Manžel a kolegyně :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
284
30.3.24 21:34
@Anonymní píše: Více

Chyběla mu nová žena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
30.3.24 21:35
@ivula86 píše: Více

Jistotu ale nemá žena nikdy, že ji nepodvádí její partner. To bys nemohla spát s žádným partnerem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.24 21:36
@Bogna píše: Více
:( teď ani nevím, jestli za těch 12 let je to jen tahle nebo mě podvádel pravidelně
  • Citovat
  • Upravit
284
30.3.24 21:38

Já Ti radím jedno. Nemysli teď na takové věci nebo se z toho zblázníš! Nezlob se, ale já jsem úplný opak Tebe. Nemyslím to zle. Já nejsem naivní a nemám absolutně žádné iluze o mužích. Buď hrdá, hlavu vzhůru a nenech se srazit na kolena!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.24 21:38

A vrchol byl když jsem se dočetla, že on jde totiž s dětma na procházku ať si odpočinu někdy a chtěl ať ona jde taky, ale sama mu psala že to už je moc :(

• Citovat
  • Upravit
18154
30.3.24 21:40

A on si tam nechal celou konverzaci za toho půl roku? To je ale ultra vůl. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.24 21:42
@bigl píše: Více

bylo tam půl roku zpráv co si jen psali a půl roku potkávání, ale když si pišou jen v práci tak jich nebylo zase tolik

• Citovat
  • Upravit
284
30.3.24 21:44

Nebudu ti psát, co si o tom myslím, ať ti to nedělám ještě těžší. Někteří muži se takto chovají, protože si neumí pomoct. Nemají vůli, sebeovládání. Myslí si, že svou ženu mají jistou a můžou si dělat, co se jim zlíbí. Některé ženy jim to tolerují, jiné se s nevěrníky rozejdou. Vypadáš podle zpráv jako hrozně hodná holka. Vzpomeň si na jednu naši známou modelku, co nedávno řešila to, že její manžel spí s jinou a málem si ji vzal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18154
30.3.24 21:44

Nechápu, že je někdo takový de.bil, že tohle dělá a ještě větší de.bil, že si všecky důkazy za rok zpětně nechá v mobilu, kam má manželka přístup. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
30.3.24 21:47
@bigl píše: Více

Ale dobře tak, aspoň zakladatelka ví na čem teď je. Asi to tak mělo být. Líbilo se mi jak v Románu pro ženy hrdinka načapá svého přítele, jak se líbá s jinou a on ji na usmířenou koupí zájezd k moři. :D
Já bych věděla o co si říct. Pravé perly, diamanty nebo zájezd do Karibiku. :D Já bych mu nic nedarovala. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
30.3.24 21:48

No to je nevyhoda v tom mit za partnera atraktivniho borce(jako treba ja :nevim: ), proste proc se spokojit s jednou, kdyz clovek muze mit 2 nebo vice. :nevim: Podobne jako s majetkem, proc se zastavit u nejaky konkretni castyk, kdyz muzu mit vice. Samozrejme kdo nemuze mit vice, tak z toho pak dela ctnost at uz jde o chudobu, nebo vernost. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
30.3.24 21:49

No to asi radsi ani nechces vedet. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
30.3.24 21:50

Ale zas je sance, ze s tim teprve zacina, ze je to amater, kdyz ani nemaze zpravy a necha tam takovou historii. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7027
30.3.24 21:59

Bohužel to vypadá, že je pěkně protřelej a nezažívá tohle poprvé.
Většina nevěrníků má špatné svědomí, jsou rozpolceni, žere je to.. No, a tohodle musí „napomínat“ milenka :poblion:
Holka, hodně sil, mrzí mě to :hug:
Těžko říct, co dál. Obávám se, že po konfrontaci bude slibovat hory doly a dá si jenom větší pozor, aby se jeho záliba příště neprovalila :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
30.3.24 22:00

@Řízík Věřím, že existují i věrní muži. Žena ale nikdy nemá šanci zjistit, že je to zrovna její partner. Četla jsem zde nedávno názor jedné podváděné ženy. Prý ať si má její manžel klidně dvacet milenek, hlavně, že domů nosí peníze. Co si o tom myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí