Manžel nesouhlasí...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
15.1.16 18:00

Tvl to je teda úchylárna - vyřizovat si své záležitosti přes emimino. :roll: Ale klidně piště dál, aspoň se pobavíme :pankac: Už tu byli dva experti, co se žádali o ruku přes emimino, na ty teda nemáte. Mmch nejste to náhodou zase vy? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
15.1.16 20:10

Tatka eidam napsal vycerpavajici prispevek, myslim, ze velmi chytry a rozumny. Mamka eidam se radeji odmlcela. Ve finale je po jejim. Budiz. Ale velmi me pobavilo, ze tatkovi byl vycten manipulativni pristup :-D ze od toho dal ruce pryc. Vy musite mit doma snad vyklestence. Chlap ma nosit domu prachy, do niceho nekecat, hlavne se nemichat do vychovy deti, manzelku musi podporit v jejim rozhodnuti, i kdyby bylo sebestupidnejsi a manzelka lina jak ves. Deti do skolky dovezt, v poledne odvezt, zaplatit chuvu a o vikendu se postarat o deti, aby vystridal manzelku vycerpanou z pece o 3+1 a dve deti, z nichz jedno travi tydne ve skolce ctyricet hodin :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.1.16 20:38

@VitaminC vedeš ve fabulaci :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26249
15.1.16 21:22

@VitaminC

a teď prosím tu o červené Karkulce :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
15.1.16 21:28
@VitaminC píše:
Tatka eidam napsal vycerpavajici prispevek, myslim, ze velmi chytry a rozumny. Mamka eidam se radeji odmlcela. Ve finale je po jejim. Budiz. Ale velmi me pobavilo, ze tatkovi byl vycten manipulativni pristup :-D ze od toho dal ruce pryc. Vy musite mit doma snad vyklestence. Chlap ma nosit domu prachy, do niceho nekecat, hlavne se nemichat do vychovy deti, manzelku musi podporit v jejim rozhodnuti, i kdyby bylo sebestupidnejsi a manzelka lina jak ves. Deti do skolky dovezt, v poledne odvezt, zaplatit chuvu a o vikendu se postarat o deti, aby vystridal manzelku vycerpanou z pece o 3+1 a dve deti, z nichz jedno travi tydne ve skolce ctyricet hodin :-D

a takto vzniká fenomén demagogie aneb čtu jen co chci a z toho si skálopevně vytvořím vlastní závěry a jistě pravdivé, protože moje 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
16.1.16 06:48

@VitaminC ja taky manzelovi nekecam do toho jestli to v praci delat tak a nebo onak :think:, kdyz chtel zmenit praci poradil se o tom, ale hlavni slovo bylo na nem, je to jeho prace
moje „prace“ jsou ted deti (pekne mizerne placena :mrgreen: ), takze po cas co je tatinek pryc je vychovavam ja a staram se o ne jak uznam za vhodne…když nevim poradim se s manzelem, ale preci mi nebude manzel urcovat muj denni rozvrh

ale ona to neni pece jen o deti a domacnost, ale taky o manzela ze :think: i pro nej nakupuju, varim, peru, zehlim

kdyz je doma, tak at se stara jak umi, jak vychovava jak umi…

ale porad nechapu, proc bud manzel :think: eidam bud nezaplati nejakou tu babicku ci chuvu co dovede ditko dom a nebo proc teda nezmeni praci, a holt bude mit min penez, ale bude se moci více věnovat dětem :think:…řešení tak jednoduché a hádat se kvůli kravině…kdyby můj manžel nosil takovou částku dom, klidně by mi zaplatil i uklízečku :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6006
16.1.16 07:32

Já tedy beru tak, že Eidamkovi-otci přišel kluk nešťastnej a proto se rozhodl situaci řešit. Předpokládám, že kdyby byli všichni spokojení, tak to zde neřeší. Ale kluk pláče, když má spát ve školce a otci to (na rozdíl od matky) není jedno. Jediná věc, kterou opravdu nechápu, je proč si někoho nenajmou aby kluka vodil ze školky po obědě, protože to by mohli být spokojení všichni.

