Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Luci, ale i když si to nerozmyslí, tak CS se neboj, není to tak hrozné.. úplně tě chápu jak se cítíš, já tam měla dvě a ten konec… už jsem sotva lezla ![]()
lucie.da1 píše:gabrielka.h píše:Teď už to není nic moc. Už to není moc pohodlné. V noci špatně spím, pálí mě žáha a bolí mě žebra
Ahoj Luci
Tak to už máš opravdu za pár, a jak se cítí mamina čekatelka?Už bych to měla nejradši za sebou a měla maličkou už u sebe… jen mě pořád trápí, že je špatně otočená. Termín se blíží a ona se ne a ne otočit… tak stále doufám, že si to mimi ještě rozmyslí
Mně se malá otočila v 36.tt a u holčiček není problém ani KP ![]()
sieta.m píše:lucie.da1 píše:Mně se malá otočila v 36.tt a u holčiček není problém ani KPgabrielka.h píše:Teď už to není nic moc. Už to není moc pohodlné. V noci špatně spím, pálí mě žáha a bolí mě žebra
Ahoj Luci
Tak to už máš opravdu za pár, a jak se cítí mamina čekatelka?Už bych to měla nejradši za sebou a měla maličkou už u sebe… jen mě pořád trápí, že je špatně otočená. Termín se blíží a ona se ne a ne otočit… tak stále doufám, že si to mimi ještě rozmyslí
Já vím, jenže ona je příčně a to je trochu problém
. Už byla i hlavičkou dolů, to bylo ve 32. týdnu, pak koncem pánevním a teď už je druhý týden příčně. Ale má asi ještě pořád místo se tam otáčet, tak doufejme… Chtěla bych totiž přirozený porod, přítel chce být u toho, tak bych byla ráda, kdyby nám to vyšlo. Je to naše první miminko a moc se na něj už těšíme ![]()
Tak budeme držet palce ať to výjde ![]()
A kde tady bydlíte jestli to není tajné? ![]()
gabrielka.h píše:
Tak budeme držet palce ať to výjde
A kde tady bydlíte jestli to není tajné?
Na Očovské ![]()
Tak super
tak já to pro dnešek balím abych zitra ráno to naše dítě na plavču neutopila ![]()
lucie.da1 píše:sieta.m píše:Já vím, jenže ona je příčně a to je trochu problémlucie.da1 píše:Mně se malá otočila v 36.tt a u holčiček není problém ani KPgabrielka.h píše:Teď už to není nic moc. Už to není moc pohodlné. V noci špatně spím, pálí mě žáha a bolí mě žebra
Ahoj Luci
. Už byla i hlavičkou dolů, to bylo ve 32. týdnu, pak koncem pánevním a teď už je druhý týden příčně. Ale má asi ještě pořád místo se tam otáčet, tak doufejme… Chtěla bych totiž přirozený porod, přítel chce být u toho, tak bych byla ráda, kdyby nám to vyšlo. Je to naše první miminko a moc se na něj už těšíme
Tak držím palce ![]()
Děvčata, s dovolením bych k vám do diskuse občas nakouknul, když práce dovolí… Docela mě zajímá, co na vašem konci nového… Já jsem strávil víc jak 30 let ve Ždánicích, teď jsem v Brně.
Jura007 píše:
Děvčata, s dovolením bych k vám do diskuse občas nakouknul, když práce dovolí… Docela mě zajímá, co na vašem konci nového… Já jsem strávil víc jak 30 let ve Ždánicích, teď jsem v Brně.
Samozřejmě
Co Tě vlastně zaválo do Brna? Práce?
Makusa píše:
Ahoj,tak já bydlím v Hodoníně.Termín mám za 6 týdnů.
Ahoj a bude to první mimčo?