Maminky Hodonín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
cher
19.2.11 21:03
lulushka píše:
Holky a jak to máte se známýma nebo s kámoškama, já teda pocházím z Dolních Bojanovic a v Mutěnicích bydlím pět let a za tu dobu jsem nebyla schopná si tu najít jedinou kámošku, znám tu akorát sousedy a bráchovu přítelkyni :nevim:

Já se seznámila, až co mám malou , s nějakýma maminkama, jinak taky nic moc, všechny kamarády a kamarádky, které mám dlouho, jsou daleko

• Citovat
  • Upravit
6598
19.2.11 21:06

A já se poseznamovala když jsem ještě chodila do práce a pařit a tak … já jsem do Hodoše prvně dojížděla za prací a pak sem šla bydlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
19.2.11 21:09

Ahojky!

Já jsem z Hodonína. Bydlíme tady s přítelem od září, jinak pocházím ze Svatobořic :-) . Miminko teprve čekáme, termín máme za měsíc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
19.2.11 21:11

Luci, gratuluju, koukám, že už to máš za pár :kytka:

Tak se pomalu ale jistě začínáme množit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6598
19.2.11 21:16

Ahoj Luci :mavam:
Tak to už máš opravdu za pár, a jak se cítí mamina čekatelka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
lulushka píše:
Luci, gratuluju, koukám, že už to máš za pár :kytka:Tak se pomalu ale jistě začínáme množit :pankac:

Jj, už se nám to blíží :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6598
lulushka píše:
Tak se pomalu ale jistě začínáme množit :pankac:

supéééér :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
19.2.11 21:28

Gabi, Sieto, kolik je vašim prckům, nevidím metříky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6598
19.2.11 21:29

Já se k metříku nějak nedostala, jak na něj?
Mám holčičku Nikolku a má 6 měsíců :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
19.2.11 21:33

Já si ho dělala podle tohoto https://www.emimino.cz/…etrik-12834/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1657
19.2.11 21:34

Ahojky holky,ja pochazim take z Hodonina,ale kvuli praci jsem odesla do Brna a uz tu zustala,ale v Hodonine jsem casto u nasich a mam 6mes klucinu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1657
19.2.11 21:35

Lusushka,jak to zvladas s dvojcatkama? Fakt obdivuji, protoze ja mam pocit,ze nekdy i to mimco je az,az :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
19.2.11 21:37
lulushka píše:
Gabi, Sieto, kolik je vašim prckům, nevidím metříky :think:

Syn 8 let, dcera 8 měsíců

• Citovat
  • Upravit
10178
19.2.11 21:40
sopticek píše:
Lusushka,jak to zvladas s dvojcatkama? Fakt obdivuji, protoze ja mam pocit,ze nekdy i to mimco je az,az :-)
:lol: Sopti,nejhorší byl první měsíc, protože jsem se nemohla rozkojit, prckové měli žloutenku a byli slabý, tak špatně tahali a já furt odsávala mechanickou odsávačkou jak debil, kdybych to věděla, tak určitě investuju do elektrické, no po tom cca měsíci jsem to vzdala a nechala už jen UM a byl klid, sice mě to mrzelo, ale zase na druhou stranu, děti měli klidnější matku…no a taky po tom měsíci jsme se sehráli, už jsem věděla co a jak, tak pak už paráda :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
19.2.11 21:53
gabrielka.h píše:
Ahoj Luci :mavam:
Tak to už máš opravdu za pár, a jak se cítí mamina čekatelka?

Teď už to není nic moc. Už to není moc pohodlné. V noci špatně spím, pálí mě žáha a bolí mě žebra :-) Už bych to měla nejradši za sebou a měla maličkou už u sebe… jen mě pořád trápí, že je špatně otočená. Termín se blíží a ona se ne a ne otočit… tak stále doufám, že si to mimi ještě rozmyslí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová