Marek nebo Martin - příjmení Novák

Napsat příspěvek
Velikost písma:
143
25.1.19 08:22

Za mě Martin :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
25.1.19 12:55

Me se vic libi Marek. Ale znam Martina Novaka a tak mi to prijde, ze se to k sobe tak nejak hodi vic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
25.1.19 13:01

Mám bratrance Martina Nováka a nikdy mi nepřišlo, že by se to k sobě nehodilo. Buď jsme mu říkali Martine, a vlastně nijak jinak. A kdyžtak se může představovat Novák Martin a tam už to zdvojení N není :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
26.1.19 00:28

No v poslední době mam tři oblíbený chlapy a všichni se jmenujou Markové :lol: takže za mě Marek :srdce: i se mi víc líbí než Martin a Marek Novák se hezky rýmuje jak končí oboje na K..Martin Novák to mi zaniká a ztrácí se to N..jinak mam názor jako ty že jména kde je R mi zní mužněji,má to něco do sebe.Sama mam syna Richarda,tam máš R rovnou dvě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.19 07:29

Mareček :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
27.1.19 01:50
@Anonymní píše:
Martin Novak zni lepe. ( A kdyz uz tak v Cechach mame take pouzivat Mark, a ne Marek kdyz se rika Marku, a ne Mareku. Marek se rika jenom v Polsku myslim)

Někdo se ti :potlesk: :potlesk: plete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
27.1.19 05:40
@Anonymní píše:
Martin Novak zni lepe. ( A kdyz uz tak v Cechach mame take pouzivat Mark, a ne Marek kdyz se rika Marku, a ne Mareku. Marek se rika jenom v Polsku myslim)

Ale jdi, ty rozumbrado :lol:
Podlé tvé logiky bychom neměli používat hrnek/kolek/párek, ale hrnk/kolk/párk, protože se říká hrnku/kolku/párku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
27.1.19 10:55
@Seren píše:
Ale jdi, ty rozumbrado :lol:
Podlé tvé logiky bychom neměli používat hrnek/kolek/párek, ale hrnk/kolk/párk, protože se říká hrnku/kolku/párku :mrgreen:

Tady se někdo chová dosti zvláště mám půl rodiny polské národnosti tak toho vím víc než ty :potlesk: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
27.1.19 11:17
@janhhonza píše:
Tady se někdo chová dosti zvláště mám půl rodiny polské národnosti tak toho vím víc než ty :potlesk: :zed:

Jak souvisí půl rodiny polské národnosti se skloňováním v českém jazyce? Povídej, to mě fakt zajímá ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
27.1.19 15:47

Ty jsi tam nejdříve psala že se to tak skloňuje jenom v Polsku a tak to neni. V Polsku se skloňuje úplně jinak oni ani moc no spíš vůbec ne skloňují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
27.1.19 18:27
@janhhonza píše:
Ty jsi tam nejdříve psala že se to tak skloňuje jenom v Polsku a tak to neni. V Polsku se skloňuje úplně jinak oni ani moc no spíš vůbec ne skloňují

To jsem ale nepsala já. To byla citace jiné diskutérky, na kterou jsem reagovala ;) Diskutérky, která se celkem bezdůvodně schovává za anonym :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
27.1.19 22:20

Hmmm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.19 22:22

já bych vybrala úplně jiné jméno. Když je příjmení tak obyčejné, tak bych to jméno chtěla nějaké zajímavější… Můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze