Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@karkarka píše: Více
nevím, a možnost, že by jí to ivf udělal její spolužák- spolužačka?
ale klidně mohla být i v zahraničí, netuším
@pisisvori aha, nechápu, já tu chodím spíš relaxovat a napsat názor, obvykle se snažím slušně a hodně často i poradit… jako neříkám, že jsem taky nevyvředila
ale obecně myslím, že je to tu lepší jak třeba na Novinkách nebo twitteru, kam chodí kolega kvůli politice, a tam si normálně regulérně ti lidi nadávají a urážejí se celkem drsně
tak to vůbec netuším, co by mne mělo na takovém foru držet… v životě lidském fyzickém je tolik těžkých věcí, že proč si je přidávat ještě v tom virtuálním…
to je přece úplná blbost… pro mnoho ubožáků ventil, ale je to hodně nízké teda…
Matka je zcela nezodpovědná osoba, která si vyrobila vlastního pohrobka.
@884135 píše: Více
ale tož, jakože zemře v 50, dřív než porodí? ![]()
jako nezodpovědná je, shukat s někým neznámým, nevhodným a pak si ani neudělat test, ale víš, co znamená slovo pohrobek? pohrobka může mít jen muž
@stinga píše: Více
Představ si, že ti je padesát, menzes už pár měsíců nemáš…. Napadlo by tě to? Já se přiznám, že když jsem letos na prevenci viděla na ultrazvuku ukázkový folikul těsně před ovulací, tak se mi orosilo čelo. To po třech měsících bez menzes prostě nečekáš. Takový připomenutí, že se klidně ještě může nehoda přihodit. Tak si jak prdlá snažilka dělám testy každých 14 dní.
@Lucy75 píše: Více
Přesně, já nesoudím, hledám pochopení a prostě mně to někdy nedá, když vidím tu „mravnost nadevše“ jak se do někoho navážejí, ryjí, dělají chytré, ale z kontextu vyplývá, že sami v životě nic nezažili atd atd…Jinak já si jména ani nepamatuju, je mi to šumák, píšu k věci…Ale třeba v té diskuzi vztah po 50…Napsala jsem svůj příběh pro ty co nevěří váhají, že to stojí za to, když nechtějí být sami to zkusit…ale ta diskuze se díky Josefovi posunula do naprosté tragédie…ale nebudu to tady plevelit:-).
@pisisvori píše: Více
Jak můžeš vědět, že v životě nic nezažili? Skleněná koule nebo kávová sedlina?
Letitá zkušenost s podobnými lidmi…ti co zažili se totiž nikdy jako oni nechovají, právě proto, že zažili
. Je to stejné jako s lidmi skutečně chytrými a úspšnými, kteří si nikdy nehrají na rádoby celebrity jako většina psedohvězdiček…Ano výjimka se najde všude, ale že by všechny byli tady?
![]()
@pisisvori píše: Více
Ty máš pochopení? Vždyť tady tu těhotnou ženskou shazuješ a kritizuješ ty. ![]()