Maminky Hodonín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
794
21.4.18 16:07

Nejsem z Hodonína, ale z Těšan, byla by tu maminka co hledá někoho na pokec a má k tomu už i nějaké děti? Mám 3 děti a nejmladšímu je 9 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.11.18 10:23

Budoucí maminky z Hodonína a okolí

Ahoj těhulky (čerstvé maminky), chtěla bych se zeptat, zda tu není někdo, kdo by rád zašel někdy na kávu nebo v budoucnu vozit třeba kočárek, na brusle (až bude hezky atd.)? Bydlím nedaleko Hodonína asi rok a čekáme holčičku (za 2 měsíce). Kamarádky mám všechny daleko a někdy bych si ráda odskočila popovídat nebo projít se a poznala nějaké fajn holky z okolí :) Chci zajít i do mateřského centra na cvičení pro těhotné-kdyby se chtěl někdo přidat…
Jmenuji se Martina a je mi 32 let. Mimčo čekáme první. Budu moc ráda, když se někdo ozvete :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
19.11.18 10:36

Já čekám sice už druhé tento čtvrtek, ale tak snad by to nevadilo ne?Taky nejsem přímo z Hodonína. Kdyztak napiš sz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.11.18 17:20

Juuu teda uz ted jo? Ja mam termin na konci ledna az. To se myslim nezastavis se dvema detmi…Preji ti, at ti vse dobre dopadne, ale uz se asi nestihneme sejit, kdyz to mas na spadnuti ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
20.11.18 10:18

@melly86 Uvidíme ,snad to nějak zvladnu :) No teď už asi ne,jedine až po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.18 18:57

@melly86
Ahoj, ja mam sice skoro rocniho kluka pokud nevadi. Ale s kocarem nebo na kafe rada zajdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.11.18 18:10

Ahojte maminky ;) som tu nová aj na tomto webe aj celkovo. Pristahovala som sa sem nedavno za priatelom a mame dvojmesacnu dcerku. Kedze som tu len chvilku, nepoznam tu este nikoho a rada by som spoznala niekoho noveho a nasla si kamosku na prechadzku, kaveju alebo tak :lol: priatel chodi robit do zahranicia tak sa tu citim celkom sama, tak by som bola rada keby tu niekoho mam 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
22.11.18 20:38
@Mifonka píše:
Ahojte maminky ;) som tu nová aj na tomto webe aj celkovo. Pristahovala som sa sem nedavno za priatelom a mame dvojmesacnu dcerku. Kedze som tu len chvilku, nepoznam tu este nikoho a rada by som spoznala niekoho noveho a nasla si kamosku na prechadzku, kaveju alebo tak :lol: priatel chodi robit do zahranicia tak sa tu citim celkom sama, tak by som bola rada keby tu niekoho mam 8o

Ahojky, ja mam už dvouletou dcerku ale moc rády se seznámíme :) mě je 27 a bydlíme v Hodoníně:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.11.18 21:17

@Korculalala tak to je super :) mne je 22 a nebyvam sice presne v Hodonine ale hned vedla v Luziciach :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
22.11.18 21:29

@Mifonka máš fb? Žebysme si napsaly tam? Sem chodím už málo, jen když něco potřebuji zjistit :lol: napiš mi ho třeba do soukromé zprávy a já si tě přidám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová