Maminky Hodonín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
cher
24.2.11 20:34
gabrielka.h píše:
makus, já s malou chodím k doktorce Kotkové, byla mi doporučená od známých a jsem tam moc spokojena :palec: je na ulici Muchova (kousek nad průmyslovkou) takže to taky není žádná dálka s kočárekm. Jo normálně si k ní zavoláš, že čekáš mimčo a že bys k ní pak ráda chodila.
A k té porodnici, já si brala papuče, ty porodnické vložky, košile, župan jsem si půjčovala jejich, ručníky (ty doporučuju aspoň 3, na jeden jsem šlapala když jsem šla ze sprchy apod.) klasika kosmetika a pro mimčo si musíš vzít plenky a oblečky nemusíš, ty ti tam budou každý den dávat až pak na cestu domů ti taťka doveze :palec: snad jsem na nic nezapomněla …

A myslím, že ještě toaleťák a ty přezůvky, aby byly omyvatelné :think:

• Citovat
  • Upravit
6598
24.2.11 20:54

tak tak snad jsme to daly všecky 3 dohromady :mrgreen:  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
25.2.11 09:32

ahojky

joooo toaletak :-) na ten jsem zapomela a musel mi ho manza pak privezt :-) jeste ze mi pujcila kolegyne na pokoji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1657
25.2.11 11:06

Ja jsem si jeste brala dudlika pro mimco a byla jsem za nej rada,i kdyz to sestricky neradi vidi. A my jsme museli mit i vlhcene ubrousky na zadecek pro mimco a zinku na koupani. Ostatni,kdyz budes neco potrebovat dovezou pak pribuzni :wink: Zalezi jaky budes mit porod. Nekdy se hodi i nafukovaci kruh a sedis na nem,protoze jinak to desne boli a ja tam jeste mela bepanten masticku…je jak na bradavky,kdyz budes mit po kojeni popraskane,tak i na zadecek mimca.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6598
25.2.11 12:10

myslím, že mini Bepanthen byl v tom dárkovém boxu co se dostává :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
26.2.11 06:16

My jsme tam měli rybilku :pankac: ale bepanthen jsme nafasovali takový mini v nemocnici, ale já rodila v Bohunicích :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6598
26.2.11 10:12
lulushka píše:
My jsme tam měli rybilku :pankac: ale bepanthen jsme nafasovali takový mini v nemocnici, ale já rodila v Bohunicích :nevim:

No vidiš, máš recht, přesně tak to bylo. Půl roku a už si to nepamatuju :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
27.2.11 10:05

Kam dnes na procházku s dětma, nevíte? :think:

• Citovat
  • Upravit
6598
27.2.11 19:14

My jsme byli dneska u babičky mimo Hodinín takže změna ale já tak když je krásně chodím k jezu :-) nebo do lázeňského parku ale to spíš když je teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
27.2.11 22:07
gabrielka.h píše:
My jsme byli dneska u babičky mimo Hodinín takže změna ale já tak když je krásně chodím k jezu :-) nebo do lázeňského parku ale to spíš když je teplo.

Jj, my potřebujem, aby to bavilo 8-leté klacky :lol: . Nakonec byli v ZOO a já si s malou hodila doma šlofíka :palec:

• Citovat
  • Upravit
61
28.2.11 07:06

Tak děkuju za rady.Taška je zbalená,vše je připraveno a jen budu čekat.TP 1.4.2011.Tak uvidíme,kdy se malá rozhodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
28.2.11 07:41
Makusa píše:
Tak děkuju za rady.Taška je zbalená,vše je připraveno a jen budu čekat.TP 1.4.2011.Tak uvidíme,kdy se malá rozhodne.

Mně se malá narodila o 17 dnů dřív, neměla ani 3 kilča, ale byla v poho. A u jedné vizity mi primář říká- ona není v termínu, že? Tak říkám, že 17 dnů dřív a on prej- to jde poznat. A já jak? A on- takhle přece nevypadaá zralý novorozenec. 8-o ato je vše, co mi řekl. Takže lékaři, co se baví s pacienty jsou jen v Ordinaci v růžové zahradě :lol: Já jsem teda zvyklá, že co z nich nevypáčí, to nevím :zed: Takže se na všechno 100× ptej, oni ti sami nic neřeknou

• Citovat
  • Upravit
61
28.2.11 09:06

JJ.Taky jsem zvedavá.Co a jak bude.Zároveň mám radost a taky strach.Už aby to bylo za mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
28.2.11 13:25
Makusa píše:
JJ.Taky jsem zvedavá.Co a jak bude.Zároveň mám radost a taky strach.Už aby to bylo za mnou.

To uteče jako voda :dance:

• Citovat
  • Upravit
6598
28.2.11 15:55

Já mám zrovna teď kámošku co to čeká každým dnem tak jsem napnutá s ní ale ty pocity radosti i strachu samozřejmě chápu, asi jsme to tak měla každá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová