Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Pátrám po nějakých českých maminkách, které žijí ve Francii, nejlépe v oblasti města Bordeaux. Sama se tam možná ještě letos budu stěhovat a proto bych chtěla s českýma maminkama tam navázat kontakt a třeba se i dozvědět něco více o rodinném životě ve Francii (z českého pohledu
)
Daloula,
jen bych chtěla pozdravit, protože „maminkou ve Francii“ v oblasti Bordeaux jsem pouze vždy 1 měsíc v roce:)…kdy tam jezdíme za rodinou.
Manžel odtamtud pochází - konkrétně Mimizan (kousínek od Parentis).
Já tam jezdím hrozně ráda a oblast Bordeaux je vyjímečná !
Pa, Ha
My zase jezdíme do Grenoble, taky přemýšlím jak se napojit na místní češky, kde zjistit jestli tam je nějaká komunita, pokud na to příjdeš tak mi dej vědět.
Ted fakt není dobrá doba na stěhování, krize ve Francii je hůře snášená než u nás. Držím palce, zase se ozvi.
Ahojte
jsem tu nova a hledam nejake maminky co ziji v Lyone a okoli
KRASNY DEN VSEM ![]()
@delecan
ahoj…chtela jsem se te zeptat, jeste porad jsi ve francii v lyonu a taky hledas porad maminky? jsem tady nova od ledna v lyonu a vicemene taday skoro nikoho neznam…hlavne ne moc maminek.
jestli mas jeste zajem…a taky jestli ti dojde ma zprava tak bych se rada seznamila. zatim pa pavlina
Ahojky hledám tímto způsobem kamarádku maminku. Jsem z Montélimaru a moc čechů se tu neobjěví teda skoro žádný
Kdyby ste měli zájem se seznámit napište mi díky Adéla
![]()
@ivanielka taky jsem ji nenašla, podle mě není aktivní. V jaké části Fr žiješ?
Holky nechapu, ze se ta skupina na fb nikomu nezobrazi pri vyhledavani, takze kdyz ji nenajdete, napiste mi soukromou zpravu a ja vam poslu odkaz ![]()
Taky žijeme ve Francii, mám 5ti měsíční holčičku a ráda bych poznala nějaké maminky
A skupina na fb se mi taky nezobrazuje ![]()
@Karpatinka
napiš soukromou zprávu Choupinette nebo zkus na facebooku hledat CZ/SK MUMS IN FRANCE.
@hakmorka
Najednou se mi zobrazila
Moc děkuji! Jinak pobývá některá z vás na Azurovém pobřeží?