Manžel nesouhlasí...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
13.1.16 13:45
@arinecka píše:
Já myslím že to nemyslel tak že když domů nosí peníze tak manželka musí poslouchat :mrgreen: bylo to myšleno že si peníze taky nenechává pro sebe ale pro všechny tak snad by taky mohl mít nějakou výtku k situaci. Ať se domluvěj spolu, to je to nejlepší co můžou udělat, tady má každý jiný názor a těžko z toho něco vyberou.

to je podle mě zásadní chyba v komunikaci celkově když se toto použije jako argument :nevim:
přece můj partner je partner a nemusí mi připomínat že vydělává..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.1.16 13:47
@MartinaIrena píše:
@jdukolem @terinka4444 Me zase nadzvedl argument, ze jeho mama mela taky dve deti a zadnou chuvu.To je jako kdyby ji treba zakazal pracku, protoze mama taky prala na valse v neckach a zvladala to. :roll:

no to je přesný. Přeci ano, kompromis, a ty z nás, které měly spící batole, co potřebovalo spát na čas a školku tak, že se do ní muselo autem, a prvorozeně v té školce, ty jaksi dokáží pochopit, jak náročné je to skloubit dohromady. Takže vydělávám šestimístnou cifru, pustím měs´íčně chlup a prostě najdu spolehlivou paní, co prostě to dítě dovede. To je ten rozdíl, co někdo vidí a někdo nevidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.1.16 13:49
@andelka83 píše:
Mně by zajímalo, jestli hodlá tu babičku časem odbourat. Mám za to, že otec se postará sice jinak, ale pokud má snahu, tak stejně dobře jako matka, pokud teda nějak neohrozí dítě, např. nepodá léky, nechá ho v zimě v nedostatečném oblečení apod.

mně zase třeba ta babička vůbec nevadí, kdyby neměl blbé kydy na manželku, tak ať, dítě je s babičkou, babička si užije, dítě si užije, otec je přítomen, takže v zorném poli dítěte se vyskytuje, máma má klid a den pro sebe, já na tomhle nevidím nic špatného. Blbě to pak vyznívá v kontextu její kritiky jak je sobecká a chce se zbavovat dítěte, to je pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33782
13.1.16 14:06

@jdukolem V jaký komunikaci? On to tady napsal nám že vydělává, peníze si taky nenechává pro sebe tak snad to že manželka je doma s dětma neznamená že on nemá do toho co mluvit, nikde nebylo řečeno že to říká doma ženě :D Ona taky nic takového nepsala, tak kde je ta chyba??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32917
13.1.16 14:08

@terinka4444 myslela jsem to právě v tom kontextu. Na ní má požadavky jak má pečovat, ale u sebe to nevyužívá. Bylo někde vysvětleno koho hlídají? Psal dítě. Ale mají dvě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33782
13.1.16 14:09

@terinka4444 Tak když se to vezme kolem a dokola tak by se jí nic nestalo kdyby dala mladšího spát do kočáru a šla pro staršího do školky :think: mladší by se vyspal na čerstvém vzduchu a starší by byl taky spokojenej, no a tím pádem i tatínek a maminka a nemuselo by se to řešit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
13.1.16 14:10
@andelka83 píše:
@terinka4444 myslela jsem to právě v tom kontextu. Na ní má požadavky jak má pečovat, ale u sebe to nevyužívá. Bylo někde vysvětleno koho hlídají? Psal dítě. Ale mají dvě?

A zároven psal, že manželka si odpočine. Tak nevím, jestli s jedním dítětem na krku :lol:, nebo jestli on má obě, ale napsal jedno. :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.1.16 14:13
@arinecka píše:
@terinka4444 Tak když se to vezme kolem a dokola tak by se jí nic nestalo kdyby dala mladšího spát do kočáru a šla pro staršího do školky :think: mladší by se vyspal na čerstvém vzduchu a starší by byl taky spokojenej, no a tím pádem i tatínek a maminka a nemuselo by se to řešit :mrgreen:

a co pak udělá s tím mladším, nechá ho stát před domem? V tom kočáru? Nebo co třeba varianta, že školka není v pěší vzdálenosti? Co uděláš se spícím dítětem v kočáru před tou školkou?

Příspěvek upraven 13.01.16 v 14:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.1.16 14:13
@WaIl píše:
A zároven psal, že manželka si odpočine. Tak nevím, jestli s jedním dítětem na krku :lol:, nebo jestli on má obě, ale napsal jedno. :think: :mrgreen:

no tak s ročákem doma je to odpočinek jak fík, to musíme uznat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33782
13.1.16 14:15

@WaIl Vážně mě udivuje jak tady většina lituje chudinku manželku a dumá nad tím jestli bude odpočívat s jedním děckem nebo dvěma 8o není to jedno? Asi to tak maj a co? A kdy si odpočine chlap když od rána do večera maká? Fak mi přijde že hodně lidí srovnává mateřskou s prací v dole. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.1.16 14:21

@arinecka v neděli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
13.1.16 14:22
@arinecka píše:
@WaIl Vážně mě udivuje jak tady většina lituje chudinku manželku a dumá nad tím jestli bude odpočívat s jedním děckem nebo dvěma 8o není to jedno? Asi to tak maj a co? A kdy si odpočine chlap když od rána do večera maká? Fak mi přijde že hodně lidí srovnává mateřskou s prací v dole. :zed:

Upřimně, já bych kolikrát ten den mateřské dovolená i za tu práci v dole vyměnila. Tam bych alespoň po odfárání své šichty měla čistou hlavu a mohla přepnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33782
13.1.16 14:24

@terinka4444 Všechno jde vyřešit, stačí jen chtít. Zbytečně se tady slovíčkaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.1.16 14:27
@arinecka píše:
@terinka4444 Všechno jde vyřešit, stačí jen chtít. Zbytečně se tady slovíčkaří.

no tak mě by zajímalo konkrétně jak, tohle není slovíčkaření. Nemusí mít školku v pěší vzdálenosti, já ji nemám, do školky se chodí do prvního patra, takže nechat spící dítě před školkou nelze, dítě spí po obědě 2-3hodiny, nechat před domem při cestě zpět nelze. Takže jak to vyřešit? To není žádné slovíčkaření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33782
13.1.16 14:28

@Svistice Hm, tak to já teda ne, na mateřskou vzpomínám ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí