Poradna duly
Jana Čurdová
Podle babských povídaček znamená chuť na maso kluka? Sladké holka? Já si kupuju anglickou, uzené apod. a jím to jen tak s hořčicí ![]()
Holky pohlaví prý nejdřív od 16 tt se dá poznat a ještě to není na 100%, tak to si ještě chvilku počkáme ![]()
a co jména už máte nějaký vybraný? ![]()
@Beata_O no u kluka máme jméno jasné, tatínek chce ať se jmenuje po něm.. Tudiž Vladimír
a holčičku bych chtěla Šarlotku ![]()
Jojo ksoi to jen babske povidacky
ale cetla jsem clanek a neco na tom trochu bude uvidime
mno mame vybrano samuel/sofie
takze ani ma screeningu me zatim nereknou co to bude tak si pockame neda se nic delat ![]()
Jojo ksoi to jen babske povidacky
ale cetla jsem clanek a neco na tom trochu bude uvidime
mno mame vybrano samuel/sofie
takze ani ma screeningu me zatim nereknou co to bude tak si pockame neda se nic delat ![]()
@kristii U mě to platilo, že u dcery jsem nebyla moc pěkná a u syna jsem kvetla ![]()
teď si zase připadám jak šereda, tak opravdu věřím, že to bude holka.Ani nevolnosti nemám, je to stejné jako u první holky ![]()
A kontrolu mám jako ty 22.9. pohlaví ještě vidět nepůjde, vydrž ještě měsíc a kousek…kolem toho 16tt by to mohlo ale nemuselo jít dobře vidět. No uvidíš. Každopádně i já budu na každé kontrole od 16tt tlačit na doktora ať mi řekne. že tam mám holku ![]()
@Beata_O Jé Samuel je teď oblíbené jméno, mám tady jednoho půl ročního ![]()
@kristii @Beata_O Já u kluka mám vybráno Daniel nebo Jakub-Kubík, ale u holčičky která to určitě bude si nejsem jistá, ale možná Lilien nebo Ema ![]()
Taky koukám s tím samuelem a to jsem si myslela, že budem vyjímka
já chtěla puvodně Erička, ale doma se na to nikdo moc netváří
@Beata_O Mě zas hlavně ta starší generace jako babičky odrazovaly od Samuela, že co mě to napadlo dávat židovské jméno ![]()
Ale já jsem vybírala z českého kalendáře a prostě se mi samuel líbil a pořád líbí ![]()
@terkom83 tak holčička by to u nás vyřešila, tam jsme rozhodnutí a líbila se nám ještě před otěhotněním
uvažuju, že si koupím angelsounds nemáte některá? zkušenosti
Tak u nás holčička bude Simonka kluk je ještě nejistý ale asi Michal
@40-čtyřicítka píše:
Podle babských povídaček znamená chuť na maso kluka? Sladké holka? Já si kupuju anglickou, uzené apod. a jím to jen tak s hořčicí
Jsem na tom podobně… Před těhotenstvím jsem se po sladkém mohla utlouknout… a teď mám chuť jen na slané a ani moje oblíbená Nutela mě nebere.
I když poslední dva týdny u mě ve velkém jedou sladké palačinky. V prvních týdnech ale jedině slané. Tak uvidíme…
Nooo, holčička jde těžko poznat tak brzy
kdyz je tam pindík, není co řešit. Z té kačeny se vždycky ten pinďa vyklubat může
![]()