Manžel a kolegyně :(

Anonymní
30.3.24 21:06

Manžel a kolegyně :(

Ahoj, prosím kdo to budete číst o radu, jsem v šoku:( S manželem jsme se brali před 2 roky, jsme spolu ale 12 let, oběma je 36, máme skoro roční dvojčata…Manžel se nám věnuje, sex máme skoro každý den, nikdy by mě nenapadlo ho podezřívat z nevěry, byl to pro mě vysněný muž. Půjčil mi telefon kvůli fotkám jelikož jsme na velikonoce na výletě a pípla mu zpráva ženy kterou neznám, podívala jsem se. Zjistila jsem že spolupracují, ale nevídají se pracovně. vypisoval si s ní půl roku, pak se setkali. Podle zpráv spolu spí a píše ji nechutnosti a že se na ní teší a chybí mu. Zpočátku psal že má špatné svědomí ale pak to přešlo a je s tím v pohode. Napsal ji že se potkali pozdě:( Píše ji jen když je v práci, ona mu doma nepiše a on ji také ne. vidí se s ní pouze když jsem u babičky s dětmi nebo v týdnu místo práce např hodinu. Celé to trvá půl roku a nevím co mám dělat :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2200
30.3.24 21:13

Tak a tom manžela konfrontuj.

Nebo jak si to dále představuješ? Že se budeš tvářit že se nic neděje? To asi ne.

Je mi to líto, ale budeš ho s tím muset konfrontovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
30.3.24 21:16

Rekla bych mu to hned a dala nuz na krk…okamzite ukonceni veskereho kontaktu s ni, nebo prijde o rodinu…

• Citovat
  • Upravit
36402
30.3.24 21:18

Bych mu ten telefon hned omlatila o hlavu. To děláš, že nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
30.3.24 21:19
@Sonarka píše: Více

Ale jak zakladatelka bude mít jistotu, že se s ní už dále nevídá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23018
30.3.24 21:21

Já bych nevěru nezkousla, ten by šel :cert:
Je mi to líto, drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
30.3.24 21:21

Máš jenom tři možnosti. Buď to přejdeš, rozejdeš se s ním nebo počkáš, až děti budou větší a rozejdeš se potom. Tvůj muž si neváží toho, co má doma, tak bude muset nést následky. Přeji Ti hodně sil. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
30.3.24 21:24
@Bogna píše: Více

Tak to samozrejme mit nebude…ale pokud s nim chce zustat, bude mu muset verit…pokud tedy oba budou chttit tu rodinu zachovat…ja bych duverovala, ale proverovala…a mozna by bylo i vhodne, aby manzel zmenil praci…ac vim, ze to neni jen tak. Kdybych mu mela znovu verit, musel by se hodne hodne snazit a sypat si popel na hlavu…jinak to nema smysl.

• Citovat
  • Upravit
284
30.3.24 21:25

@Sonarka Vždyť si ten její může najít jinou milenku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
30.3.24 21:28

Já bych asi zmapovala terén. Co přesně je ona zač, zda má přítele, ofotila si nějaký věci, co by se mohly hodit u rozvodu, výpisy z účtu, chvilku o tom přemýšlela sama sebou a pak se k tomu nějak postavila…ale jako spát s ním dál je hnus no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
30.3.24 21:29
@Bogna píše: Více

No to muze…ale to muze i jakykoliv jiny muz…zalezi na nich, zda to budou chtit spolu slepit a zacit znovu, zda to pro ne ma smysl…urcite to lehke nebude…ale maji rocni dvojcata, to je silna motivace…navic se nezda, ze by jejich manzelstvi prochazelo nejakou krizi…spi spolu denne, vse vypada v poradku…on proste jen potkal nejakou koketni stetku…to se stava. Zalezi jak se k tomu on ted postavi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.24 21:29

Děkuju za příspěvky… Já moc nechàpu, proč má vůbec tu potřebu. Spíme spolu, vykladá jak mě miluje, rozumíme si, miluje i naše děti, nechápu co mu chybělo… I jí psal že je spokojený a nic měnit nechce

• Citovat
  • Upravit
284
30.3.24 21:32

Ale on přece se může k tomu postavit tak, že své ženě bude lhát a tvrdit, jaký se z něho stane světec… Jistotu nebude mít nikdy? Je to tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
30.3.24 21:33
@Anonymní píše: Více

Nechápeš? Někteří muži to tak mají, že potřebují nové maso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.24 21:34

No podle těch zpráv ji vypisuje vždy jen on, schúzky iniciuje taky on, ona je spíš ta co mu píše o svědomí

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky