Maminky Hodonín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18305
20.2.11 08:16
sieta.m píše:
Jura007 píše:
Děvčata, s dovolením bych k vám do diskuse občas nakouknul, když práce dovolí… Docela mě zajímá, co na vašem konci nového… Já jsem strávil víc jak 30 let ve Ždánicích, teď jsem v Brně.
Samozřejmě :palec: Co Tě vlastně zaválo do Brna? Práce?

Ve Ždánicích jsem přišel o střechu nad hlavou a navíc se tam moc nedalo vydělat… I když jsem dělal práci, kterou v jiných státech dělávají třeba inženýři a lidi s fyzikálním vzděláním (zpracování materiálu v hlubokém vakuu). Tak teď dělám něco podobného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
20.2.11 09:01

Ahoj,ano moje první a už aby to bylo.Čekáme holčičku,ale ten konec je fakt hrozný.Vnoci nespím,pálí mě žáha a bolí záda.Tak už jenom odpočítávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
20.2.11 09:34
Makusa píše:
Ahoj,ano moje první a už aby to bylo.Čekáme holčičku,ale ten konec je fakt hrozný.Vnoci nespím,pálí mě žáha a bolí záda.Tak už jenom odpočítávám.

Ahojky.

Tak já mám úplně podobné problémy. Termín mám za 27 dnů a taky čekáme holčičku.
A pozdravuje tě Laďa, už nedělá na Shellce :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
20.2.11 11:29

Ahoj Luci,že děkuju za pozdrav.A konečně dostal rozum a našel si něco rozumného.Taky ho pozdravuj.Malá taky není ještě otočená,asi sse ji u mě moc líbí.....:D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
20.2.11 13:02
Makusa píše:
Ahoj Luci,že děkuju za pozdrav.A konečně dostal rozum a našel si něco rozumného.Taky ho pozdravuj.Malá taky není ještě otočená,asi sse ji u mě moc líbí.....:D.

Jj, pozdravovala jsem ho :-) . Bydlíme teď na Očovské 15, teprve minulý týden jsme se sem stěhovali z Brandlovky. Tak můžeme potom spolu vyrazit s kočárkama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
20.2.11 14:54
Jura007 píše:
sieta.m píše:
Jura007 píše:
Děvčata, s dovolením bych k vám do diskuse občas nakouknul, když práce dovolí… Docela mě zajímá, co na vašem konci nového… Já jsem strávil víc jak 30 let ve Ždánicích, teď jsem v Brně.
Samozřejmě :palec: Co Tě vlastně zaválo do Brna? Práce?
Ve Ždánicích jsem přišel o střechu nad hlavou a navíc se tam moc nedalo vydělat… I když jsem dělal práci, kterou v jiných státech dělávají třeba inženýři a lidi s fyzikálním vzděláním (zpracování materiálu v hlubokém vakuu). Tak teď dělám něco podobného…

Aha, no to teda zní zajímavě, ale naprosto mimo mé chápání :lol:

• Citovat
  • Upravit
18305
20.2.11 15:48

Bylo to velice jednoduché: bydlel jsem v bytě, který patřil mojí matce. Ona byla podruhé vdaná a bydlela jinde. No a druhé manželství jí začlo skřípat a současně začala dosluhovat některá zařízení v tom bytě. Tak se rozhodla, že ten byt prodá, sežene si jiné bydlení - a já se mám postarat o vlastní střechu nad hlavou. No a tak jsem tu a starám se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
20.2.11 16:33
Jura007 píše:
Bylo to velice jednoduché: bydlel jsem v bytě, který patřil mojí matce. Ona byla podruhé vdaná a bydlela jinde. No a druhé manželství jí začlo skřípat a současně začala dosluhovat některá zařízení v tom bytě. Tak se rozhodla, že ten byt prodá, sežene si jiné bydlení - a já se mám postarat o vlastní střechu nad hlavou. No a tak jsem tu a starám se…

Né, já myslela to zaměstnání, že musíš mít na to hlavu :palec:

• Citovat
  • Upravit
18305
20.2.11 16:37

Jde o to, že v hlubokém vakuu se nanáší povlak tím, že „ostřeluješ“ iontama z katody ty výrobky, které chceš povlakovat. Takže to není jako třeba chromování v lázni, že to ponoříš do vany, pustíš do ní elektrický proud a za půl hodiny je hotovo. Tohle je trochu složitější - ale jen trochu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
20.2.11 16:58
lucie.da1 píše:
Makusa píše:
Jj, pozdravovala jsem ho :-) . Bydlíme teď na Očovské 15, teprve minulý týden jsme se sem stěhovali z Brandlovky. Tak můžeme potom spolu vyrazit s kočárkama :-)

Jé to je kousek,já bydlím Lužní 3,tak to se někdy zastav na kafíčko.A s kočárkama se určitě pak domluvíme už se těším.Byla bych moc ráda.Jinak jak pojedes do porodnice,tak at Láďa písne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
20.2.11 17:02
Makusa píše:
lucie.da1 píše:
Makusa píše:
Jj, pozdravovala jsem ho :-) . Bydlíme teď na Očovské 15, teprve minulý týden jsme se sem stěhovali z Brandlovky. Tak můžeme potom spolu vyrazit s kočárkama :-)
Jé to je kousek,já bydlím Lužní 3,tak to se někdy zastav na kafíčko.A s kočárkama se určitě pak domluvíme už se těším.Byla bych moc ráda.Jinak jak pojedes do porodnice,tak at Láďa písne.

Vyřídím :-) . Budu rodit v Kyjově a kde ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
20.2.11 17:05

Že vám do toho vstupuju děvčata - slyšel jsem od ženské části našeho příbuzenstva, že nejlepší v Kyjově je MUDr. Felsinger. Takže pokud to bude mít na povel on, tak jste v dobrých rukách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
20.2.11 17:08

Ahojda :mavam:
Juro, když jsi z těch Ždánic, znáš Michala Hrdličku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
20.2.11 17:08
Jura007 píše: Že vám do toho vstupuju děvčata - slyšel jsem od ženské části našeho příbuzenstva, že nejlepší v Kyjově je MUDr. Felsinger. Takže pokud to bude mít na povel on, tak jste v dobrých rukách…

Díky za radu :-) Já jen doufám, že se nakonec lékaři domluvili a bude nás mít kdo odrodit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
20.2.11 17:11
lucie.da1 píše:
Jura007 píše: Že vám do toho vstupuju děvčata - slyšel jsem od ženské části našeho příbuzenstva, že nejlepší v Kyjově je MUDr. Felsinger. Takže pokud to bude mít na povel on, tak jste v dobrých rukách…
Díky za radu :-) Já jen doufám, že se nakonec lékaři domluvili a bude nás mít kdo odrodit :-)

No slyšel jsem, že personál kyjovské gyndy má mírně řečeno nevyrovnanou úroveň… :think: Takže doufejte - nebo si to nějak „ošéfujte“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová