Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ewa22 chodíte pořád na rákosníčkovo hřiště? Teď jsme tam byli dvě odpoledne po sobě, syn je dnes naposledy ve školce, půjde až v září, takže od pondělí budeme courat po hřištích furt
. Bydlíš na Brandlovce?
Ahoj ted chodime do školky na sidlistni tak se tam muzem videt. bydlim na Vancurove ![]()
Najde se tu nějaká maminka s dětmi která chce chodit na hřiště nebo ven s většími dětmi?
Ahojte! ![]()
Nedávno jsme se s přítelem rozhodli se přestěhovat a konečným kompromisem vyšel Hodonín. Jelikož nejsem z tohohle kraje (sem z moravskoslezského) a on je ze slovenska kde jsme do teď už skoro rok přebývali nemám žádné známé, kamarádky nic.
Mám užasného ač osamělého tří letého syna Alexe.
Napadlo mě, zda by se nenašel někdo, kdo by v budoucnu nechtěl třebas zajít na kávu či na hřiště ![]()
Stěhovat se budeme bohužel až v březnu
, ale napadlo mě napsat dřív, přece jen, Hodonín máme cca 10minut autem ![]()
Ahoj tak to mame podobne ja jsem taky ze severu a taky mam trilete dite a ktomu jeste rocni obe holcicky ![]()
@Hitomi A odkud budete přesně? Já taky nejsem přímo z Hodonína ale z Rohatce…
Ahoj holky, tak já jsem se sem přistěhovala před rokem a bohužel jedine dvě kamarádky co jsem tu stihla poznat se mi odstěhovala, takže jsem tu sama.
Do toho jsem ted zjistila že jsem v 8 týdnů takže porod někdy v červenci, s tim že marodim a mam vychazky. a tak brouzdám po netu a najdu Vás.
Dítko mu doma zadne jine nebesa, takže Vam řada nabídnu zatím sebe a kafe. ![]()
Ahojky holky, přidám se… jsem rodačka z Hodonína… mám 3 měsíčního chlapečka… ![]()
Taky jsem přestěhována ze severu Moravy tady na jih, ale nejsem už žádná ranní rosa, je mi už 39 a mimca žádné už nemám. Tak kdyby se tu mezi vámi mladicemi našla i nějaká plus minus v mém věku, budu ráda. Anonym z důvodu, ze nechci nijak psát tady pod nickem informace soukromého rázu. ![]()
Ano chodim k p. Hlasenske s deckama už 7r.to bude v říjnu.
Přestěhovali jsme se z Hodonína na vesnici. A dál za ní dojizdime.
My tam teda tak často nechodime, ale jsem s její péči o decka spokojena.
Takže ani stěhování nebyl důvod ji měnit.
Soukromý mob. myslím nemám jdu se podívat. Když tak napíšu do sz.
@anonym píše:
@anonym z 3.6. Klidně se mi ozvi - jsem plus minus Tvého věku…
Ahoj anonyme, jelikož dva anonymové se těžko spojí, tak jsem si pro tyto účely zřídila tento hezký email jelene. ocimaszelene@seznam.cz
tak se ozvi.