Poradna duly
Jana Čurdová
@Beata_O angelsounds mám ještě od dcery a včre 9+4 už bylo slyšet srdíčko a dnes i jak sebou mele
. No s pohlavním jsem taky chtěla napsat, že nejdříve 16tt. My jméno nemáme ještě žádné a bojím se, že to bude boj
, chtěla bych něco na A, hlavně u holky a aby se to hodilo k první dceři, je Anna, ale to přítel nechce
.
@terkom83 kubik je moc pekne jmeno Pritel se jmenuje Jakub a urcite by byl rad kdyby byl po nem
ale jsem spis na ty nedradicni jmena..uvidime nakonec to bude beztak uplne jinak
ale koukam ze vetsina by chtela holcicku..ale konec koncu bude to zdrave a hlavne moje a pritele takze to je jedno co zo bude
![]()
@kristii No jo, no… Když mi už kluka máme, tak by jsme teď chtěli něco růžového
Ale jak se říká: hlavně, ať je to zdravé ![]()
Jojo
tak si pak napisem kolem 16tt co to bude
kolik tu budem mit holcicek ![]()
Ahojky. Tak my máme ve jménech jasno. Holčička Jana (po mě) a chlapeček Jiří (po manželovi) ![]()
@Cajinka1 To se ještě dává jména po rodičích
no ale když se Vám líbí, tak proč ne, jen aby se Vám to pak doma nepletlo ![]()
@Cajinka1 já mám taky syna po manželovi ale dceru po mě nemám že se mi to jméno nelíbí ale jinak pěkná jména
Ahojky, tak konečně je pondělí a mě čeká první kontrola u mého gynekologa.Jdu až odpoledne kolem 15hod, tak písnu večer. Před týdnem mi v nemocnici řekli, že už začíná bít srdíčko, tak jen doufám, že to je pořád v pořádku, protože já se pořád těhotně necítím a to bych už měla být 8tt ![]()
Tak všem ostatním koho to taky dneska čeká držím pěsti a pište jen dobré zprávy ![]()
@terkom83 ahojky
tak potom pisni jak se mimčo má
já jsem ve 14tt a taky se těhotně necítím
takže si z toho nic nedělej
já jdu na kontrolu příští pondělí. Taky jsem celá nedočkavá a nervozni jestli je všechno ok
ale budme pozitivni
určitě to je v pořádku vše
každé mamině se to určitě táhne stejně od kontroly ke kontrole
takže držím palečky ![]()
@Domcza já se taky těhotně necítím a to jsem 17tt auž občas mám pohyby cítit a bříško mám jak kdybych tam měla slona
Ahoj holky…tak jsem byla dnes u doktora a ma asi dovolenou nebo co a byl tam za nej zaskok a delal mi dnes prvni odbery krve vzal 3 ampule na krev a rekl mi odkud se to bere??rikam prosim to mate vedet vy ne tak mi to pichl do prove ruky a říká ježiš praskla žíla tak mi tam odebral jen Jednu ampulu a pak na druhé 2 ampule a když mi dělal ultrazvuk tak mi říká moc s tím neumím a udělal mi fotku hlavičky a ručiček zvrchu vubec tam nešel vidět mrňous a to jsem se na něj tak těšila
takže doufám že tam na nej už Nenarazím
@věrasek80
tež jsem jako slon
nafouknutá
ale děkujme za to, že to těhu probiha v pohode, jine maminy co jim je zle, co by za to daly…
Mno doufam ze se tam jen nezaucuje…zrovna ted kdyz potrebuju doreho doktora..jako kdyz ani to male nedokazal zmerit a tak… to do budoucna neni moc dobre..mela bych z toho strach tak zavcasu s tim.meco udelat no.. : ![]()