Maminky, jely byste?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
6.8.23 21:01
@Anonymní píše:
Dobrý večer, nečekaně se mi se synem (20 měsíců) naskytla příležitost jet k moři s mou mamkou. Je to letecky na týden. Normálně bych neváhala, problém ale je, že jsem aktuálně na začátku druhého těhotenství (proto prosím o zachování anonymu) a už jsem jednou byla na pohotovosti kvůli krvácení. V době odletu bych navíc byla na začátku 13. týdne, tak mám trochu obavy jak by mi na gyndě vyhověli s prvním screeningem. Mamka navíc není moc hlídací typ, syna ještě nehlídala, tak aby to nebylo pro mě nakonec spíš utrpení, navíc o druhém těhotenství zatím nikdo neví. Co myslíte, mám jet nebo se na to radši vykašlat? :?

Kvuli cemu to zakrvaceni bylo? Jestli to nebylo nic vazneho, tak bych asi jela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.23 21:09

Krvácení nic závažného nebylo, ale už u syna jsem s tím problémy měla do nějakého 15.tt. Vlastně mi bylo řečeno, že některé ženy krvácí a neví se proč. Není to tak, že by mi bylo milejší moře než dítě, ale jsem taková střela, co si řekne, že se to zvládne (syn je celkem hodné dítě) a pak to bude třeba očistec :D Proto jsem si radši chtěla vyslechnout názory dalších a na 90% teda nejspíš nepojedeme. Nechtěla jsem syna ochudit o zážitek, ale je fakt, že je malý a bůh ví, co by z toho měl.

• Citovat
  • Upravit
7736
6.8.23 21:13

Taky bych nejela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.8.23 21:16

Poradila bych se s lékařem, jaký má na to názor.
Je to sice lákavé. Kdyby šlo opravdu pouze o starší. Tak klidně. Ale vzhledem ke tvým potížím. Ať se o dítě v břichu nepřipravíš. Si najděte nějaký pobyt jen tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
6.8.23 21:23

Nejela bych. Mohou nastat komplikace a v cizine bych je resit nechtela, kdyz mam s sebou male dite a nehlidaci mamku.

• Citovat
  • Upravit
85404
6.8.23 21:33

Nejela bych. Zaprve kvuli moznym komplikacim v tehotenstvi a zadruhe ta dovolena s 20-mesicnim batoletem a nehlidaci babickou stejne moc odpocinkova nebude, zbytecny stres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
6.8.23 21:44

V této situaci bych nejela. Letadlo je změna tlaku, dítě je malé, nic z toho mít nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28922
6.8.23 22:01

Byla jsem v 10tt s prvním a jela jsem na svatební cestu, ale po konzultaci a kontrole na gynekologii (taky jsem špinila a byla jsem na pohotovosti s tím). S batoletem bych nejela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18675
6.8.23 22:28
@Anonymní píše:
Krvácení nic závažného nebylo, ale už u syna jsem s tím problémy měla do nějakého 15.tt. Vlastně mi bylo řečeno, že některé ženy krvácí a neví se proč. Není to tak, že by mi bylo milejší moře než dítě, ale jsem taková střela, co si řekne, že se to zvládne (syn je celkem hodné dítě) a pak to bude třeba očistec :D Proto jsem si radši chtěla vyslechnout názory dalších a na 90% teda nejspíš nepojedeme. Nechtěla jsem syna ochudit o zážitek, ale je fakt, že je malý a bůh ví, co by z toho měl.

Byla jsem 7-9tt autobusem v Chorvatsku (to už jsem byla po 3 potratech). Ale nespinila jsem a dítě jsem s sebou měla tříleté. Jestli jsi spinila už s prvním a nemusíš mít vylozene režim, tak bych to zvazila. Co ti říká sesty smysl? Ze je vše Ok? Co jsem se kde v diskuzich a osobně bavila, tak to ženská tak nějak vyciti jestli je to těhotenství Ok nebo ne. Jak jsi vůbec daleko? A jinak gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
6.8.23 23:06

Nejela. Hlavni duvod krvácení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
7.8.23 04:51
@Anonymní píše:
Krvácení nic závažného nebylo, ale už u syna jsem s tím problémy měla do nějakého 15.tt. Vlastně mi bylo řečeno, že některé ženy krvácí a neví se proč. Není to tak, že by mi bylo milejší moře než dítě, ale jsem taková střela, co si řekne, že se to zvládne (syn je celkem hodné dítě) a pak to bude třeba očistec :D Proto jsem si radši chtěla vyslechnout názory dalších a na 90% teda nejspíš nepojedeme. Nechtěla jsem syna ochudit o zážitek, ale je fakt, že je malý a bůh ví, co by z toho měl.

V 20mesicnim diteti s nehlidaci babickou bych vubec nevidela problem. Urcite by si to uzil i takto maly. Sice si to nebude do budoucna pamatovat, ale uzije si to stoprocentne.

Starat se sama o male dite/deti v tehotenstvi zvladam bez potizi. Ale nevim jak ty.

ALE z duvodu krvaceni bych neletela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6443
7.8.23 07:55

Já si myslím, že k moři se dá v dnešní době jet (letět) kdykoli. Osobně bych nechtěla řešit zdravotní komplikace v zahraničí a proto když jsem zjistila, že jsem těhotná, původně plánovanou leteckou dovolenou jsem neobjednala. Dobře jsem udělala, protože jsem v termínu dovolené skončila na pohotovosti. Dítě ve 20m bude spokojené i před barákem na písku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
7.8.23 08:08

Záleží i kam k moři, ale kvůli krvácení a co tam potom bych nejela. je to riziko :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí