Mamografická centra - objednání atd.

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1024
11.7.19 23:04

I 211, ale je tam kritérium věk 40-45 a konkrétní centra, kde to proběhne -přispějí 500kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.19 23:09

@annasmyc @mroe
Teď jsem se dívala na svou pojišťovnu 211 a v rámci programu prevence, proplácí 500 Kč na mamograf…takže také možnost.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.7.19 23:11

@annasmyc
Byla jsi rychlejší…ano v mém městě, chtějí ty 3 akreditovaná centra… 40 + splňuji

• Citovat
  • Upravit
1024
11.7.19 23:14
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.19 23:26
@mroe píše:
Tak centra bez akreditace nemusi byt nutne uplne spatna, jen kdyz nemusi splnovat predepsane pozadavky( na vzdelani, vybaveni…), tak proste nevis, na koho narazis…ale ono je to dost divne tak nejak celkove, protoze jinde nez v akreditovanych centrech pojistovna vysetreni prsu nehradi…nekde je tedy delaji za primou uhradu…a nekde zrejme nejak podvadeji s kody, pokud sis vysetreni nehradila, potrebovala tedy zadanku ( k cemu, kdyz to nemuzou vykazat na pojistovnu?)… no, nevim, jak to tak maji…

Já právě také ne :think:. Třeba to opravdu nebyla poradna, ale jen vyšetřovna sono (a nebyla jsem vedena v poradně jak jsem si myslela). Každopádně proč by chtěli koordinovat moje následné vyšetření na mamografu…a říkali, jakmile budu mít žádanku s těma dvěma diagnózama co mi napsali na lístek tak jim mám volat zpět na napsané číslo a objednají mě hned na MG (doufám že nemysleli - do jiné akreditované nemocnice :-D - to by bylo už úplně na hlavu). :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.7.19 23:32

Díky moc za všechny příspěvky :kytka:. Stejně bude nejvíce záležet jak dopadne vlastní mamografické vyšetření…to ostaní jsou podružné věci. Jdu už raději spát :mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
35323
12.7.19 07:12
@Anonymní píše:
Já právě také ne :think:. Třeba to opravdu nebyla poradna, ale jen vyšetřovna sono (a nebyla jsem vedena v poradně jak jsem si myslela). Každopádně proč by chtěli koordinovat moje následné vyšetření na mamografu…a říkali, jakmile budu mít žádanku s těma dvěma diagnózama co mi napsali na lístek tak jim mám volat zpět na napsané číslo a objednají mě hned na MG (doufám že nemysleli - do jiné akreditované nemocnice :-D - to by bylo už úplně na hlavu). :D

Tak to bylo jen sono, ne poradna. Pak to ale smysl dava. A pokud tam delaji i MG, tak to nemuze byt zadne obskurni centrum, MG plati pojistovna jen v akreditovanych centrech a pak maji vyjimku nektere nemocnice( v Praze treba Motol).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.19 13:36
@mroe píše:
Tak to bylo jen sono, ne poradna. Pak to ale smysl dava. A pokud tam delaji i MG, tak to nemuze byt zadne obskurni centrum, MG plati pojistovna jen v akreditovanych centrech a pak maji vyjimku nektere nemocnice( v Praze treba Motol).

Nemyslím si, že by to bylo nějaké obskurní centrum ;), přece jenom to je přímo v městské nemocnici v krajském městě. Ve stejné nemocni jsem i rodila ;). Doktoři tam vždy byli v pohodě a navíc to mám cca 5 minut od místa kde bydlím. Pokud to bylo jen sono tak fungovalo opravdu nadstandartně. Doktorka tam vždy vše vysvětlila, poradila jak se sama prohlížet…atd. Chodím ještě pravidelně úplně jinam na sono (se žlučníkem) a tam to jen vždy projedou a poměří - nic neřeknou a pak mě nechají čekat na chodbě a podají napsanou zprávu.
Takže popravdě za začátku jsem byla spíše naštvaná na svou doktorku, že mi nechce vypsat tu novou žádanku a musím jít ještě do GynCentra (kde sama na nějaký úvazek působí). Teď už mi to také dává z části smysl, až na to že GynCentrum je na můj vkus celkem drahé. Má to akorát tu nevýhodu, že se mi to vyšetření trochu posune.

Na Gyncentrum jsem objednaná na konec měsíce a Fakultní nemocnice, která má akreditaci má čekací lhůtu na mamograf cca 28 dnů. Takže se na vyšetření dostanu až v září. Možná se objednám opravdu jako ten samoplátce a nechám si část proplatit pojišťovnou a budu mít vyšetření již za sebou o prázdninách. Ještě jednou děkuji za rady a trpělivost :kytka:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa