Moje 50letá máma je těhotná. Nevím, jak ji mám podpořit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6626
29.10.25 15:56
@pisisvori píše: Více

Jenomže ovulace může přijít kdykoliv, takže těhotenský test udělaný při zpoždění může být úplně k ničemu. Testuješ každý týden, když nemáš menzes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
29.10.25 15:57
@Lucy75 píše: Více

Já budu taky ráda babičkou v zastoupení, ale vzhledem k věku mých dětí, by to ještě chvíli mohlo počkat a za čas, který bychom měli víc sami pro sebe bych se nezlobila:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
29.10.25 15:57

Troll to být samozřejmě může i nemusí. Trochu přitažený za vlasy to vypadá, ale staly se už určitě i divnější věci :think: Čemu já osobně nevěřím to jsou těhotenství odhalená ve druhém trimestru a déle. V dnešní době, kdy se dá na každém rohu za pár korun koupit těhotenský test, se tohle může stát jedině snad nesvéprávnému. Že může menstruovat i těhotná to ano, ale určitě ne tak dlouho a v obvyklé intenzitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
29.10.25 15:58
@Janli píše: Více

Testovala jsem 3× během těch 8 dnů než MS došla. Kdyby nedošla tak za 45 dnů, což už s emi taky stalo před asi 4 měsíci, testovala bych zase znova a šla k dr…A to přesto, že metoda ochrany u mě (s ex) ani u přítelovy ex nikdy za x let používání neselhala a přesto, že si myslím, že plodnost je prakticky nulová…Prostě právě proto, že bych se nerada dostala do podobné situace…

Příspěvek upraven 29.10.25 v 16:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9335
29.10.25 15:59
@Anonymní píše: Více

Jakože skoro v 60? To čumim 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33663
29.10.25 16:01
@miciangorajde píše: Více

Máte pěkný vztah? Založený na tom co ty uznáš za vhodné? Ne, nemáte pěkný vztah, to vypadá úplně jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
29.10.25 16:02

Zpoždění osm dnů….. A co budeš dělat, až nebudeš mít menzes celé měsíce? Budeš testovat každý týden, aby tě těhotenství nepřekvapilo? Otěhotnět můžeš ještě rok po poslední menzes. Já občas nemám menzes celý měsíce, ale mimo to mám ovulaci. Holt se může stát, že se proti ženské spikne celej vesmír a na starý kolena takový překvápko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76727
29.10.25 16:02
@Takyjedna píše: Více

internet toho anonymně snese hodně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24827
29.10.25 16:03

tohle by mohlo vycházet třeba na nějaký letní dovolenkový jednorázový úlet?? znám případy, že ženské ve věku kolem 50 si lítají užít s tmavookými habibi 8)
ale třeba se jen bujně domýšlím, to by byla asi i pro okolí té ženy docela soda, ono je to na míšencích vidět… ale jak píšu, možná mi jen fantazie jede na příliš vysoké obrátky a jen se zvrtla nějaká grilovačka u známých třeba a dotyčný je ženat, což je v našich podmínkách a v tomto věku pravděpodobné…
ta osoba otce by mi jako dceři vrtala hlavou hodně, už kvůli sobě, když už ne kvůli mámě a tomu dítku… Ono je fajn povozit kočárek nebo jít vyzvednout do školky jednou za čas, ale když máma, nedej bože, lehne, a otec žádný nebude, kdo se o to dítě fakticky postará?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76727
29.10.25 16:03

jasně stát se to určitě může, ale to všechno dohromady s tím, že „otec není“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76727
29.10.25 16:04
@Lucy75 píše: Více

aha, no vidíš, to by šlo, otec je nějaký arabáš, což je to stejné, jako že otec není, já pořád přemýšlela v českých vodách,
ale i tak nechápu, proč si paní po bujaré dovolené neudělala test, když jí nepřišla ms

Příspěvek upraven 29.10.25 v 16:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
29.10.25 16:04
@arinecka píše: Více

Ne máme pěkný vztah a dobré, zdravé hranice. Chováme se zodpovědně a nepřehazujeme na sebe zodpovědnost. Pěkný vztah neznamená rozpustit se bezhraničně v druhém nebo se mu obětovat. Přemýšlej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
29.10.25 16:06

Ano za neplodnou je žena považována až po 12 měsících bez MS…to ví každý…A ne nemám nechráněný sex…takže pravděpodobnost malá. Těhu test je pozitivní už 10-11 dpo i dřív, takže zase tolik těch testů potřeba není…pokud umíš počítat. Už mi prosím nepiš…vás dokonalé vševědy, kterých je tady čím dál víc a kteří zničíte všechny diskuze, velmi ráda vynechám… ;)

Příspěvek upraven 29.10.25 v 16:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
29.10.25 16:06
:palec: :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33663
29.10.25 16:07

Přemýšlej ty, můžeš začít svojí sobeckostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová