Maminky Hodonín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10178
19.2.11 21:56

Luci, ale i když si to nerozmyslí, tak CS se neboj, není to tak hrozné.. úplně tě chápu jak se cítíš, já tam měla dvě a ten konec… už jsem sotva lezla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
19.2.11 22:02
lucie.da1 píše:
gabrielka.h píše:
Ahoj Luci :mavam:
Tak to už máš opravdu za pár, a jak se cítí mamina čekatelka?
Teď už to není nic moc. Už to není moc pohodlné. V noci špatně spím, pálí mě žáha a bolí mě žebra :-) Už bych to měla nejradši za sebou a měla maličkou už u sebe… jen mě pořád trápí, že je špatně otočená. Termín se blíží a ona se ne a ne otočit… tak stále doufám, že si to mimi ještě rozmyslí :-)

Mně se malá otočila v 36.tt a u holčiček není problém ani KP :kytka:

• Citovat
  • Upravit
282
19.2.11 22:18
sieta.m píše:
lucie.da1 píše:
gabrielka.h píše:
Teď už to není nic moc. Už to není moc pohodlné. V noci špatně spím, pálí mě žáha a bolí mě žebra :-) Už bych to měla nejradši za sebou a měla maličkou už u sebe… jen mě pořád trápí, že je špatně otočená. Termín se blíží a ona se ne a ne otočit… tak stále doufám, že si to mimi ještě rozmyslí :-)
Mně se malá otočila v 36.tt a u holčiček není problém ani KP :kytka:

Já vím, jenže ona je příčně a to je trochu problém :-( . Už byla i hlavičkou dolů, to bylo ve 32. týdnu, pak koncem pánevním a teď už je druhý týden příčně. Ale má asi ještě pořád místo se tam otáčet, tak doufejme… Chtěla bych totiž přirozený porod, přítel chce být u toho, tak bych byla ráda, kdyby nám to vyšlo. Je to naše první miminko a moc se na něj už těšíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6598
19.2.11 22:22

Tak budeme držet palce ať to výjde :palec:
A kde tady bydlíte jestli to není tajné? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
19.2.11 22:24
gabrielka.h píše:
Tak budeme držet palce ať to výjde :palec:
A kde tady bydlíte jestli to není tajné? :-)

Na Očovské :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6598
19.2.11 22:25

Asi nebudeš daleko, já Vřesová :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
19.2.11 22:28

Tak to je fakt kousek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6598
19.2.11 22:29

Tak super :palec: tak já to pro dnešek balím abych zitra ráno to naše dítě na plavču neutopila :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
19.2.11 22:38

Tak dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
19.2.11 23:02
lucie.da1 píše:
sieta.m píše:
lucie.da1 píše:
gabrielka.h píše:
Mně se malá otočila v 36.tt a u holčiček není problém ani KP :kytka:
Já vím, jenže ona je příčně a to je trochu problém :-( . Už byla i hlavičkou dolů, to bylo ve 32. týdnu, pak koncem pánevním a teď už je druhý týden příčně. Ale má asi ještě pořád místo se tam otáčet, tak doufejme… Chtěla bych totiž přirozený porod, přítel chce být u toho, tak bych byla ráda, kdyby nám to vyšlo. Je to naše první miminko a moc se na něj už těšíme :-)

Tak držím palce :palec:

• Citovat
  • Upravit
282
19.2.11 23:27

Díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
20.2.11 07:06

Děvčata, s dovolením bych k vám do diskuse občas nakouknul, když práce dovolí… Docela mě zajímá, co na vašem konci nového… Já jsem strávil víc jak 30 let ve Ždánicích, teď jsem v Brně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
20.2.11 07:44

Ahoj,tak já bydlím v Hodoníně.Termín mám za 6 týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
20.2.11 07:55
Jura007 píše:
Děvčata, s dovolením bych k vám do diskuse občas nakouknul, když práce dovolí… Docela mě zajímá, co na vašem konci nového… Já jsem strávil víc jak 30 let ve Ždánicích, teď jsem v Brně.

Samozřejmě :palec: Co Tě vlastně zaválo do Brna? Práce?

• Citovat
  • Upravit
cher
20.2.11 07:55
Makusa píše:
Ahoj,tak já bydlím v Hodoníně.Termín mám za 6 týdnů.

Ahoj a bude to první mimčo?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová