Manžel sabotoval Vánoce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14335
6.11.11 10:55

Anonymní, chápu tě, ale musím upřímně říct, že jste na toto divná rodina :oops: ..
Už neznám nikoho, kdo by s tak vykupoval. Každý má hluboko do kapsy, je rád, že si udělá svátky tak, aby nebyl nějak fiannčně v potížích a vy si to teda pěkně komplikujete - teda rodina okolo, že to tak máte.. My jsme si dávali taky dospělí, ale tento rok se řeklo jenom dětem :think: ..
Upřímně nevím, cos i pořád takto lidi můžou nakupovat :think: já pomalu nevím, co vlastní mámě a ne řešit tolik lidí…Už i máma mi říkala, že nic nechce, že dáme spíš malému :nevim: … ale koupím ji aspoň balíček kosmetiky, ale prostě za 300 kč, a udělá to radost i tak..
Když se tak nad tím zamyslím, tak možná spíš toto manžela už pěkně se.. :oops: protože máte svojích starostí s domem..
Třeba mě by se líbilo hromada dárků atd, ale vím, že to nestojí za to, mít nakoupeno a pak splácet pujčky atd :roll: jak to u nás chodilo, když táta mámě prostě ty peníze nedal na dárky pro mě jako dítě..a nebo rozdádaní rodiče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
6.11.11 11:01

Já našim kupuju- co potřebujou. Každý rok je to stejné- dálniční známku na půl s bráchou. Máme řasenku, krém z lékarny na obličej, šampon nizoral, tátovi dobrej čaj…

Letos ale jsme se dohodli, že porstě nic, nemám peníze…

Dětem nakouím více menších dorbností. Dva tisíce mi an to budou stačit- víc opravdu nemám i je to zbytečné, podle mě

• Citovat
  • Upravit
7323
6.11.11 11:06
byron píše:
Já našim kupuju- co potřebujou. Každý rok je to stejné- dálniční známku na půl s bráchou. Máme řasenku, krém z lékarny na obličej, šampon nizoral, tátovi dobrej čaj…

Letos ale jsme se dohodli, že porstě nic, nemám peníze…

Dětem nakouím více menších dorbností. Dva tisíce mi an to budou stačit- víc opravdu nemám i je to zbytečné, podle mě

Souhlasím. Já udělala radost i nádhernýma hrnkama na kávu v dárkovém balení za 300,–. Taky neutrácím majlant, protože je to zbytečné, ale dárky pečlivě vybírám a dávám si záležet, aby se to tomu člověku líbilo. Co chci, to daruji už během roku rodičům i sama sobě :-) Takže žádné velké rozhazování na Vánoce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
6.11.11 11:10

Podle mě ani nejde o to, kolik peněz zbývá na dárky, jako to, jak se ten partner chová. Podle mě je jeho jednání sobecké a nezodpovědné. Jak ty vánoce, že to raději propije, tak nedodržení slova s dovolenou, atd… Já bych si takovýho chlapa pomalu přestávala vážit.
Ale ze zakladatelky je zřejmé, že jí na té sumě peněz na dárky opravdu záleží. Pokud mají rozdělené kasy, tak tady se dohodnout nemůžou. Na mě to působí, že jí to dělá naschvál. Ale proč :nevim: to musí vědět jen oni dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
6.11.11 11:12

Třeba má její manžel jiný pohled a názor na Vánoce a s tím spojené dárky, třeba mu taky něco vadí. Musí si spolu o tom promluvit. Nechce se mi věřit, že ty peníze radši probendí, než aby dal dárek dceři k Vánocům :think: Já být zakladatelkou, hledám v tom jiný problém, proč se takhle chová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
6.11.11 11:25
lumáťa píše:
Podle mě ani nejde o to, kolik peněz zbývá na dárky, jako to, jak se ten partner chová. Podle mě je jeho jednání sobecké a nezodpovědné. Jak ty vánoce, že to raději propije, tak nedodržení slova s dovolenou, atd… Já bych si takovýho chlapa pomalu přestávala vážit.
Ale ze zakladatelky je zřejmé, že jí na té sumě peněz na dárky opravdu záleží. Pokud mají rozdělené kasy, tak tady se dohodnout nemůžou. Na mě to působí, že jí to dělá naschvál. Ale proč :nevim: to musí vědět jen oni dva.

Já nevím, no, takhle tragicky bych to s manželem zakladateky neviděla. A víte jakej já jsem na bídný chlapy pes. :mrgreen: Chlap taky musí mít peníze na svý koníčky a holt je to u tohohle paření s kamarády :roll: . Pokud nechodí domů ožralej týden co týden, chová se jinak slušně, tak bych mu to jednou za půl roku tolerovala. Kdyby chtěl, taky si nemusel na ty vánoce nechat vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.11 13:43

Gino, asi máš pravdu. Ale přeci jen teď před těma Vánocema se to nehodí, no. A ještě je toho potřeba spousta koupit do baráku. Prostě mě to naštvalo, ještě k tomu když slíbil že letos nepojede :-( Já bych teda teď nikam s kamarádkama nejela, připadalo by mi to hrozně sobecký utratit za sebe…

• Citovat
  • Upravit
9018
6.11.11 13:58
Januliiik píše:
já bych ho v tom nechala pořádně vyčváchat, ale fest. Když byste šli k jeho rodičům nebo oni k vám, prostě bych nadhodila, že na dárky pro ně si neměla peníze, že je muž raději prochlastal. Já jsem na takové věci sviňa. A když on si jezdí po dovčách sám, taky bych jela. Možná by se mu pak rozsvítilo.
Ale asi bych se snažila koupit i něco jeho dceři, aby jí to nebylo líto. A jemu bych prostě nekoupila nic.

S totožňuji se s názorem. Přesně tak, bych to udělala já a ještě bych si koupila něco pěkného pod stromeček. Kousek zlata, to nikdy neurazí.
Taky bych to řekla rodičům na plnou hubu. Nikdy nenaznačuju. A hezky před ním, nahlas a velmi mile. Jeho dceři bych koupila dárek a řekla jí, že jsem ho koupila sama. Snad už nevěří na Ježíška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
6.11.11 14:48
Vera111 píše:
Já takhle taky nechci žít! Ale na druhou stranu, ten vztah má i světlé stránky a máme spolu dítě… Když vidím, jak dopadá dítě z rozvedené rodiny, tak svojí dceři teda život nekazím. On je jinak dobrej…

promin, ale tohle je pekna blbost. diteti z rozvedene rodiny je ve vetsine pripadu mnohem lepe, protoze ma mamu, ktera je v klidu a nemusi se stresovat, co zas ta jeji draha polovicka vymysli. lepsi je mit jednoho rodice, nez nefungujici rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.11 19:35

moc všem děkuju za názory!
Dneska jsme to v klidu probrali. Řekla jsem mu jak si to představuju a vypadá to, že to vzal. Nikam nepojede a na Vánoce mu zbude, takže v tomhle případě jsem ochotná mu i něco přidat…
Asi mu včera jen ruplo v kouli a řekl si, že mě už dlouho nevychovával :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7323
6.11.11 19:38

Zakladatelko, tak to je fajn, že jste si promluvili, asi to nechtělo nic jiného a bylo to jenom na domluvě. Třeba měl blbou náladu, když ti to řekl :wink: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
6.11.11 19:38

Ahoj jsem za to ráda.. je dobře, že si hned neposlechla názory, jak to buse horší, jaký je to sobec, ono někdy stačí jenom si pořádně promluvit a ne hned vidět to nejhorší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.11 20:16

on byl včera i trochu piclej, tak měl chytrou náladu a asi ho naštvalo, že mu říkám za co mám utrácet. Když jsem se na to podívala s odstupem, tak vidím, že chyba byla na obou stranách. No hlavně že už se máme zase rádi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky