Moje 50letá máma je těhotná. Nevím, jak ji mám podpořit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1812
29.10.25 15:32
@Lucy75 píše: Více

No u mě si asi počkám, já mám děti 11 a 16, a přítel 16 nejmladší a dvě starší dospělé ale po 20 a jedno nemá ani partnera, takžá já doufám, že i tohle počká…Jsem si z něj dělala srandu, že se tak moc těší, že bude ten hrací dědeček a proto si mě našel, aby měl tu babičku, která se bude starat:-):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41186
29.10.25 15:33
@miciangorajde píše: Více

to musí být u vás krásné rodinné vztahy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17342
29.10.25 15:41

Troll

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76727
29.10.25 15:41
@karkarka píše: Více

mně se tomu jaksi nechce věřit, že by paní 50let sexovala s někým koho nezná, viz otec není, a zrovinka otěhotněla :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
29.10.25 15:43
@stinga píše: Více

Nevím, že by si našla někoho jen na sex, koho za otce nechce, tomu věřím…ale že by neřešila, že, lže být těhotná to je mi divné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
29.10.25 15:43
@Keyllah píše: Více

máš pravdu jsou. :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76727
29.10.25 15:44
@azaleila píše: Více
že, celé nepravděpodobné od začátku
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41186
29.10.25 15:47
@azaleila píše: Více

a není dnes jediný…samé nové nicky, kontroverzní témata a urážení ostatních :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
29.10.25 15:48
@stinga píše: Více

Tak bylo takových případů už víc…ale spíš ve fungujících manželstvích…Nevím, jak jsem psala, pravděpodobnost považuju za nulovou u sebe teoreticky, že jsem v perimenopauze je mi jasné…ale stejně si udělám test…Proto jsme se ptala jak to bylo??? Nedostala MS a vůbec neřešila, prostě si řekla asi přechod, přestože měla pravděpodobně nechráněný sex??? Dívné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24827
29.10.25 15:48
@karkarka píše: Více

ale zas pokud se celý život chovala jako milující maminka, tak ji přece kvůli jejímu těhotenství - ačkoliv v 50 :zed: - nehodíš přes palubu… to prostě NE.. jen bych si s ní dohodla pravidla, že prvotní pro mne jsou MOJE děti, o které potřebuju pečovat a až po nich jí pomůžu se sourozencem.. a taky bych jí naposílala případy, kdy matka z hrdosti neuvedla otce do rl a pak to mělo neblahé konce, tím bych jí zahltila mail, aby si početla, když třeba bude nemocná, že dítě klidně může skončit v pěstounské rodině… jako mít doma třeba x měsíců svého sourozence třeba jen v bytě, kde i moje dvě děti mají jediný společný pokojík, bych prostě nechtěla… pár dní ano, déle ne. Ona má mít v 50 rozum- v tom máš pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76727
29.10.25 15:49
@pisisvori píše: Více

přesně, že by měla sex s někým neznámým nebo nevhodným na otcovství, a pak si ani neudělala test - je to trošku přitažené za vlasy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
29.10.25 15:50
@miciangorajde píše: Více

Nepodporovala? Co ty jsi za hyenu? Těhotenství matka zjistila pozdě, to si má pokoutně zajistit potrat, aby se s ní dceruška bavila? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24827
29.10.25 15:51

to bylo ostatně nejlepší, kdyby to bylo celé vymyšlené… ;)
dnes už každý, natož v 50 ví, k čemu slouží těhotenské testy…
No, nechtěla bych to zažívat reálně z žádné strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
29.10.25 15:53
@Lucy75 píše: Více

Jojo já taky ne…Takže i když mám dlouhodobého partnera, selhání naší metody je společně s mojí pravděpodobnou plodností minimální, stejně si ten test udělám jakmile je MS nějak jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24827
29.10.25 15:54
:mrgreen: mně říkal jak se mimčo narodilo, prý : Jak se cítíš, babičko v zastoupení :srdce: ;)
já u toho bulela, nový život je vždy emočně silný a zdravé krásné miminko je prostě zázrak, takže já babičku v zastoupení beru ráda, cítím se na to tak akorát ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová