Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
sieta.m píše:Jura007 píše:Samozřejmě
Děvčata, s dovolením bych k vám do diskuse občas nakouknul, když práce dovolí… Docela mě zajímá, co na vašem konci nového… Já jsem strávil víc jak 30 let ve Ždánicích, teď jsem v Brně.Co Tě vlastně zaválo do Brna? Práce?
Ve Ždánicích jsem přišel o střechu nad hlavou a navíc se tam moc nedalo vydělat… I když jsem dělal práci, kterou v jiných státech dělávají třeba inženýři a lidi s fyzikálním vzděláním (zpracování materiálu v hlubokém vakuu). Tak teď dělám něco podobného…
Ahoj,ano moje první a už aby to bylo.Čekáme holčičku,ale ten konec je fakt hrozný.Vnoci nespím,pálí mě žáha a bolí záda.Tak už jenom odpočítávám.
Makusa píše:
Ahoj,ano moje první a už aby to bylo.Čekáme holčičku,ale ten konec je fakt hrozný.Vnoci nespím,pálí mě žáha a bolí záda.Tak už jenom odpočítávám.
Ahojky.
Tak já mám úplně podobné problémy. Termín mám za 27 dnů a taky čekáme holčičku.
A pozdravuje tě Laďa, už nedělá na Shellce ![]()
Ahoj Luci,že děkuju za pozdrav.A konečně dostal rozum a našel si něco rozumného.Taky ho pozdravuj.Malá taky není ještě otočená,asi sse ji u mě moc líbí.....:D.
Makusa píše:
Ahoj Luci,že děkuju za pozdrav.A konečně dostal rozum a našel si něco rozumného.Taky ho pozdravuj.Malá taky není ještě otočená,asi sse ji u mě moc líbí.....:D.
Jj, pozdravovala jsem ho
. Bydlíme teď na Očovské 15, teprve minulý týden jsme se sem stěhovali z Brandlovky. Tak můžeme potom spolu vyrazit s kočárkama ![]()
Jura007 píše:sieta.m píše:Ve Ždánicích jsem přišel o střechu nad hlavou a navíc se tam moc nedalo vydělat… I když jsem dělal práci, kterou v jiných státech dělávají třeba inženýři a lidi s fyzikálním vzděláním (zpracování materiálu v hlubokém vakuu). Tak teď dělám něco podobného…Jura007 píše:Samozřejmě
Děvčata, s dovolením bych k vám do diskuse občas nakouknul, když práce dovolí… Docela mě zajímá, co na vašem konci nového… Já jsem strávil víc jak 30 let ve Ždánicích, teď jsem v Brně.Co Tě vlastně zaválo do Brna? Práce?
Aha, no to teda zní zajímavě, ale naprosto mimo mé chápání ![]()
Bylo to velice jednoduché: bydlel jsem v bytě, který patřil mojí matce. Ona byla podruhé vdaná a bydlela jinde. No a druhé manželství jí začlo skřípat a současně začala dosluhovat některá zařízení v tom bytě. Tak se rozhodla, že ten byt prodá, sežene si jiné bydlení - a já se mám postarat o vlastní střechu nad hlavou. No a tak jsem tu a starám se…
Jura007 píše:
Bylo to velice jednoduché: bydlel jsem v bytě, který patřil mojí matce. Ona byla podruhé vdaná a bydlela jinde. No a druhé manželství jí začlo skřípat a současně začala dosluhovat některá zařízení v tom bytě. Tak se rozhodla, že ten byt prodá, sežene si jiné bydlení - a já se mám postarat o vlastní střechu nad hlavou. No a tak jsem tu a starám se…
Né, já myslela to zaměstnání, že musíš mít na to hlavu ![]()
Jde o to, že v hlubokém vakuu se nanáší povlak tím, že „ostřeluješ“ iontama z katody ty výrobky, které chceš povlakovat. Takže to není jako třeba chromování v lázni, že to ponoříš do vany, pustíš do ní elektrický proud a za půl hodiny je hotovo. Tohle je trochu složitější - ale jen trochu…
lucie.da1 píše:Makusa píše:Jj, pozdravovala jsem ho
Ahoj Luci,že děkuju za pozdrav.A konečně dostal rozum a našel si něco rozumného.Taky ho pozdravuj.Malá taky není ještě otočená,asi sse ji u mě moc líbí.....:D.. Bydlíme teď na Očovské 15, teprve minulý týden jsme se sem stěhovali z Brandlovky. Tak můžeme potom spolu vyrazit s kočárkama
Jé to je kousek,já bydlím Lužní 3,tak to se někdy zastav na kafíčko.A s kočárkama se určitě pak domluvíme už se těším.Byla bych moc ráda.Jinak jak pojedes do porodnice,tak at Láďa písne.
Makusa píše:lucie.da1 píše:Jé to je kousek,já bydlím Lužní 3,tak to se někdy zastav na kafíčko.A s kočárkama se určitě pak domluvíme už se těším.Byla bych moc ráda.Jinak jak pojedes do porodnice,tak at Láďa písne.Makusa píše:Jj, pozdravovala jsem ho
Ahoj Luci,že děkuju za pozdrav.A konečně dostal rozum a našel si něco rozumného.Taky ho pozdravuj.Malá taky není ještě otočená,asi sse ji u mě moc líbí.....:D.. Bydlíme teď na Očovské 15, teprve minulý týden jsme se sem stěhovali z Brandlovky. Tak můžeme potom spolu vyrazit s kočárkama
Vyřídím
. Budu rodit v Kyjově a kde ty?
Že vám do toho vstupuju děvčata - slyšel jsem od ženské části našeho příbuzenstva, že nejlepší v Kyjově je MUDr. Felsinger. Takže pokud to bude mít na povel on, tak jste v dobrých rukách…
Jura007 píše: Že vám do toho vstupuju děvčata - slyšel jsem od ženské části našeho příbuzenstva, že nejlepší v Kyjově je MUDr. Felsinger. Takže pokud to bude mít na povel on, tak jste v dobrých rukách…
Díky za radu
Já jen doufám, že se nakonec lékaři domluvili a bude nás mít kdo odrodit ![]()
lucie.da1 píše:Jura007 píše: Že vám do toho vstupuju děvčata - slyšel jsem od ženské části našeho příbuzenstva, že nejlepší v Kyjově je MUDr. Felsinger. Takže pokud to bude mít na povel on, tak jste v dobrých rukách…Díky za raduJá jen doufám, že se nakonec lékaři domluvili a bude nás mít kdo odrodit
No slyšel jsem, že personál kyjovské gyndy má mírně řečeno nevyrovnanou úroveň…
Takže doufejte - nebo si to nějak „ošéfujte“…