Manžel nesouhlasí...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7661
12.1.16 19:33
@andelka83 píše:
já hlavně nesnáším poukazování na jiné..že oni to zvládají (matka, sousedka..), tak jejich žena musí taky. Jakoby neměla nárok na vlastní prožívání, individualitu. Ostatní to zvládají, a ještě s přehledem a úsměvem a bez keců, tak ona musí taky. Nejvíc to říkají ti, co si to ani nikdy nezkusili.

:mrgreen: Já tohle zažila na vlastní kůži. Manžel byl zezačátku velice razantně proti školce vůbec, protože on sám jako malý do školky chodit nechtěl. Tchyně to tehdy vyřešila tak, že si našla práci na noční směny - přes den se starala doma o synka, přes noc hákovala v práci. A když to tak mohla udělat ona, co se jako na takovém řešení nelíbí mně? 8o :lol:
No, nakonec jsme si to vysvětlill a dcera odchodila celé tři roky, ale byly to taky kolikrát veselé diskuze.

Příspěvek upraven 12.01.16 v 19:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22061
12.1.16 19:33

@Svistice, „vidělávám“ se píše s „ypsilon“.
Omlouvám se za nevyžádané upozornění - téměř nikdy je nedávám - ale protože jinak se pod Tvůj příspěvek se vším všudy podepisuji, dovoluji si výjimku.
:kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32920
12.1.16 19:35
@Bersaba píše: :mrgreen: Já tohle zažila na vlastní kůži. Manžel byl zezačátku velice razantně proi školce vůbec, protože on sám jako malý do školky chodit nechtěl. Tchyně to tehdy vyřešila tak, že si našla práci na noční směny - přes den se starala doma o synka, přes noc hákovala v práci. A když to tak mohla udělat ona, co se jako na takovém řešení nelíbí mně? 8o :lol:
No, nakonec jsme si to vysvětlill a dcera odchodila celé tři roky, ale byly to taky kolikrát veselé diskuze.

tak hlavně že si to nechal vysvělit. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
12.1.16 19:38
@andelka83 píše:
tak hlavně že si to nechal vysvělit. :palec:

Ano, nakonec ustoupil. Ale ne, že bych ho docela přesvědčila.
Teď už od září diskutujeme podobně na téma družina. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32920
12.1.16 19:46

@Bersaba taky nerad chodil do družiny?
Družiny jsou náhodou fajn, dobrá pomoc, a jsou tam kroužky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
12.1.16 19:49
@WaIl píše:
A manžel je podle 90% zdejších diskutujících nesveprávný? Nebo má jako druhý rodič nějaká omezená práva? 8o Snad se může taky vyjádřit. Jak je vidět, v práci tráví 12h denně, to není zrovna málo.
To všechny jednáte doma stylem „drž pusu, nebo si ho vyzvedni sám“??? :roll:

To, že mimino doma spí opravdu není vážný argument, proč tam to starší musí spát. :nevim: Buď bych si upravila denní režim, a vyšla manželovi vstříc, nebo bych se o to aspoň pokusila. Ale to né jen kvůli manželovi, ale kvůli staršímu prckovi, proč byl měl být celé dny odstrčený ve školce.

Jak ti pak večer usíná, když spí přes den ve školce? (Náš nespí od 2 let, kdyby spal, usne až po 22h.)

No prosím tě, jsi na emiminu, otec je dobrej jen na peníze. Chraň bůh, že něco řekne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
12.1.16 19:50
@BohunkaP píše:
@Svistice, „vidělávám“ se píše s „ypsilon“.
Omlouvám se za nevyžádané upozornění - téměř nikdy je nedávám - ale protože jinak se pod Tvůj příspěvek se vším všudy podepisuji, dovoluji si výjimku. :kytka: :kytka: :kytka:

Díky za upozornění, jdu editovat. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
12.1.16 19:53
@VitaminC píše:
@Lejaa A jak se ma o ty deti starat vic, kdyz pracuje dvanact hodin denne? Myslim, ze kdyby byl doma z fabriky ve dve, tak tady cteme diskuzi ve smyslu „mame narok na prispevek na bydleni?“. A vetsina uzivatelek by napsala, at si chlap najde brigadu.

No jo, chudák, možná by stačilo, kdyby pracol poloviční dobu za poloviční peníze a pak by chudák kluk nemusel být ve školce o celé 2 hodiny déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
12.1.16 20:11
@tamata píše:
zkreslené představy kvůli tomu, že se neshodují s tvojí představou?
Moje dítě není doma zavřené se mnou. My žijeme mezi lidmi :palec:

aha, to mě nenapadlo, my totiž žijem na Měsíci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
12.1.16 20:20
@neumisa píše:
@Eidamek-otectak se domluv - slušně vyděláváš, tak zaplať chůvu, která to dítě dovede po obědě domů.

Jako žena na rodičáku a bude zbytečně dítě vyzvedávat cizí ženská :think: Já nevím, já jako matka svoje dítě cizí nesvěřím, když to není potřeba. Jako na rodičáku má žena možnost si to zorganizovat tak, aby to šlo, stačí jen chtít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.1.16 20:25
@araw píše:
Jako žena na rodičáku a bude zbytečně dítě vyzvedávat cizí ženská :think: Já nevím, já jako matka svoje dítě cizí nesvěřím, když to není potřeba. Jako na rodičáku má žena možnost si to zorganizovat tak, aby to šlo, stačí jen chtít

a jak, když to mládě spí? My se podřizovali režimu spícího dítěte, nikoliv spánek dítěte, ono to dost dobře nešlo, nám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
12.1.16 20:25
@eidamek píše:
Ahoj, manžel nesouhlasí, abych syna 3,5 roku nechávala ve školce spinkat a vyzvedávala ve 14.15. Máme roční druhé, které přes poledne spí a je pro mě problematické být ve školce ve 12.15. Prostě chci, aby tam starší spal a tvrdě jsem narazila u manžela. Prý ho tam odkládám…Nějaké rady?

Jde o to, jak to starší ve školce snáší. Pokud tam chodí rád a nepláče, těší se do školky, pak bych ho tam spát klidně nechala. Pokud je to naopak, nechala bych si ho klidně ještě doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26250
12.1.16 20:26
@araw píše:
Jako žena na rodičáku a bude zbytečně dítě vyzvedávat cizí ženská :think: Já nevím, já jako matka svoje dítě cizí nesvěřím, když to není potřeba. Jako na rodičáku má žena možnost si to zorganizovat tak, aby to šlo, stačí jen chtít

ona si to zorganizovala - ale manželovi se to nelíbí. Je tedy na něm, aby přišel s řešením on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
12.1.16 20:33
@neumisa píše:
ona si to zorganizovala - ale manželovi se to nelíbí. Je tedy na něm, aby přišel s řešením on.

My máme na tyto situace doma hlášku „Děláš to ty nebo já?“ A máme hned jasno. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26250
12.1.16 20:37
@Svistice píše:
My máme na tyto situace doma hlášku „Děláš to ty nebo já?“ A máme hned jasno. :lol:

jo, asi tak. i u nás to funguje. :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect