Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejsem z Hodonína, ale z Těšan, byla by tu maminka co hledá někoho na pokec a má k tomu už i nějaké děti? Mám 3 děti a nejmladšímu je 9 měsíců
Ahoj těhulky (čerstvé maminky), chtěla bych se zeptat, zda tu není někdo, kdo by rád zašel někdy na kávu nebo v budoucnu vozit třeba kočárek, na brusle (až bude hezky atd.)? Bydlím nedaleko Hodonína asi rok a čekáme holčičku (za 2 měsíce). Kamarádky mám všechny daleko a někdy bych si ráda odskočila popovídat nebo projít se a poznala nějaké fajn holky z okolí
Chci zajít i do mateřského centra na cvičení pro těhotné-kdyby se chtěl někdo přidat…
Jmenuji se Martina a je mi 32 let. Mimčo čekáme první. Budu moc ráda, když se někdo ozvete ![]()
Já čekám sice už druhé tento čtvrtek, ale tak snad by to nevadilo ne?Taky nejsem přímo z Hodonína. Kdyztak napiš sz.
Juuu teda uz ted jo? Ja mam termin na konci ledna az. To se myslim nezastavis se dvema detmi…Preji ti, at ti vse dobre dopadne, ale uz se asi nestihneme sejit, kdyz to mas na spadnuti ze?
@melly86 Uvidíme ,snad to nějak zvladnu
No teď už asi ne,jedine až po porodu.
@melly86
Ahoj, ja mam sice skoro rocniho kluka pokud nevadi. Ale s kocarem nebo na kafe rada zajdu.
Ahojte maminky
som tu nová aj na tomto webe aj celkovo. Pristahovala som sa sem nedavno za priatelom a mame dvojmesacnu dcerku. Kedze som tu len chvilku, nepoznam tu este nikoho a rada by som spoznala niekoho noveho a nasla si kamosku na prechadzku, kaveju alebo tak
priatel chodi robit do zahranicia tak sa tu citim celkom sama, tak by som bola rada keby tu niekoho mam ![]()
@Mifonka píše:
Ahojte maminkysom tu nová aj na tomto webe aj celkovo. Pristahovala som sa sem nedavno za priatelom a mame dvojmesacnu dcerku. Kedze som tu len chvilku, nepoznam tu este nikoho a rada by som spoznala niekoho noveho a nasla si kamosku na prechadzku, kaveju alebo tak
priatel chodi robit do zahranicia tak sa tu citim celkom sama, tak by som bola rada keby tu niekoho mam
Ahojky, ja mam už dvouletou dcerku ale moc rády se seznámíme
mě je 27 a bydlíme v Hodoníně:)
@Korculalala tak to je super
mne je 22 a nebyvam sice presne v Hodonine ale hned vedla v Luziciach ![]()
@Mifonka máš fb? Žebysme si napsaly tam? Sem chodím už málo, jen když něco potřebuji zjistit
napiš mi ho třeba do soukromé zprávy a já si tě přidám ![]()