Maminky březen/duben 2015 Ostrava a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
369
16.9.14 20:36

Ahoj holky.
Pro tu co se ptala na krém proti striím z DM (nevím už která z vás to byla a nechce se mi to hledat :-) ). Ptala jsem se v drogerii a prý ho stáhli z prodeje a je místo něj nějaký jiný ale je třeba se prodavaček zeptat který to je. A máte-li tu jejich věrnostní kartičku tak mají i nějaký program pro těhuly a maminky. Dají se tam za body vytisknout nějaké slevové kartičky či co. Ale zatím jsem to nezkoumala tak víc neporadím.

Jinak zítra jdu na ultrazvuk na ty vvv, tak jsem zvědavá. Doufám že dostanu fotečku domů :-). A kde jste na ten screening byly? Já jdu na Fifejdy k Dr. Zubíkovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
16.9.14 20:44

@Vajki napsala jsem ti zprávu

no jinak na ten screening se těším, ale na ty odběry krve ne :D nesnáším jehly, takže si u těch odběrů poležím a zas si vyslechnu sestru, že to nechápe, takové malé píchutí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
16.9.14 20:46

@chillli už jsem ti odpověděla :) nemáme to od sebe tak daleko :) můžeme pak trajdat s kočárkama a poznávat rychvald :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
16.9.14 21:48

@Cajinka1 já jsem byla v gynetu v zábřehu :) Dr. Kudělka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
16.9.14 22:26

Ahoj sice jsem z Brna ale nevadi snad :)) termin mame 12.4 :) nevolnosti mame uz za sebou :) ale myslim si ze to jeste prijde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
17.9.14 10:24

@kristii Ahojky. Mi nevolnosti taky začaly ustupovat. Někdy mi je ještě zle ale je to nic oproti tomu jak mi bylo třeba před měsícem :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4236
17.9.14 11:45

@kristii Ahojky,já jsem nikdy nevolnosti neměla na začátku. Vlastně si ani nepřipadám těhotná, ale může to přijít jetšě později. U malého mi začaly nevolnosti od 3měsíce a skončily až kolem 7měs :poblion:
Je to opravdu u každého jinak a i u každého těhotenství jiné, jestli čekáš holku nebo kluka je myslím taky rozdíl :think:
U dcery mi bylo celé těhotenství super a u syna mě bolely děsně záda a nevolnosti byly taky děs. Teď ještě nevím co čekám, ale když mi je dobře, tak doufám, že to bude zase holka :roll: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
793
17.9.14 16:03

Holky jak se dělá první screening přes břicho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
17.9.14 17:10

@Beata_O taky by mě to zajímalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
17.9.14 17:14

Ahojki holky se chci pochlubit našim miminkem 6+5 7 tyden a na screening jdu 24.10 :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.14 17:56
@mimiško12 píše:
Ahojki holky se chci pochlubit našim miminkem 6+5 7 tyden a na screening jdu 24.10 :dance: :srdce:

Pěkné :P Nemůžu přečíst to CRL, kolik tam máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4236
17.9.14 17:56

@Beata_O @mimiško12 Myslíte ve 12tt..Je to delší vyšetření UTZ, kdy DR, měří končetiny miminku, žaludek, srdíčko a kompletně sleduje co a jak. Bylo to vnitřní sondou.Bylo to moc pěkné, jo a pak se taky bere několik ampulí krví na různé testy…není se čeho bát. Bylo to příjemné, vidět miminko, tak dlouho, jak tam sebou mele :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
17.9.14 18:33

Tak mi krev brali o 14 dní dříve než utz. Ten mi dr. dělal normálně přes břicho. Že by to trvalo nějak dlouho se říct nedá ale myslím, že to bral poctivě (doufám). Spočítal ruce, nohy, zkontroloval žaludek, změřil srdeční akci (holky slyšela jsem jak prckovi bije srdíčko a bylo to úžasné!!!), změřil to šíjové projasnění a šla jsem domů. Výsledek - všechno je OK :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
17.9.14 19:23

Mně taky brali krev 2týdny předem, pak zapsali do TP. Normálně přes břicho UZ, byla to rychlovka, prcek byl fajně natočený, takže jsme nemuseli čekat až se otočí, aby to dr.mohl změřit :) Já slyšela srdíčko už v 9tt, to mi dr. vždycky pouští při každém ultrazvuku a pokaždé dostaneme videjko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
17.9.14 19:24

@mimiško12 jééé gratulujeme :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie