Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Gabi my tam jezdime uz k jednomu panovi, je to family apartmany, ma to asi 120 metru od koupaku a super penzionek, na jidlo chodime na polopenzi do toho hotelu naproti vchodu Orchydea
Jitula píše:
Gabi my tam jezdime uz k jednomu panovi, je to family apartmany, ma to asi 120 metru od koupaku a super penzionek, na jidlo chodime na polopenzi do toho hotelu naproti vchodu Orchydea
Tak to je super ![]()
ahojky
nevím ja teď ale dopoledne byla taková kosa, že jsem s malou odmítla jít ven ![]()
Ahojky,jen jsem se chtěla zeptat,TP mám na 1.4.2011,ale zajímalo by mě,zda bych už měla mít zajištěnou dětskou lékařku pro malou.Vůbec nevím,kdy se to zařizuje.Pak jsem se chtěla zeptat,jestli ted někdo rodil v Kyjově.Mám sice už nabalenou tašku,ale nevím co a jak.Díky
Makusa píše:
Ahojky,jen jsem se chtěla zeptat,TP mám na 1.4.2011,ale zajímalo by mě,zda bych už měla mít zajištěnou dětskou lékařku pro malou.Vůbec nevím,kdy se to zařizuje.Pak jsem se chtěla zeptat,jestli ted někdo rodil v Kyjově.Mám sice už nabalenou tašku,ale nevím co a jak.Díky
já rodila v kyjově, hlásit se tam nemusíš. A k dr. zajde někdo přihlásit malou, když vás pustí z porodnice a ona pošle k vám sestřičku kouknout na dítě a domluvit další věci.
gabrielka.h píše:
ahojkynevím ja teď ale dopoledne byla taková kosa, že jsem s malou odmítla jít ven
Ven nechodím od pondělka, pač malá má teploty ![]()
A ještě bych se chtěla zeptat,co jsis zabalila do tašky.Nechcu vypadat jak idiot s velkou cestovní taškou.
Aby si nemysleli,že se tam stěhuju.
Makusa píše:
Makus, já jsem si dopředu dětskou doktorku obvolala aby s náma počítala. A ta mi řekla, že v den odjezdu z porodnice jí mám zavolat no a na druhý den myslím přišla ta sestřička ![]()
Já taky rodila v Kyjově, potřebuješ něco konkrétního vědět?
Aha a nemáš nějaký tip na lékařku?A to bych normálně zavolala,že čekám mimi a jestli mě veme…atd.A pak by mě zajímalo,co vše zabalit do porodnice.Děkuju
makus, já s malou chodím k doktorce Kotkové, byla mi doporučená od známých a jsem tam moc spokojena
je na ulici Muchova (kousek nad průmyslovkou) takže to taky není žádná dálka s kočárekm. Jo normálně si k ní zavoláš, že čekáš mimčo a že bys k ní pak ráda chodila.
A k té porodnici, já si brala papuče, ty porodnické vložky, košile, župan jsem si půjčovala jejich, ručníky (ty doporučuju aspoň 3, na jeden jsem šlapala když jsem šla ze sprchy apod.) klasika kosmetika a pro mimčo si musíš vzít plenky a oblečky nemusíš, ty ti tam budou každý den dávat až pak na cestu domů ti taťka doveze
snad jsem na nic nezapomněla …
Ahojky
Kotkova je krava na entou!!!!! totalni pipina, ktera kdyz ma clovek jiny nazor, tak je zle.
Fuj jsem rada, ze jsem trvala na svem a s malym od ni utekla. Ted jsme u Mickove, ta je takova spise prirodni, zousi to napred prirodni cestou a az pak voli treba antibiotika a tak.....
Kyjov, no brala jsem papuce, sitove kalhotky, vlozky, rucniky, vlozky do podprdy, kosmetiku pro sebe, plinky. Pro dite tam kosmetika byla, kosile a zupan jsem mela erarni, nic vic me nenapada, ale klidne se ptej ![]()
Jituš, tak já jsem zatím spokojená a byla mi doporučena i více lidma ale každý máme možnost volby ![]()
No vidiš ty kalhotky a vložky do podprdy bych úplně zapomněla ![]()
Gabi to jo ![]()
me se chtela mstit na malem, prestoze ja jsem mela pravdu a to u me neni profesionalka, jak se pozdeji ukazalo opravdu jsem mela pravdu
Makusa píše:
A ještě bych se chtěla zeptat,co jsis zabalila do tašky.Nechcu vypadat jak idiot s velkou cestovní taškou.
Aby si nemysleli,že se tam stěhuju.
Makus, co jsem si všimla, tak tam měla každá cestovní kabelu a dost velkou takže si z toho nic nedělej
![]()