Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Holkazvesnice1 píše: Více
Ty jsi taková čistá duše, nezkazena, viď?
Ne, ale mě tak připadáš. To bychom nepotřebovali mít policii, když pokaždé, když by někdo něco spáchá, by se sám dobrovolně sebral a šel si to odsedet do vězení ![]()
@Amassakoul spíš to zní že já jsem špatná a on vlastně nic neudělal
@Holkazvesnice1 To taky chce, aby to tak bylo. Já bych se s nim vůbec nebavila o tom, kdo je ten špatnej. Prostě bych mu (nebo sobě, podle toho, kdo u koho bydlí), sbalila kufry a čau.
@Holkazvesnice1
Tady je jen jedna možnost.
Kopnout ho do zadku a odejít od něho.
Už jenom to, že to napsal (i kdyby to bylo např. ze srandy) je jeden velkej bizár…Nemá úctu k tobě ani k vašemu vztahu
Takové věci jsem ve vztahu sama zažila
NEZMĚNÍ SE
To, že je to ve finále tvoje vina, protože ty si mu lezla do mobilu a ty děláš histerickou žárlivku jsou klasický kecy takových ubožáků
Nemá cenu setrvávat…držím palce
At si ta pani pro nej k tobe prijede a odveze si ho na furt
Takovyho nepotrebujes. Trosku hrdosti seber a na to tema s nim uz nediskutuj. Game over!
Necekat az skonci Velikonoce, zitra uz by nemel mit moznost te vymrskat a dostat vejce s laskou malovane ![]()
Pošli ho do háje zmetka ulhanýho. Nakonec za to můžeš ty ne? ![]()
Bejt ja v jeho kuzi, tak ti taky tvrdim, ze s tou deveckou nic nemam. Za ten pokus (vyvaznout z teto slamastiky jednoduse) by mi ta lez stala.
@RadiatorStudeny píše: Více
Tohle zakladatelka bohužel není schopna pochopit. Zřejmě nižší EQ. Že ji ten kluk lže sice není košer, ale je to lidský pochopitelné.
V podstate je jedno, jestli s ni sex uz probehl nebo by teprv probehl, proste ji mel minilalne načatou a jeste to obratil proti Tobe.
No, jsou takoví vypisovači ve vztazích, co slibují i takové věci, ale nikdy to neudělají, ale pak samozřejmě i ti, co to opravdu udělají.. ta dotyčná ani nemusí vědět, že je zadaný, přesně jak píšeš, a on si může jen zvedat sebevědomí, ale těžko říct no.
Že by nejel takovou dálku je nejlepší výmluva ![]()
Zabalit věci a poslat do oběhu. Co s takovým:)