Příspěvek upraven 16.01.16 v 07:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
16.1.16 07:40
@Alinal píše:
Já tedy beru tak, že Eidamkovi-otci přišel kluk nešťastnej a proto se rozhodl situaci řešit. Předpokládám, že kdyby byli všichni spokojení, tak to zde neřeší. Ale kluk pláče, když má spát ve školce a otci to (na rozdíl od matky) není jedno.

a jak si přišla na to, že to matce nevadí? 8o Matka akorát řeší narozdíl od otce problém ještě jeden, a to ten, že má doma mimino, které spí v čase vyzvedávání staršího. Kdyby otec chtěl něco řešit a ne jen pindat jak chorá vrána, tak by řekl, „zlato, zkus se poohlídnout po chůvě, která buď pohlídá spící mimino, nebo vyzvedne staršího. Jak ti vyhovuje.“ Takhle bychom to vyřešili třeba u nás a v životě by se z toho nenafoukl takový problém :roll: S 6 místním příjmem pana otce by to neměl být vůbec žádný problém. Asi chyba i u zakladatelky, kdyby mu tuto možnost rozumně navrhla a promluvili si o ní, tak ze sebe tady nemuseli dělat trotly :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6006
16.1.16 07:46

@neila Nikde jsem tady nečetla, že by se pokusila nějak to řešit. To, že kluk pláče raději nezmínila. A jasně, vím, že to není jednoduché sladit režim ročního a tříletého, ale v 90% to jde - sama mám děti v podobném věku, vím, že to dá práci, ale opravdu to obvykle jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6006
16.1.16 07:47

Navíc - nechtěla se tady poradit, jak to udělat/skloubit, ale jen nadávala na manžela, že je proti, aby kluk spal ve školce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
16.1.16 07:49

@Alinal dvakrat tam mel spat a brecel, hruuuuza
kdyby maminka musela do práce, co by se asi tak dělo??

přesně to říkám staršímu, buď rád, že jsi první dítko a můžeš vymrčovat a já tě beru po O, kdybys byl druhátko máš smůlu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6006
16.1.16 07:51

Kdyby maminka musela do práce, nebylo by jiné řešení, což není tento případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25127
16.1.16 08:06

@catherine100 To taky nepochopim.

@catherine100 píše:
@VitaminC
ale porad nechapu, proc bud manzel :think: eidam bud nezaplati nejakou tu babicku ci chuvu co dovede ditko dom a nebo proc teda nezmeni praci, a holt bude mit min penez, ale bude se moci více věnovat dětem :think:…řešení tak jednoduché a hádat se kvůli kravině…kdyby můj manžel nosil takovou částku dom, klidně by mi zaplatil i uklízečku :jazyk:

To taky nechapu.Mam dojem, ze ma pocit, ze jeho manzelka se doma flaka, s cimz se setkavam u chlapu velmi casto.Proc by jinak reagoval argumentem, ze jeho mama taky nemela chuvu a slo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
16.1.16 08:11

Já furt nevím co se tu řeší už po třetí to napíšu to mladší mimino v čase oběda stejně do teď nespalo, to že se usnulo dvakrát neznamená (stejně jako starší dvakrát plakal a z toho plakání nelze nic usuzovat ale ze spaní ano?), že se povede uspat ho i po třetí… stejně tam ten starší kluk bude spát jen dvakrát v týdnu, takže to mladší STEJNĚ spát přes oběd po většinu týdne nebude.. tohle je naprosto zbytečná debata…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25127
16.1.16 08:11
@Gina108 píše:
Tvl to je teda úchylárna - vyřizovat si své záležitosti přes emimino. :roll: Ale klidně piště dál, aspoň se pobavíme :pankac: Už tu byli dva experti, co se žádali o ruku přes emimino, na ty teda nemáte. Mmch nejste to náhodou zase vy? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen:
Ale tak zase je to levnejsi, nez manzelska poradna.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí