Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@andelka83 Strhat?? Haha. S miminem a starsim, ktery je kazde dopoledne v tahu a s volnou sobotou. A ne, nevedu to do extremu. To tys rekla, ze v oblasti, ve ktere se neangazuju, mam jen poradni hlas. Tudiz zena nema co rozhodovat o penezich.
@mamule42 a co ti je do ostatních matek? kdyby to druhé neměly, jdou do práce a stejně to místo nebude ![]()
to samé o odkládání do školek, takže starší dítě má to privilegium, že bude doma, protože je miminko a to mladší půjde, protože budu muset do práce…hmmm…já si myslím, že starší může být rád, že není jedináček, jinak by v té školce musel být najednou od rána až do podvečera ![]()
a já jsem ráda, když tam je, alespoň dopoledne, já mu nedokažu zajistit tolik zábavy a sorry, chci si taky užít alespoň trochu to mimino, když staršímu jsem se na 100% věnovala celé tři roky, to to mladší nikdy mít nebude…dodávám, že já pro něj chodím po o…ale kdyby nešlo, byl by tam holt dýl ![]()
@Kobliha51 Nejedna, pouze zduraznil, ze on svou funkci v rodine plni, tak chce, aby manzelka plnila tu svou.
@Gingerka píše:
Prosím tě, srovnáváš nesrovnatelné.On s nima sice doma není, ale neválí si někde šunky, pracuje, aby rodina žila spokojeně. Starost o děti je nyní „PRÁCE“ manželky. Předpokládám, že manželka není nemocná, aby nemohla zvládnout dvě malé děti a handrkovat se tu o dvě hodiny denně, mi přijde úplně zbytečný. Starší dítě ve školce nechce spát, pláče, tak proč ho vystavovat stresu? Chápu, že někdy je to nezbytné, třeba když mamina pracuje, protože potřebuje každou korunu, ale tohle není ten případ. Tady se řeší úplná banalita.
ona si taky šunky neválí. Myslíš že on by si v té práci neulehčil, kdyby mohl? Není účelem se strhat. Kdyby nebylo mladšího dítěte, tak dítko spí ve školce každý den, a nikdo neřekne ani popel. Když starost o dvě děti je brnkačka, tak o jedno je co? Dovolená?
@VitaminC píše:
@Kobliha51 Nejedna, pouze zduraznil, ze on svou funkci v rodine plni, tak chce, aby manzelka plnila tu svou.
plní, rodičák bere na nejmladší dítě v rodině. O to se stará, i o to druhé, které už má věk na školku. Nemít mimino, tak tam dávno je, a ona by zas pracovala.
@VitaminC píše:
Nejedna, pouze zduraznil, ze on svou funkci v rodine plni, tak chce, aby manzelka plnila tu svou.
a ona neplní svou funkci? stará se o mladší dítě, zatímci starší je ve vzdělávacím zařízení. Neleží doma s nohama na gauči. A prosím přestaň roční dítě označovat jako miminko. ![]()
@Eidamek-otec píše:
Syn ve školce spát nechce a pokaždé zatím brečel. Doma odpoledne nespí.
V tom případě bych ho tam spát taky nenechávala.
@wanillca píše:
V tom případě bych ho tam spát taky nenechávala.
matka píše něco trochu jiného. úhel pohledu.
@VitaminC píše:
@andelka83 Strhat?? Haha. S miminem a starsim, ktery je kazde dopoledne v tahu a s volnou sobotou. A ne, nevedu to do extremu. To tys rekla, ze v oblasti, ve ktere se neangazuju, mam jen poradni hlas. Tudiz zena nema co rozhodovat o penezich.
má poradní hlas podle toho o co by se jednalo. Pokud o něco zásadního, tak se musí domluvit oba, to je jasné.
@fashion_victim83 Prvorozenemu se vse zmenilo, mladsimu je to prirozene.
@andelka83 píše:
plní, rodičák bere na nejmladší dítě v rodině. O to se stará, i o to druhé, které už má věk na školku. Nemít mimino, tak tam dávno je, a ona by zas pracovala.
Nebo by me rodicak na ctyri roky a zivil by ji muz.
@VitaminC píše:
Nebo by me rodicak na ctyri roky a zivil by ji muz.
jo, protože si to může dovolit, finančně. Stejně jako si můžou dovolit najít někoho na vyzvedávání dítka.
@VitaminC píše:
Prvorozenemu se vse zmenilo, mladsimu je to prirozene.
jo tak, protože se narodilo dítě jako druhé, nemá nárok na plnou pozornost matky. Bezva. Hlavně, aby se tomu prvnímu, který si plné pozornosti užil, nic v životě nezměnilo.
@andelka83 Jo, s vyzvedavanim nekym tretim po obede souhlasim.