Maminky Hodonín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18305
20.2.11 17:12

Jo, Michal Hrdlička - bydlí na Padělkách myslím, jeho maminka se jmenuje LUdmila, mám ten pocit… Ale už jsem ho pár roků neviděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6598
20.2.11 20:17

čau holky, tak to je fajn, že jste se tu tak pěkně potkaly těhule a skoro sousedky :palec:
No a k té kyjovské porodnici .. je to vše o lidech ale to je tak asi všude 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
20.2.11 20:21
gabrielka.h píše: čau holky, tak to je fajn, že jste se tu tak pěkně potkaly těhule a skoro sousedky :palec:
No a k té kyjovské porodnici .. je to vše o lidech ale to je tak asi všude 8-)

Ahojky :mavam:

A ty jsi rodila kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6598
20.2.11 20:40

Já právě v Kyjově a docela nic moc ale určitě to je prostě i typem porodu apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6598
22.2.11 11:02

nikde nikdo? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
22.2.11 11:29
gabrielka.h píše:
nikde nikdo? 8-o

taky brejlím, že to tady nějak vázne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6598
22.2.11 11:35

škoda no :think: asi to tu budeme muset nějak rozjet :mrgreen:
Lulushko, a co s prckama podnikáš celý den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
22.2.11 11:38

Gabi, teď toho moc podnikat nejde, když mrzne :cert:
Takže teď jsme zalezlý doma, hrajem si a spíme, já mám celkem spáče zatím spí mezi každým jídlem, někdy půl hoďky, někdy i dvě hoďky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6598
22.2.11 11:47

Nikolka byla taky skvělý spáč, teď už je starší tak jsem jí to musela zregulovat na jeden spánek dopo a jeden odpo a dobrý ale už to chce proastě furt něco vymýšlet. A stím mrazem to máš teda recht, včera jsem vyrazila na hoďku a málem mi upadly uši :mrgreen: snad do bude dneska lepší :palec:
A nemáš v plánu jezdit třeba do toho centra pro rodinu do Hodoše na nějaký ten kroužek pro prcky? Já tvažuju, že tam zkusím zajít.
I když ty to asi máš se dvšma prckama a navíc dijýděním složitější že? Nebo máte tam u vás i něco takového? A jak se děti vůbec jmenují?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
22.2.11 12:46
gabrielka.h píše:
nikde nikdo? 8-o

Malá má od včera večera poprvé zvýšenou teplotu a je ubrečená, zuřivě kouše dudlík, tak si myslím, že zuby :think: tak jsem dneska nic neudělala, ještě, že byl doma taťka a vyžehlil kupu prádla :palec:

• Citovat
  • Upravit
6598
22.2.11 12:52

Teda vy máte zlatého taťku :palec:
My zatím zoubky nic ale kéžby jsme patřili ktěm co ani neví, že se klubou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
22.2.11 12:53
gabrielka.h píše:
Nikolka byla taky skvělý spáč, teď už je starší tak jsem jí to musela zregulovat na jeden spánek dopo a jeden odpo a dobrý ale už to chce proastě furt něco vymýšlet. A stím mrazem to máš teda recht, včera jsem vyrazila na hoďku a málem mi upadly uši :mrgreen: snad do bude dneska lepší :palec:
A nemáš v plánu jezdit třeba do toho centra pro rodinu do Hodoše na nějaký ten kroužek pro prcky? Já tvažuju, že tam zkusím zajít.
I když ty to asi máš se dvšma prckama a navíc dijýděním složitější že? Nebo máte tam u vás i něco takového? A jak se děti vůbec jmenují?

Ondřej a Kateřina, tady taky něco je, myslím jednou nebo dvakrát týdně, ale zatím to moc nevidím, to spaní máme nepravidelné, takže nevím jestli si to můžem dovolit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
22.2.11 12:55
gabrielka.h píše:
Teda vy máte zlatého taťku :palec:
My zatím zoubky nic ale kéžby jsme patřili ktěm co ani neví, že se klubou :mrgreen:

Spodní má venku, o těch jsme ani nevěděli, tak nevím, jestli se tlačí vrchní, na dásních ještě nic nepozoruji :think:

• Citovat
  • Upravit
6598
22.2.11 18:37

Holky, nevíte kde v Hodoníně sehnat drůbeží bio maso? Podle netu nemůžu nic najít a snad zbývá Tesco Břeclav, nevšimly jste si tam toho někdy???? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
22.2.11 21:26
gabrielka.h píše:
Holky, nevíte kde v Hodoníně sehnat drůbeží bio maso? Podle netu nemůžu nic najít a snad zbývá Tesco Břeclav, nevšimly jste si tam toho někdy???? :-)

Právě že vůbec nevím, asi nikde. Jinak já zatím koupila jen krůtí, v Bažuli je prodejna krůtího masa a to se tak nedopuje hormonama. A ještě jsem rozhodila sítě a mám slíbeného králíka. Potom část nařežu a zamrazím, mimču stačí troška a je to na dýl. Jinak kuřecí kupuju pouze ve skleničkách.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová