Můžou to být neštovice? Fotky v příspěvku

14.8.11 14:16

Maminky můžou to být neštovice??? Fotky v příspěvku

Mmainky poradte mi prosim,broucek 18 měs, horecky, cim dal vic pupinku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14.8.11 14:17
VeselaMaminka píše:
Mmainky poradte mi prosim,broucek 18 měs, horecky, cim dal vic pupinku..

A jeste jedna na nozicce moc to nejde videt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.11 14:18
:-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jitta
14.8.11 14:23

Ahoj, mě to nepřijde jako neštovice, uvnitř těch pupínků by byla tekutina a že by se osypal takhle rychle a všude?? pupínky u neštovic aspoň teda u mých děti se vysévaly postupně a byla v nich tekutina :-( :-(

• Citovat
  • Upravit
kofola3
14.8.11 14:24

Nezdá se mi to na neštovice.

Nám začaly večer jedním pupínkem a postupne se objevovaly další, ale ne takhle moc a najednou.
Navíc ten pupínek se jakoby nalívá..

• Citovat
  • Upravit
jitta
14.8.11 14:24

Ahoj, mě to nepřijde jako neštovice, uvnitř těch pupínků by byla tekutina a že by se osypal takhle rychle a všude?? pupínky u neštovic aspoň teda u mých děti se vysévaly postupně a byla v nich tekutina :-( :-(

• Citovat
  • Upravit
14.8.11 14:25
jitta píše:
Ahoj, mě to nepřijde jako neštovice, uvnitř těch pupínků by byla tekutina a že by se osypal takhle rychle a všude?? pupínky u neštovic aspoň teda u mých děti se vysévaly postupně a byla v nich tekutina :-( :-(

Dekuji moc za radu, ma to od vecrejska od rana, tak nevim jestli se tam ta tekutina nemuze jeste udelat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.11 14:26
lokofa píše:
Nezdá se mi to na neštovice.Nám začaly večer jedním pupínkem a postupne se objevovaly další, ale ne takhle moc a najednou.
Navíc ten pupínek se jakoby nalívá..

Tak to nevim co to ma :-( ma jakoby opary na obliceji u pusinky pak na krcku a postupne pribyvaji dalsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
14.8.11 14:31

Já bych řekla, že to je nějaká alergická reakce, třeba na jídlo. Nedávali jste mu něco nového na jídlo? Třeba jahody nebo rajčata?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.11 14:33
Sumaya píše:
Já bych řekla, že to je nějaká alergická reakce, třeba na jídlo. Nedávali jste mu něco nového na jídlo? Třeba jahody nebo rajčata?

nenene prave ze vubec ne! Jiinak bychs i taky myslela ze to je alergie ale zadnou neodzkousenou mnamku nemel …
Navic k tomu ty horecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
14.8.11 14:35

Neštovice vypadají jinka, jestli má k tomu i horečky, asi bych ho raději jela ukázat na pohotovost. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jitta
14.8.11 14:37

Tohle neštovice nebudou, od včera už by tam ta tekutina dávno byla, ještě mě napadlo, co šestá nemoc??? Mý děti jí teda neměli, tak nemůžu posoudit,ale třeba jiné maminky, jo.
Jinak zajet na pohotovost.

• Citovat
  • Upravit
4880
14.8.11 14:38

U alergie by vlastně horečka asi nebyla. Jediné, co mě napadá, když to nejsou neštovice, tak nějaká viróza. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65468
14.8.11 14:39

U šesté nemoci jsou nejdřív teploty…pak 2-3 dny klid a pak se děti osypou.....
Přijde mi to jako alergie.....ale zase ta teploty :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
14.8.11 14:40

Šestá by to být mohla - tři, čtyři dny horečky, ale když se dítě osype, horečky ustanou, takže pokud je osypaný od včerejška a dneska má stále horečku, tak to na šestou spíš nevypadá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí