Manžel nesouhlasí...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5724
12.1.16 21:48
@Yaya2 píše:
A ještě víc jich je, co nechají dítě vyspat v klidu doma a druhé ve školce. :roll:

Teď ještě, aby se k tomu dobral i manžel zakladatelky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
12.1.16 21:48
@neumisa píše:
@Svisticetakže kvalita spánku nic moc, co?

Ten jeden den, co chodí malý do školky, prostě počítám s tím, že to ohledně spaní žádná sláva odpoledne nebude a třeba chodí spát dřív večer. Prostě se s tím člověk musí nějak popasovat.

@WaIl Jo, malej byl kapánek nerežimovej. Chodil spát večer stejně, ale vstával s rozptylem 2 hodin, přes den zvadnul někdy v 10 v kočáře, jindy až dlouho po obědě, někdy spal 30 minut, jindy skoro tři hodiny. Přežili jsme. Druhé dítě je naštěstí podstatně režimovější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
12.1.16 23:13

@tamata

ne, děti se v našem okolí vyskytovat nesmí a moje děti mají zákaz se s nimi stýkat. To je co za otázku?

Budeš se divit, jsou rodiny, kde je málo malých dětí a ta mrňata vyrůstají mezi dospělými a tráví s nimi rozhodně více času, než s dětmi. A vůbec to pro ty děti není dobré, protože poslouchají neustále řeči dospělých, pozorují jejich chování a jsou pak z nich takoví staří mladí. To neznáš? Proto jsem se tě ptala.

• Citovat
  • Upravit
69235
13.1.16 07:15
@WaIl píše:
@neumisa To opravdu nevím, jak to dělají jiní. Já nemám děti ve školce, a ani nemám svoje auto. Třeba je řešení nenechat dítě usnout cestou do školky, ale až cestou zpět, a pak ho chvíli nechat dospat… Co já vím. Záleží, jak to má kdo daleko.Mně max. spaly v autobuse v kočáře. Však jsem psala, každý to má jinak.

nechat dospat? Mně děti po obědě spaly obě přes tři hodiny. Takže vyzvednu staršího, aby nemusel být ve školce, protože nebudu matka sobec, mladší usne, naprosto jistě, protože unavené dítě v době spánku, moje dítě, sedne, nastartuju auto a spí. Ale musí mít svou dávku tří hodin, jinak je to šílensot, konče přetaženým dítětem, které večer řve, páč nemůže usnout. Dítě tedy spí a já sedím se skoro čtyřleťákem v autě a nutím ho být potichu? Nebo se tři hodiny procházíme okolo auta? nebo nechám dítě v autě a jdu domů? Radíš a kritizuješ něco, o čem nemáš ponětí. Hlavně, že zuby nehty bráníš práva otců, které my hyeny sobecké matky s dětma nuceně ve školce těm chudákům pracujícím otcům odpíráme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.1.16 07:20
@neumisa píše:
mně by to třeba nestálo za to, čachrovat kvůli dvěma hodinám se spánkovým rytmem mladšího dítěte. Ano, jsem pohodlná, nechala bych toho staršího ve školce si po obědě odpočinout a pak bych ho vyzvedla s vyspaným mladším dítětem. A spokojeni bychom byli všichni tři.

a kdyby tatínek držkoval a nesouhlasil, a nosil domů šestimístné sumy našla bych ženskou, co mi to dítě ve školce vyzvedne a dovede domů. Denní popolední půlhodinová brigádka. A kdyby manžel peskoval, že tohle tedy ne, odkázala bych do potařičných mez dřív, než by on stačil argumentovat mou leností, sobectvím a odkládáním dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
13.1.16 07:25
@terinka4444 píše:
nechat dospat? Mně děti po obědě spaly obě přes tři hodiny. Takže vyzvednu staršího, aby nemusel být ve školce, protože nebudu matka sobec, mladší usne, naprosto jistě, protože unavené dítě v době spánku, moje dítě, sedne, nastartuju auto a spí. Ale musí mít svou dávku tří hodin, jinak je to šílensot, konče přetaženým dítětem, které večer řve, páč nemůže usnout. Dítě tedy spí a já sedím se skoro čtyřleťákem v autě a nutím ho být potichu? Nebo se tři hodiny procházíme okolo auta? nebo nechám dítě v autě a jdu domů? Radíš a kritizuješ něco, o čem nemáš ponětí. Hlavně, že zuby nehty bráníš práva otců, které my hyeny sobecké matky s dětma nuceně ve školce těm chudákům pracujícím otcům odpíráme.

Jasně, všechny roční děti spí standardně odpoledne tři hodiny. :roll: Tomu říkám extrém.. A celý tvůj příspěvek se od toho vyvíjí.. takže nemá cenu komentovat. Protože moji ročáci spaly hodinu, max. hodinu a půl. Každé dítě je jiné, jak už bylo stokrát zmíněno, a že to nešlo u vás, neznamená, že to nejde ani nikde jinde.

A nikterak nebráním práva otců, proboha. :roll: Zakladatelka zamlčela fakt, že tam dítě brečí a spát nechce.. a tak je potřeba se i nad tímto důvodem zamyslet.

Není důvod se rozčilovat. Však by nám k tomu mohli něco napsat ti, o kterých to je.. Ale obávám se, že toho se nedočkáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
13.1.16 07:52
@WaIl píše:
Jasně, všechny roční děti spí standardně odpoledne tři hodiny. :roll: Tomu říkám extrém.. A celý tvůj příspěvek se od toho vyvíjí.. takže nemá cenu komentovat. Protože moji ročáci spaly hodinu, max. hodinu a půl. Každé dítě je jiné, jak už bylo stokrát zmíněno, a že to nešlo u vás, neznamená, že to nejde ani nikde jinde.

A nikterak nebráním práva otců, proboha. :roll: Zakladatelka zamlčela fakt, že tam dítě brečí a spát nechce.. a tak je potřeba se i nad tímto důvodem zamyslet.

Není důvod se rozčilovat. Však by nám k tomu mohli něco napsat ti, o kterých to je.. Ale obávám se, že toho se nedočkáme.

Moje dcera ráno brečela, že nechce do školky a odpoledne brečela, že nechce ze školky. Je málo dětí, které začnou chodit do školky hned bez slziček.
A ano, mé mladší dítě taky spalo 3hodiny, pokud neusnul do 12hod, měl se spaním problém, usínal dlouho, spal málo a byl protivný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
13.1.16 08:14

Já tedy pokud má žena na starosti děti na MD, tak bych to nechal na ní. Já své ženě věřím, že dělá pro naše děti to nejlepší, takže i tomto bych to nehal na ní. Vím, že pevný režim je pro mimčo to nejlepší a že děti ve školce občas pláčou, v tom nevidím nic divného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
13.1.16 08:19
@dalimil píše:
Já tedy pokud má žena na starosti děti na MD, tak bych to nechal na ní. Já své ženě věřím, že dělá pro naše děti to nejlepší, takže i tomto bych to nehal na ní. Vím, že pevný režim je pro mimčo to nejlepší a že děti ve školce občas pláčou, v tom nevidím nic divného…
:hug: ty seš tak rozumnej chlap.. už dlouho jsem ti to chtěla napsat.. tak aspoň ted :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
13.1.16 08:41

@Eidamek-otec nemáte náhodou děti dvě? Proč se staráš JEN v sobotu, JEN o jedno a ještě S babičkou? :roll: Si ty hrdina…:zed: Když už trváš na tom, aby tam malý nespal a nechceš, aby trávil čas s chůvou, tak jí zaplať na hlídání k spícímu mladšímu, aby žena pro školkového mohla v klidu dojít a věnovat se mu. Si uvědom, že když bude uhoněná jako koza, tak z ní ty děti nebudou mít nic, akorát vycítí nervozitu. Vše se dá řešit, ale ne stylem „řekl jsem a hotovo“ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
13.1.16 08:44

Někdy je docela dobré, když má dítě dva rodiče. Jako například v tomto případě. Zakladatelka hájí zájmy své a svého mladšího dítěte, otec hájí zájmy staršího dítěte. Nevidím na tom nic pobuřujícího. A že jí řekl co jí řekl a nehledal něžná slůvka, která by neurazila ji nebo některé zde diskutující? Někdy je třeba říct věci pravým jménem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.1.16 08:50
@WaIl píše:

no tak to promiň, ale všechny roční děti spí po obědě dost dlouhou dobu, pokud už přejdou na jedno spaní, I ve školce všechny ty děti leží od 12 do 14. To tedy fakt nevím, co na tom je extrém. To je normální. Extrém je 20 minut v autosedačce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.1.16 08:51
@dalimil píše:

bohužel, rozumných chlapů jako ty je málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.1.16 08:53
@LadyLada píše:
Někdy je docela dobré, když má dítě dva rodiče. Jako například v tomto případě. Zakladatelka hájí zájmy své a svého mladšího dítěte, otec hájí zájmy staršího dítěte. Nevidím na tom nic pobuřujícího. A že jí řekl co jí řekl a nehledal něžná slůvka, která by neurazila ji nebo některé zde diskutující? Někdy je třeba říct věci pravým jménem.

a co je na tomto pravým jménem popsáno? Vždyť to není pravda. Vy tady hájíte, že tří a půlleté dítě má být doma s mámou a batoletem a ze školky děláte odkladiště dětí, tak to přeci vůbec není. Školka je pro dítě, ne pro mámu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
13.1.16 08:55
@neila píše:
@Eidamek-otec nemáte náhodou děti dvě? Proč se staráš JEN v sobotu, JEN o jedno a ještě S babičkou? :roll: Si ty hrdina…:zed: Když už trváš na tom, aby tam malý nespal a nechceš, aby trávil čas s chůvou, tak jí zaplať na hlídání k spícímu mladšímu, aby žena pro školkového mohla v klidu dojít a věnovat se mu. Si uvědom, že když bude uhoněná jako koza, tak z ní ty děti nebudou mít nic, akorát vycítí nervozitu. Vše se dá řešit, ale ne stylem „řekl jsem a hotovo“ :roll:

8o no moment :P :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect