Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo, Michal Hrdlička - bydlí na Padělkách myslím, jeho maminka se jmenuje LUdmila, mám ten pocit… Ale už jsem ho pár roků neviděl.
čau holky, tak to je fajn, že jste se tu tak pěkně potkaly těhule a skoro sousedky ![]()
No a k té kyjovské porodnici .. je to vše o lidech ale to je tak asi všude ![]()
gabrielka.h píše: čau holky, tak to je fajn, že jste se tu tak pěkně potkaly těhule a skoro sousedky
No a k té kyjovské porodnici .. je to vše o lidech ale to je tak asi všude
Ahojky ![]()
A ty jsi rodila kde?
Já právě v Kyjově a docela nic moc ale určitě to je prostě i typem porodu apod.
gabrielka.h píše:
nikde nikdo?
taky brejlím, že to tady nějak vázne ![]()
škoda no
asi to tu budeme muset nějak rozjet ![]()
Lulushko, a co s prckama podnikáš celý den?
Gabi, teď toho moc podnikat nejde, když mrzne ![]()
Takže teď jsme zalezlý doma, hrajem si a spíme, já mám celkem spáče zatím spí mezi každým jídlem, někdy půl hoďky, někdy i dvě hoďky ![]()
Nikolka byla taky skvělý spáč, teď už je starší tak jsem jí to musela zregulovat na jeden spánek dopo a jeden odpo a dobrý ale už to chce proastě furt něco vymýšlet. A stím mrazem to máš teda recht, včera jsem vyrazila na hoďku a málem mi upadly uši
snad do bude dneska lepší ![]()
A nemáš v plánu jezdit třeba do toho centra pro rodinu do Hodoše na nějaký ten kroužek pro prcky? Já tvažuju, že tam zkusím zajít.
I když ty to asi máš se dvšma prckama a navíc dijýděním složitější že? Nebo máte tam u vás i něco takového? A jak se děti vůbec jmenují?
gabrielka.h píše:
nikde nikdo?
Malá má od včera večera poprvé zvýšenou teplotu a je ubrečená, zuřivě kouše dudlík, tak si myslím, že zuby
tak jsem dneska nic neudělala, ještě, že byl doma taťka a vyžehlil kupu prádla ![]()
Teda vy máte zlatého taťku ![]()
My zatím zoubky nic ale kéžby jsme patřili ktěm co ani neví, že se klubou ![]()
gabrielka.h píše:
Nikolka byla taky skvělý spáč, teď už je starší tak jsem jí to musela zregulovat na jeden spánek dopo a jeden odpo a dobrý ale už to chce proastě furt něco vymýšlet. A stím mrazem to máš teda recht, včera jsem vyrazila na hoďku a málem mi upadly ušisnad do bude dneska lepší
A nemáš v plánu jezdit třeba do toho centra pro rodinu do Hodoše na nějaký ten kroužek pro prcky? Já tvažuju, že tam zkusím zajít.
I když ty to asi máš se dvšma prckama a navíc dijýděním složitější že? Nebo máte tam u vás i něco takového? A jak se děti vůbec jmenují?
Ondřej a Kateřina, tady taky něco je, myslím jednou nebo dvakrát týdně, ale zatím to moc nevidím, to spaní máme nepravidelné, takže nevím jestli si to můžem dovolit ![]()
gabrielka.h píše:
Teda vy máte zlatého taťku
My zatím zoubky nic ale kéžby jsme patřili ktěm co ani neví, že se klubou
Spodní má venku, o těch jsme ani nevěděli, tak nevím, jestli se tlačí vrchní, na dásních ještě nic nepozoruji ![]()
Holky, nevíte kde v Hodoníně sehnat drůbeží bio maso? Podle netu nemůžu nic najít a snad zbývá Tesco Břeclav, nevšimly jste si tam toho někdy???? ![]()
gabrielka.h píše:
Holky, nevíte kde v Hodoníně sehnat drůbeží bio maso? Podle netu nemůžu nic najít a snad zbývá Tesco Břeclav, nevšimly jste si tam toho někdy????
Právě že vůbec nevím, asi nikde. Jinak já zatím koupila jen krůtí, v Bažuli je prodejna krůtího masa a to se tak nedopuje hormonama. A ještě jsem rozhodila sítě a mám slíbeného králíka. Potom část nařežu a zamrazím, mimču stačí troška a je to na dýl. Jinak kuřecí kupuju pouze ve skleničkách.