Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, prvně chci říct, že jsem to zjistila jen díky tomu že mi půjčil telefon. Zjistila jsem na whatsappu že si píše přítel s jinou ženou a ona mu psala, že jestli by si to mohli užít v autě a on ji řekl domluvíme se. Když jsem na nej uhodila tak mě řekl že sni nespi a já jsem mu řekla proč ji tedy píše že se domluví a očividně ani neví že má přítelkyni a sex v posteli nám funguje. A když se ho tedy ptám tak jen říká kdyby mě na tobě nezáleželo nejedu pro tebe a spoustu dalších keců a ještě jsem byla já ta špatná že jsem to četla. Zajímá mě váš názor jestli si myslíte že sni chtěl spát nebo už sní spal protože mě říká ze by za ni takovou dálku nejel ale hodina cesty není taková dálka. Hrozně jsme se kvůli tomu pohádali ale špatná jsem já protože jsem to četla tak co by jste dělali na mém místě já ho miluju ale on je naštvaný na mě jak kdybych za to mohla jen já a nechce ani uznat chybu
Hahaha, prej, ze by s ni nespal
Urcite ti rekl, ze to byla jen takova legrace, ze
Vocas…u me by skoncil. Jasne, ze s ni chtel spat a mozna dokonce uz i spal
A jasne, ze je nastvanej, nejen, ze si ted nezas. ousta, ale jeste bude mit chudak doma dusno
Vykopnout ![]()
@Holkazvesnice1 píše: Více
Tak jasně, že je naštvaný na tebe. Přišla jsi mu na to a on je slaboch co ti to nepřizná. Kopni ho do zadku
s takovým přece nechceš být
@ @Sonarka ale nechápu tedy proč neřekne na rovinu pravdu a jeste je on ten naštvaný jako kdybych byla já teď ta nejhorší na světě. Nemohl se semnou normálně rozejít a říct pravdu než lhát
@Holkazvesnice1 mohl ale nechtěl. Zjevně to rád střídá. Co chceš slyšet? ![]()
Měl předemnou přítelkyni 7 let která mu dělala peklo na zemi. Říká že mu na mě záleží ale bojí se že bych si něco udělala může to být jen tim že me nechce mit na svědomí aby si nemusel priznat vinu?
Jinak náš vztah fungoval skvěle byli jsme spolu často a užívali jsme si to. Jsem možná ráda, že nevím s kolika dalšími si píše
To je hrozný v téhle době internetů někomu vůbec věřit. Tohle kdybych zjistila tak mě to raní. Nejsou jiné možnosti než buď to tolerovat a říkat si že to dělá hodně lidí pokuď ho nechceš ztratit a nebo jít taky podvádět a nebo se ho zbavit. Jiná možnost prostě neni
![]()
15 mu je? Jako promiň ale to je fakt „chlap“. Když umí přemýšlet pérem, taky by s tebou mohl řešit věci na rovinu.
@Risanka Hodně lidí lže, krade a fetuje. Chceme to teda dělat taky?
No protoze se snazi vinu hodit na tebe…pristihla jsi ho na svestkach a nejlepsi obrana, je utok…uz jen proto, by skoncil, ze ani neumi priznat chybu a omluvit se…u takoveho nepocitej, ze ti bude nekdy verny a bude mit nejake vycitky. Chce mit pekne vsechno, milenku i posluhovacku doma, co se o nej bude starat ![]()
@Risanka píše: Více
Ano, dnes, v dobe ruznych socialnich siti, je snadne sednout si k pocitaci, ci mobilu, nekoho vyhledat a napsat mu…ale podle me, ti co tohle delaji, by podvadeli i bez internetu…proste by misto toho sli lovit treba do baru a pod. Vadny kusy, co myslej ptakem. Neni treba vinit z toho internet. Akorat, ze v tehle dobe, to zaroven i casteji na dotycne praskne…kdyz nebyly mobilni telefony, vlastne to nemelo, jak prasknout, ted staci doycnemu projet mobil a ma po ptakach
Nebo spis po kozach
A dobre jim tak.
To znám. Oni to nikdy nepřiznaj a budou zatloukat. Měla sis to zatím nechat pro sebe a sledovat a usvědčit na místě. Já vím, je to těžké, ale měla bys stopro jasno.. Pokud tohle dělá, tak si tě nezaslouží. Nechala bych ho jít… Drž se!! A ještě dodám na závěr, s novým manželem jsme před pěti lety oba zrušili komplet sociální sítě a whatsappy.. protože to dělá jen zlou krev! A jsme spoko ![]()
Příspěvek upraven 30.03.24 v 18:09
Prostě bere sex jako něco, co konzumuje stejně, jako obědy. Objedná pizzu, nebo si objedná sex v autě.
Nevím, jak by se tvářil můj chlap na to, že si s někým domlouvám sex a pak tvrdím, že bych to neudělala, že to je kvůli tomuhle a tomuhle, že mě před dvaceti lety někdo podvedl a já to nemám zpracované.
Když si nechci koupit na netu růžové lodičky, tak si je taky nevyhledávám a nedávám do košíku, ne?
Kopni ho do řiti. Když někdo musí podvádět, tak asi musí, ale ten jeho protějšek to nemusí tolerovat.
Hrabat v konverzaci jsi se mu neměla.
Pro mě by to bylo na rozchod.