Manžel nesouhlasí...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16186
13.1.16 16:18

@arinecka a proč to má manžela trapit, kdyz on to resit nemusí? :roll: jemu nevyhovuje nic, spis mám pocit, že ho stve, že manželka je „doma“ a on musí do práce… to nekteri mivaji takovy komplex. Obvykle se krmi predstavou, že ona má pul dne vyvalene nohy na stolu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33804
13.1.16 16:19

@neila Ty tu rodinu znáš? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
13.1.16 16:23
@arinecka píše:
@neila Ty tu rodinu znáš? 8o

Co je to za blbou otázku? 8o Ty snad ano, že máš zakladatelku tak prectenou a delas si obrazky? Snad se tady diskutuje z toho, co bylo napsano! A vyjimecne známe i stanovisko druhé strany. Tak si takove vykriky laskave nech :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33804
13.1.16 16:36

@neila Jo tak, paní chytrá vylezla :mrgreen: Na blbou otázku, blbá odpověď že? Nevím jestli sis všimla ale je to veřejná diskuse tak si dělej buubu tam kde to bude mít účinek ano? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
13.1.16 17:11
@arinecka píše:
@terinka4444 Hele mně je celkem fuk jak si to vyřešej, zvláštní že ona řeší že to vadí manželovi ale třeba radu jak to udělat aby starší neplakal a zvyknul si že tam spát bude jsem nikde neviděla,zkušennosti těch co to taky třeba tak mají jí ani za mák nezajímají, takže obrázek jsem si udělala.

no prosím tě jak jsi přišla na to že ji to za mák nezajímá? 8o
to tu přece nepsala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33804
13.1.16 17:14

@jdukolem No právě, nepsala, proto mě to napadlo. Psala jen že to vadí manželovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
13.1.16 18:03

No, já si myslím, že chyba je hlavně v komunikaci obou…Pardon, ale Vy, co tady hájíte tatínka…máte pravdu, určitě by měl mít a má právo se k tomu vyjádřit, ale proč takhle striktně? Proč stylem, já jsem řekl a hotovo? A proč se zakladatelka obrací s prosbou o radu na emimino? Že by byla zvyklá, že doma rozhoduje chlap? Kolik vydělává je mi u zádele. Mě zajímá, jaké by tedy on navrhl řešení ke spokojenosti všech…a od zakladatelky by mě zajímalo, jaké řešení ke spokojenosti všech, včetně manžela, by navrhla ona. Pokud teda nedostala zákaz jít na počítač :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
13.1.16 18:06
@jdukolem píše:
no prosím tě jak jsi přišla na to že ji to za mák nezajímá? 8o
to tu přece nepsala…
@arinecka píše:
@jdukolem No právě, nepsala, proto mě to napadlo. Psala jen že to vadí manželovi.

@arinecka Ty tu rodinu znáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.1.16 18:08
@mišule4 píše:
@arinecka Ty tu rodinu znáš?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33804
13.1.16 18:11

@mišule4 ja uz si zacinam myslet ze to byla provokace, zakladatelka nepise, manzel taky ne, cely den tady lita jeden nazor za druhym a nikam to nevevede. Jestli to je pravda tak by zakladatelce ruka neupadla kdyby napsala jak to u nich teda dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.1.16 18:15
@arinecka píše:
@mišule4 ja uz si zacinam myslet ze to byla provokace, zakladatelka nepise, manzel taky ne, cely den tady lita jeden nazor za druhym a nikam to nevevede. Jestli to je pravda tak by zakladatelce ruka neupadla kdyby napsala jak to u nich teda dopadlo.

jestli smí, to už fabuluju, ale umím si představit, jakou dostala doma sodu. Manžel to tady čte, přihlásil se sem 8o třeba to dostala zakázáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
13.1.16 18:16

@arinecka Víš, že mě to napadlo, už včera, když jsem nakoukla poprvé? Zvláště po tom, co chvíli po založení diskuze naběhl manžílek zakladatelky, založil účet a jal se hojně obhajovat své názory zejména výškou výplaty :pankac: :pankac: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
13.1.16 18:19

@terinka4444 tož tk nám mohl napsat on sám aspoň, já slíbila chlapovi, že jak přijde z odpolední, tak mu řeknu jak to dopadlo :nevim: teď se chytnem ještě my, že jsem nedodržela slib :D :D :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
13.1.16 18:30

Ukažte manželovi tuhle diskuzi :-), ať pochopí, že jeho názor je k ničemu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
13.1.16 19:03
@berusa.m píše:
Přesně. Nestačím zírat, kam se ta diskuze dostala. Řeší se tady prkotiny a slovíčkaření. :mavam:

Pravda. Každý to řešíme podle svých norem soužití. Peníze sice vládnou světu, ale doma by měla vládnout komunikace, pochopení a láska. Že soužití není souboj o to, kdo je doma pánem, ale hlavně pochopení jednoho pro druhého. Že ten, kdo má více peněž a nebo umí víc řvát, nemá automaticky pravdu jen proto, že ten druhý nemá peníze a neřve.
Jinak za slovíčka se tu můžeme chytat pořád a úplně nanic. :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí