Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Máš recht Makuš
![]()
Mě malá taky neklesala, v den termínu mi sestřička říkala na ozvech, že mám dělohu až pod krkem
já jsem teda týden přenášela a pak mi to vyvolávali ale malá stejně neklesala.
No já si myslím,že určitě budu přenášet.A když mám termín 1.4.,tak to mě to vyvolají nebo jaký je postup?Docela by mě to zajímalo.
Já jsem byla na kontroĺe v den termínu to nějak vycházelo na čtvrtek a doktor mi řekl, že pokud nic (což teda nevypadalo) tak v pondělí na kontrolu do porodnice. Tam mi řekli,že pokud se to do středy nerozjede tak ve středu ráno nástup. Ve čtvrtek ráno vyvolávačka ale nějak to nešlo jak mělo tak jsem večer skončila na císaři ![]()
Byla jsem ve čtvrtek se kouknout s malou v Centru na ta Batolátka. Tak malá to měla docela v knedli
, ale hlavně ji to rozhodilo celý den spaní. Ale byla jsem tam prvně a je to tam po té rekonstrukci moc pěkně uděláno
Já jsem se tam byla podívat jak to nově otevírali a bylo to tam moc pěkné ![]()
A jak je to časově, na 9? A je to jak dlouho?
Zrovna dneska mi psala známá, jestli to ve čtvrtek nezkusíme ![]()
gabrielka.h píše:
Já jsem se tam byla podívat jak to nově otevírali a bylo to tam moc pěkné
A jak je to časově, na 9? A je to jak dlouho?
Zrovna dneska mi psala známá, jestli to ve čtvrtek nezkusíme
Jo na 9 a malá akorát tak chodí spát, tak jsem ji nedala, pak usnula před obědem a odpoledne už nechtěla a byla protivná. Ale byla jsem tam autem, příště třeba půjdu s kočárem a když si hned pak usne, tak to možná půjde, nevím. Ale zas bych ji tam musela dát něco k jídlu, pač nakojit se v cizím prostředí nenechá. A je to hodinu a stojí to 40,–
Tak nám by to mohlo vyjít .. sváču má v 9 a v 10 chodí spinkat tak bych šla s kočárkem a zdřímla by si, akorát teda před tou 10 už bývá protivka tak nevím jak bude tam ![]()
Kolik vás tam bylo?
Ahojte,tak jsem dnes byla na kontrole a mám dost vysoký tlak.A oteklé kotníky,ale jinak se nic neděje.Zítra jdu zase na kontrolu a pokud bude tlak vysoký,tak se mám vydat do porodky a bud si mě tam nechaj nebo pošlou domů.Tak uvidíme jak dopadnu.Jo jinak mě trne ruka ( prst prostředníček)asi 3 týdny. ![]()
Ahoj Makuš, tak držím palce ![]()
No jo užíváš si to se vším všudy co, úplně vím, o čem mluvíš .. tlak, otoky
a to trnutí je pěkně nepříjemné že, mě trnula jedna celá ruka ale jen v noci a kolikrát mě to i budilo.
A prej, že je těhotenství nejkrásnějším obdobím v životě ženy
kdo tohle vymyslel??? ![]()
Makusa píše:
Ahojte,tak jsem dnes byla na kontrole a mám dost vysoký tlak.A oteklé kotníky,ale jinak se nic neděje.Zítra jdu zase na kontrolu a pokud bude tlak vysoký,tak se mám vydat do porodky a bud si mě tam nechaj nebo pošlou domů.Tak uvidíme jak dopadnu.Jo jinak mě trne ruka ( prst prostředníček)asi 3 týdny.
Tak držím palce, ať to máš co nejrychleji za sebou ![]()
jj nějak to tu vázne ![]()
Taky jsem na Makušu myslela ![]()
A co vy Luluskho, jak se máte? ![]()
Gabi, my se máme celkem dobře, asi měsíc válčíme s příkrmy, malému to jde, akorát Káti je lžička nepřítelem, ale to se časem poddá ![]()
Jinak já teda potřebuju zhubnout, tak se snažím hýbat zadkem, tak doufám, že se podaří, pořád mám nahoře 12kg
![]()