Maminky březen/duben 2015 Ostrava a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3038
18.9.14 19:41

@Beata_O angelsounds mám ještě od dcery a včre 9+4 už bylo slyšet srdíčko a dnes i jak sebou mele :-D. No s pohlavním jsem taky chtěla napsat, že nejdříve 16tt. My jméno nemáme ještě žádné a bojím se, že to bude boj :-(, chtěla bych něco na A, hlavně u holky a aby se to hodilo k první dceři, je Anna, ale to přítel nechce :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
18.9.14 22:38

@terkom83 kubik je moc pekne jmeno Pritel se jmenuje Jakub a urcite by byl rad kdyby byl po nem :) ale jsem spis na ty nedradicni jmena..uvidime nakonec to bude beztak uplne jinak :) ale koukam ze vetsina by chtela holcicku..ale konec koncu bude to zdrave a hlavne moje a pritele takze to je jedno co zo bude :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.14 23:02

@kristii No jo, no… Když mi už kluka máme, tak by jsme teď chtěli něco růžového :lol: Ale jak se říká: hlavně, ať je to zdravé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
18.9.14 23:09

Jojo :) tak si pak napisem kolem 16tt co to bude :) kolik tu budem mit holcicek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
20.9.14 18:34

Ahojky. Tak my máme ve jménech jasno. Holčička Jana (po mě) a chlapeček Jiří (po manželovi) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4236
21.9.14 08:34

@Cajinka1 To se ještě dává jména po rodičích :think: no ale když se Vám líbí, tak proč ne, jen aby se Vám to pak doma nepletlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
21.9.14 15:06

@Cajinka1 já mám taky syna po manželovi ale dceru po mě nemám že se mi to jméno nelíbí ale jinak pěkná jména

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4236
22.9.14 11:33

Ahojky, tak konečně je pondělí a mě čeká první kontrola u mého gynekologa.Jdu až odpoledne kolem 15hod, tak písnu večer. Před týdnem mi v nemocnici řekli, že už začíná bít srdíčko, tak jen doufám, že to je pořád v pořádku, protože já se pořád těhotně necítím a to bych už měla být 8tt :think:
Tak všem ostatním koho to taky dneska čeká držím pěsti a pište jen dobré zprávy :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
22.9.14 12:12

@terkom83 ahojky :) tak potom pisni jak se mimčo má :) já jsem ve 14tt a taky se těhotně necítím :D :D :D takže si z toho nic nedělej ;) já jdu na kontrolu příští pondělí. Taky jsem celá nedočkavá a nervozni jestli je všechno ok :) ale budme pozitivni :) určitě to je v pořádku vše :) každé mamině se to určitě táhne stejně od kontroly ke kontrole :D takže držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
22.9.14 13:39

@Domcza já se taky těhotně necítím a to jsem 17tt auž občas mám pohyby cítit a bříško mám jak kdybych tam měla slona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
22.9.14 17:04

Ahoj holky…tak jsem byla dnes u doktora a ma asi dovolenou nebo co a byl tam za nej zaskok a delal mi dnes prvni odbery krve vzal 3 ampule na krev a rekl mi odkud se to bere??rikam prosim to mate vedet vy ne tak mi to pichl do prove ruky a říká ježiš praskla žíla tak mi tam odebral jen Jednu ampulu a pak na druhé 2 ampule a když mi dělal ultrazvuk tak mi říká moc s tím neumím a udělal mi fotku hlavičky a ručiček zvrchu vubec tam nešel vidět mrňous a to jsem se na něj tak těšila :cert: :( takže doufám že tam na nej už Nenarazím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
22.9.14 17:12

@kristii proboha co to bylo za blba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
22.9.14 17:14

@věrasek80 :D tež jsem jako slon :D nafouknutá :D ale děkujme za to, že to těhu probiha v pohode, jine maminy co jim je zle, co by za to daly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
22.9.14 17:15

@kristii ty jo, a byl to vubec gynekolog?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
22.9.14 19:42

Mno doufam ze se tam jen nezaucuje…zrovna ted kdyz potrebuju doreho doktora..jako kdyz ani to male nedokazal zmerit a tak… to do budoucna neni moc dobre..mela bych z toho strach tak zavcasu s tim.meco udelat no.. : :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí