Poradna duly
Jana Čurdová
@hdanca Ahoj holky, tak mi to nedalo a šla jsem do nemocnice na vyšetření-dřív než ke svému gynekologovi.Byla tam fajn doktorka, udělala mi komplet vyšetření..v děloze mám dutinku 5+4 a HCG vyšlo 2500 prý od hodnoty 2tis by již měl být vidět žloutkový váček, ale ten já nemám. V pátek jdu znova. Buď už půjde vidět nebo mě zase čeká revize dělohy ![]()
Tak mám strach, ale pořád ještě doufám, že by to mohlo vyjít ![]()
Do pátku zas budu mít nervy na pochodu ![]()
Čaute holky
Tak jsem byla v pondělí na utz a prcek ma skoro 5cm, mával tam na mě, dělal kotouly, no úplně se vyblboval
Jinak je všechno v pořádku tak, jak má být
Videjko i fotečku máme
a kdy jdete vy? ![]()
@terkom83 určitě to bude v pořádku, hlavně na to nemysli a mysli pozitivně ![]()
@Domcza Jéé to je krása..já chci taky ![]()
Dneska jdu spát s malým, abych se už dočkala ráno, jdu na kontrolu hned v 8hod. ![]()
@Domcza jéé domi a ty jsi odkud, asi už to tu padlo, ale nedohledala jsem… ptž jsem si všimla na fotce prcka gynet karviná
no je super, že se vyblbuje, aspoň o něm víš hehe, že se má čile k světu v tom bříšku ![]()
@terkom83 tak pak hned pisni
ja zezačátku taky plašila, v 7tt nebylo videt
, v 9tt už jo, ale byly to nejdelší 2týdny strachu…od té doby na to prdim se stresovat a uživam si to
to dela hodne
někde jsem četla, že maminy čekají i třeba do 10tt na
ale zas jak který gynekolog počká no
Takže držím paluchy ![]()
@Domcza jooo to už jsem zjistila… překvápko největší kámoško! ![]()
@Domcza Nechápu, já jsem v 6tt a zítra už má přijít nalačko, že pokud nic nepůjde vidět, tak mi udělají revizi.Jsem rozhodnutá pěkně posnídat a pokud bude jejich závěr opravdu takto negativní, tak zavolám ještě mému gynekologovi a budu chtít znát i jeho názor. A určitě ještě týden počkám…zdá se mi brzo na takové rozhodnutí ![]()
@terkom83 určitě počkej a ještě na revizi nechod, mohla proběhnout ovulka později proto to nemusí odpovídat, budu držet palečky