Mapy na hlavě bez vlasů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Norae
20.10.13 23:41

@little things zkousela, zkousela.. ja uz za zivot vyzkousela vsechno mozne, abych se dostala z deprese a stresu.. medicinske i alternativni zpusoby.. ale to uz je na jine tema.. uz asi dva mesice jsem ted na nemocenske, prave proto, ze se mi stavy ted zhorsily.. a tak ted pro zmenu mam stres z toho, zda budu mit dost penez a z toho, ze se do te prace budu muset jednou vratit.. ale zkusim to znova, zase si neco najit, napadu mam hodne, jen vetsinou ta moje deprese me hrozne brzdi.. a hlavne i musim presat nejak myslet na to snazeni se o dite

• Citovat
  • Upravit
21.10.13 00:15
@Norae píše:
@little things zkousela, zkousela.. ja uz za zivot vyzkousela vsechno mozne, abych se dostala z deprese a stresu.. medicinske i alternativni zpusoby.. ale to uz je na jine tema.. uz asi dva mesice jsem ted na nemocenske, prave proto, ze se mi stavy ted zhorsily.. a tak ted pro zmenu mam stres z toho, zda budu mit dost penez a z toho, ze se do te prace budu muset jednou vratit.. ale zkusim to znova, zase si neco najit, napadu mam hodne, jen vetsinou ta moje deprese me hrozne brzdi.. a hlavne i musim presat nejak myslet na to snazeni se o dite

Aha:-(to dela taky svoje…chce se to do neceho poradne zakousnout a nepustit! fakt je mi to strasne lito.ze tohle zazivas a trapis se tim tolik let…i kdyz se nezname.ja mam jen obcas nejaky depky, uzkostlivy stavy kdyz jsem sama. a nedokazu si predstavit ze nekdo tohle proziva porad.rada bych nejak pomohla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.13 00:15

Norae odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Norae
21.10.13 00:32

@little things okoli Trince
dekuju moc ;) jenomze faktem je, ze ani nevim, zda se tomuhle da nejak pomoct. Proste se s tim potykam cely zivot a bylo uz par lidi, kteri me mozna i nejakym zpusobem mohli „zachranit“, ale spis mi to nakonec jeste zhorsili.. ted jsem na antidepresivech, chodim na psychoterapii.. ale faktem je, ze zrovna ted mam obdobi, kdy mam pocit, ze si casto pokladam otazku, PROC zrovna JA? Myslim v tom smyslu, ze se mi stalo v zivote uz par hnusnych veci a ted k tomu se mi ndari otehotnet a rikam si, ze uz by mi zivot taky mohl dat neco opravdu hezkeho ne? Ale to vis, je podzim, ono se to pak dycky zhorsi.. uz aby byly Vanoce :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
72725
21.10.13 07:13

@Norae má několik známch s alopécií - holčina má na hlavě jen pár vlasů, nosí šátky a paruky, klukovi jsme říkali glóbus, ono to totiž fakt tak vypadalo. Léčit se to moc nedá. Pokud ji máš, pošlou Tě na vyšetření, kde se bude zjišťovat, jestli máš ještě vlasové cibulky a kořínky, jestli je šance, že vlasy opět dorostou. Kámošovi to dorostlo tak 1× za 2 roky, pak jsme z toho byli všichni paf :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
21.10.13 07:23

Alopecia areata, na koznim s tim delaji ruzne hokus pokusy, trebas to chladej tekutym dusikem. zajdi tam, hlavne aby se to nesirilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
21.10.13 07:27

Zkuste se podívat na webové stránky, které se zabývají přímo vlasy - můžu sem napsat název těchto webů?
Jsou tam diskuze i přímo o alopecii a lidé tam píši mnoho zkušeností a mimo jiné i přípravky, které jim pomáhají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Norae
21.10.13 14:57

Dekuji za rady, damy, na kozni se musim objednat, kdovi jak dlouho to bude trvat.. koupila jsem si v lekarne nejakou prirodni vodicku na aktivaci rustu vlasu, stala par korun, takze zkusim nejdriv tohle a taky jsem si koupila bylinky proti stresu a tak.. zkusim nejdriv tohle, nez se k te doktorce vubec dostanu

@bimbama poprosila bych o ty weby, diky ;)

• Citovat
  • Upravit
24797
21.10.13 14:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
21.10.13 15:11

Je tam mnoho diskuzí i o alopecii - stačí pohledat. Určitě Vám to alespoň trochu pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
8.4.15 12:44

Oživuji diskuzi. Během cca 1-2 týdnů mi na hlavě vypadal flek vlasů cca 2×2 cm (viz foto), zítra jdu na kožní. Ale chtěla jsem Vás, kteří z tímto máte zkušenost, požádat o radu na co se zeptat, případně o jaká vyšetření si říct. Vůbec nevím z čeho to mám, žádným velkým stresem jsem poslední dobou neprošla. Jsem 4 roky na mateřské/rodičáku nyní s druhorozenou a krom toho, že jsou teď obě už třetí týden nemocné a standartně prudí, mě nic nenapadá…Díky všem za zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
8.4.15 12:47

@masa.dis ahojky :kytka: a problémy s tlakem nemáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
8.4.15 12:56

Po druhém porodu se mi tlak srovnal. cca 5 let před prvním otěhotněním jsem se léčila na vysoký tlak (brala jsem Loristu) v těhotenství, po něm a při dalším těhu jsme brala Dopegyt. A po druhém porodu se mi tlak srovnal, měřila jsem se pravidelně doma (poslední rok se už neměřím a tlakoměr jsem dala rodičům)… A jak to souvisí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
8.4.15 12:59

@masa.dis Ahoj, odeberou ti krev, hlavně na štítnici, předepíšou Methionin a minoxidil, možná budeš chodit na sněžení nebo na PUVU, to je asi tak vše. Většinou je to autoimunita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
8.4.15 13:03
@masa.dis píše:
Po druhém porodu se mi tlak srovnal. cca 5 let před prvním otěhotněním jsem se léčila na vysoký tlak (brala jsem Loristu) v těhotenství, po něm a při dalším těhu jsme brala Dopegyt. A po druhém porodu se mi tlak srovnal, měřila jsem se pravidelně doma (poslední rok se už neměřím a tlakoměr jsem dala rodičům)… A jak to souvisí?

Můj bráška má asi šest sedm velkých fleků na hlavě, úplně lysá místečka a horší se mu to, doktoři to prý připisují i vysokému tlaku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí