Manžel a kolegyně :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7228
30.3.24 22:08
@Bogna píše: Více

Jistotu nemá nikdo s nikým, ani s tím, kdo ho nikdy nepodvedl…

Jsou chlapy, kteří už to znova neudělají a jsou ti kteří to zopakují…co má doma zakladatelka, to možná netuší ani ten chlap ;)

Jako mít doma roční dvojčata, asi bych ho začala silně využívat, aby se víc staral a já bych si chodila s kámoškama na vínko ;) Víš jak, zůstat na tak malé děti úplně sama, to není úplně výhra… Nebo bych ho vykopla a chtěla střídavku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
30.3.24 22:15
@Řízík píše: Více

Mohla jsem mít víc chlapů a jako hodně mladá jsem i měla, ale když chci založit rodinu, tak bych si tohle měl/a s partnerkou/partnerem sakra vyjasnit, jestli teda budeme mít čistě monogamní vztah, nebo otevřený…a ne že ženská se bude starat o děti a ty budeš zatím koukat jinde… Pak bys té ženě měl dát šanci, aby to mohla mít stejně, jenže z toho byste se vy posr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
30.3.24 22:19

Tak ono podle novych statistik jsou o neco nevernejsi zeny v manzesltvi. :nevim: Ono to je tim, ze i prumerna zena snadno sezene milence, ale prumerny muz to ma mnohem tezsi. :nevim:
Takze atdy si nemame moc co vycitat. A kazdy si musi promyslet sam, jak to vid a co bude delat, kdyz se dozvi o nevere protejsku. :nevim: Nekdo je pragmaticky a premysli o co vse by prisel. Ono mozna ta panicka ma sama maslo na hlave, zeny jsou v tom chytrejsi a nerikaji to vsude, mazou dukazy… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5783
31.3.24 08:53
@Anonymní píše: Více

Musíš si hlavně ujasnit, co chceš ty. Chceš s ním zůstat? Chceš rozchod?
Jinak chlapi jsou různí. Kamarádku manžel podváděl v průběhu 20 let tolikrát, že by to snad nespočítala. Vždycky si posypal hlavu popelem a ona věřila, že je to naposledy. Vždycky tvrdil, jak jí miluje, jak děti miluje, měli všechno, na FB naprosto ideální krásná rodina, samá dovolená, výlety, radost pohledět. Trvalo jí sakra dlouho, než to s ním ukončila. Jinak ona je krásná, chytrá, v práci úspěšná, vyděláva balík, spali spolu prakticky pořád. A stejně ji podváděl…
Pokud ten tvůj ani zprávy nemaže, tak je mu úplně jedno, jestli ty to zjistíš nebo ne. Bohužel. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
31.3.24 09:10

Každopádně bych mu o tom řekla a zeptala se, co s tím hodlá dělat, že to odmítám tolerovat…pokud jsi půl roku nic nepoznala, dál s tebou spí, pak asi není ani zamilovaný.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
31.3.24 09:15

Jak říkám, jistotu nemáme nikdy u nikoho… záleží jen na nás, co nám za to stojí a co ne. Tady hodně záleží na tom, jak on se k tomu postaví. Samozřejmě, pokud by se to opakovalo, další šanci už by nedostal.

• Citovat
  • Upravit
Capelucia
31.3.24 09:30

To akože chudáček byl vyřízený z dvojčat novorozenců, tak si pro jistotu našel milenku? :poblion: Já jsem asi staromódní, ale možná by našel i kufry přede dveřmi, ať si jede za milenou, i kdybych měla jíst suché rohlíky…
A ještě za ní tahat děti :cert:. Ten by se mně pak jenom jednou zkusil dotknout, urazila bych mu koule. Chlapi co opouštějí/podvádějí těhotné ženy/ ženy po porodu jsou strašný póvl :cert:.

Zakladatelko, nezávidím :( :hug:.

• Citovat
  • Upravit
2924
31.3.24 10:08
@Ťarbík01 píše: Více

Tak to ona ho pravděpodobně konfrontuje, ale moc jí to nepomůže s tím, co s tím dělat dál. On se patrně začne vykrucovat, slíbí, že to skončí a jaká bude realita, nikdo neví. Může to fakt skončit, může s ní pokračovat dál, jen si začít dávat pozor a může to být chronickej nevěrník, co to skončí a za chvíli bude mít jinou. Člověk jistotu nemá nikdy, ale vztah, kde si nelžou, je založený na důvěře. Když se provalí, že jeden podváděl/lhal, na důvěře už se stavět nedá.

Takže konfrontace asi bude, ale pokud se on k tomu nepostaví tak, že se zamiloval a odchází, nebo že to neutne (což není pravděpodobný, když jim to klape), tak ta konfrontace jako taková zakladatelce nic nevyřeší - pravděpodobně si její manžel nasype popel na hlavu, jak to bylo poprvé, nic to neznamená a utne to…A ve skutečnosti má doma prasáka, co ji podváděl v těhotenství a s novorozenýma dvojkama. Jak už tu padlo, za mne je taky zahýbání těhotné/s novorozenci totální odpad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34390
31.3.24 10:23

Ty jo, a to si mu ten telefon hned neomlátila o hlavu? Neříkej že to držíš v sobě 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34390
31.3.24 10:27

No, ale nechápu, proč mu psala zrovna v ten den, když píšeš, že když jsou oba doma, tak si nepíšou. A najednou v den, kdy jste na výletě a ty potřebuješ jeho mobil, mu napíše :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7027
31.3.24 10:38
@arinecka píše: Více

Blbý náhody se stávají, jednou jsem taky takhle nachytala jednoho ptáčka..
Asi bych nevydržela ho nekonfrontovat. Ale předtím bych si hodně rozmyslela, co chci.
Osobně bych s ním vyrazila dveře, beztak to není jeho první ani poslední. Ale pěkně bych mu už přednesla, jak bude fungovat s dětma a kolik bude platit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34390
31.3.24 10:47
@Lojzísek píše: Více

Asi jo, kdo ví. Dveře bych s ním vyrazila stopro, a přemýšlela bych asi až pak. Mně by to tak vytočilo, že bych v tu chvilku asi nepřemýšlela no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
31.3.24 12:03

Zakladatelko, čeká tě teď asi nejhorší období v životě. To jestli to dáte je upřímně hodně nejisté, nevěra vztah vždycky totálně rozboří a ustát to je opravdu pekelně těžké. Za mě, co udělat - ofotit si tu jejich konverzaci, nevíš jak se zachová, tak pro případ že ti vše popře a ještě z tebe bude dělat paranoika, i takový jsou. Ať máš aspoň neco v ruce. Až pak to na něj vybal, protože on to pak vše smaže a bude si dávat sakra pozor, ale vůbec nechápu, že si tu komunikaci v telefonu nechává. Ale jak říkám, v tom hormonalnim opojení dělají nevěrníci spustu chyb, aniž by si to uvědomovali. Podle toho jak se projeví můžeš přemýšlet co dál. Jestli to je poprvé nebo jich mel vic se nedozvíš, přizná se stejně maximálně jenom k tomu co víš. Připrav se na šílený kolečko emocí, zloba, beznaděj, láska, nenavist, do toho že o nej nechceš přijít versus že je konec, bude se to střídat, a k tomu uvnitř neskutečná bolest. A hlava měsíc až dva nevypne a bude to tam neustále každou minutu. Dá se to řešit, ale hrozně záleží na vás dvou, na tobě co zvládneš a na něm jak se k tomu postaví, jestli to okamžitě ukončí a bude to pro něj ponaučením že takto ne. A jesti dokáže pochopit to co způsobil. Drzim pěsti, bude to pekelně těžké :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
31.3.24 12:38

Nejsem puritán. Sama jsem manžela podváděla, ale dva a půl roku jsme měly krizi, nechtěl ji řešit, opakovaně jsem říkala, že jsem nešťastná, k odborníkům nechtěl nikam nechtěl. Vše bylo skutečně špatně.
Ale tam kde chlap tvrdí, že je vše sluníčkové, podvádí jen z plezíru a hodila bych mu ten telefon na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
2.4.24 10:07
@Sonarka píše: Více

Myslím, že on by byl rád, že to zakladatelka rozsekla, podle toho, že té ženštině psal cosi o tom, že se potkali pozdě. Je pod vlivem svého rozkroku a hormonů, takže při konfrontaci si podle mého názoru vybere nový objev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí