Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A já se poseznamovala když jsem ještě chodila do práce a pařit a tak … já jsem do Hodoše prvně dojížděla za prací a pak sem šla bydlet.
Ahojky!
Já jsem z Hodonína. Bydlíme tady s přítelem od září, jinak pocházím ze Svatobořic
. Miminko teprve čekáme, termín máme za měsíc ![]()
Luci, gratuluju, koukám, že už to máš za pár ![]()
Tak se pomalu ale jistě začínáme množit ![]()
Ahoj Luci ![]()
Tak to už máš opravdu za pár, a jak se cítí mamina čekatelka?
lulushka píše:
Luci, gratuluju, koukám, že už to máš za párTak se pomalu ale jistě začínáme množit
Jj, už se nám to blíží ![]()
lulushka píše:
Tak se pomalu ale jistě začínáme množit
supéééér
![]()
Já se k metříku nějak nedostala, jak na něj?
Mám holčičku Nikolku a má 6 měsíců ![]()
Já si ho dělala podle tohoto https://www.emimino.cz/…etrik-12834/
Ahojky holky,ja pochazim take z Hodonina,ale kvuli praci jsem odesla do Brna a uz tu zustala,ale v Hodonine jsem casto u nasich a mam 6mes klucinu ![]()
Lusushka,jak to zvladas s dvojcatkama? Fakt obdivuji, protoze ja mam pocit,ze nekdy i to mimco je az,az ![]()
lulushka píše:
Gabi, Sieto, kolik je vašim prckům, nevidím metříky
Syn 8 let, dcera 8 měsíců
sopticek píše:
Lusushka,jak to zvladas s dvojcatkama? Fakt obdivuji, protoze ja mam pocit,ze nekdy i to mimco je az,az
gabrielka.h píše:
Ahoj Luci
Tak to už máš opravdu za pár, a jak se cítí mamina čekatelka?
Teď už to není nic moc. Už to není moc pohodlné. V noci špatně spím, pálí mě žáha a bolí mě žebra
Už bych to měla nejradši za sebou a měla maličkou už u sebe… jen mě pořád trápí, že je špatně otočená. Termín se blíží a ona se ne a ne otočit… tak stále doufám, že si to mimi ještě rozmyslí ![]()
Já se seznámila, až co mám malou , s nějakýma maminkama, jinak taky nic moc, všechny kamarády a kamarádky, které mám dlouho, jsou daleko