Markýsek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23505
16.9.08 18:10

xyz - já si ale myslím, že na ty pravidla etiky jsou v tomhle případě použitelný zákony. Takže jak to napsal právník paní novinářce. Vznikla asi újma a pro mě je to skutečně precedens. Pokud to necháme bejt, že prostě na netu se dějou zvěrstva, tak ta dotyčná nebo ten dotyčný ani nepochopí, co způsobil a příště přidá. A pokud je to důsledek nějakýho traumatu nebo choroby, tak je přece dobrý se jít léčit. A pokud to ten člověk neví nebo neumí, tak prostě potřebuje trochu přitlačit k tý léčbě. Když to přeženu, příště takhle vymlátí půlku rodiny a někdo, kdo ho bude chtít podržet, kvůli tomu může přijít o svůj pohodovej vztah nebo z toho může mít trauma. A neříkejte mi, že jste v životě nezachraňovali tady na fóru nebo v reálným životě někoho a neposlouchali od svých blízkých, že na ty svý kámošky z emimča máš čas, ale my tu jsme o hladu a nám se nevěnuješ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
16.9.08 18:13

Zuzano - no jistě, až teď když jste to napsala, jsem si uvědomila, že tyhlety lidi mají potřebu přitvrzovat a ještě zrychlujou dávkování „tragédií.“

Takže jsem tragicky nevyspalá, tragicky hladová, tragicky rozpačitá a místo toho, abych s tím něco dělala, tak čtu a píšu. Kdo je lepší?

Ne, tak bude nějaký radikální zjištění? New info je new info :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
16.9.08 18:32

A já se z toho asi tragicky osypu, fakt :?
Já chci taky nové info. Z toho nebudu spát. A to padám na hubu únavou s měsíčním mimčem :) :roll:

Jinak by mi bylo úplně fuk, i kdyby se ve skutečnosti jmenoval Markýsek třeba Valentin Štísko a bydlel na severním pólu. Je mi to fuk, ale pokud si vymýšlí úmrtí miminek, tak je to opravdu dost bestiální :? :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
16.9.08 18:32

Moc mi to kecá, měla bych to nechat být. Ale nevařím z vody, fakt … Prostě už je jasné, že Markýsek je smyšlená postava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
16.9.08 18:49
Knoflice píše:
Moc mi to kecá, měla bych to nechat být. Ale nevařím z vody, fakt … Prostě už je jasné, že Markýsek je smyšlená postava.

To se nedělá, takhle to nakousknout a pak nic. To, že Markýsek je smyšlená postava, to víme. Ale kdo je to a proč si to vymýšlel? To už se jako ví? :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1642
16.9.08 18:51

Knoflice, ty něco víš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
16.9.08 18:52

jestli někdo ví něco víc sem s tím díky díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
16.9.08 19:06

Netuším, jestli se to přímo týká i markýska, ale teď jsem řešila něco po netu s kolegyní, dělá dálkově VŠ a pochlubila se mi, že nemá dost lidí na dotazník, co potřebuje k bakalářce, tak prý otázky z něj hodila na net, na nějaký fórum a do půl hodiny měla tolik reakcí, že z toho poskládá anketní výsledky :roll: :roll: :roll: Neříkám, že kvůli tomu tady markýska dělala, co tu dělala, jen mi to otvírá oči, že ty provokatéři, co se tu občas objeví, můžou bejt i takovýhle typy. Prý to často dělají i studenti sociologie a psychologie, že to mají jako ukázku chování populace a jejich školy to prý ví a tolerují jako možný zdroj informací. Prostě jsem naivka a fakt čučím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
16.9.08 19:11
janine24 píše:
Netuším, jestli se to přímo týká i markýska, ale teď jsem řešila něco po netu s kolegyní, dělá dálkově VŠ a pochlubila se mi, že nemá dost lidí na dotazník, co potřebuje k bakalářce, tak prý otázky z něj hodila na net, na nějaký fórum a do půl hodiny měla tolik reakcí, že z toho poskládá anketní výsledky :roll: :roll: :roll: Neříkám, že kvůli tomu tady markýska dělala, co tu dělala, jen mi to otvírá oči, že ty provokatéři, co se tu občas objeví, můžou bejt i takovýhle typy. Prý to často dělají i studenti sociologie a psychologie, že to mají jako ukázku chování populace a jejich školy to prý ví a tolerují jako možný zdroj informací. Prostě jsem naivka a fakt čučím :roll:

To se bezne dela, a neni to nic divneho,sama jsem se s tim setkala na jinych forech :) Jak s verzi-hodim anketu, tak s verzi vyprovokuju lidi a pak napisu praci. Ovsem s tim,ze obvykle to dotycny na konci uvede na pravou miru .
Vetsinou je to ale v jednom zalozenem tematu s konkretni otazkou,byt fiktivni. To,co delala Markysek je myslim z uplne jine kategorie a s referatem to nema nic spolecneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
16.9.08 19:12
Zuzaa píše:
janine24 píše:
To se bezne dela, a neni to nic divneho,sama jsem se s tim setkala na jinych forech :) Jak s verzi-hodim anketu, tak s verzi vyprovokuju lidi a pak napisu praci. Ovsem s tim,ze obvykle to dotycny na konci uvede na pravou miru .
Vetsinou je to ale v jednom zalozenem tematu s konkretni otazkou,byt fiktivni. To,co delala Markysek je myslim z uplne jine kategorie a s referatem to nema nic spolecneho.

ano souhlasim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
16.9.08 19:13

Já si nemyslím, že by Markýsek sbírala nějaké info k nějaké práci komunikovaly jsem spolu docela často nejdříve rozsáhlé SZ přes net pak mi jednou napsala že má skype tak už jsem se bavily přes skype

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
16.9.08 19:14

Což to ano - ale nevěřím tomu, že by Markýsek byl nějaký „student“ sociologie…to by se určitě odtajnil, pokud by to prasklo. A hlavně z tohoto by neměl žádné „vypovídající“ závěry. To, jak lidé reagují na neštěstí druhých je známé …reagujeme stejěn tady na netu jako jinde… A jiné výsledky by fakt z jeho „vpádu“ nebyly… Navíc když se vezmete, že tu byla rok a má skoro 3tis. příspěvků…na to by žádný student sociologie neměl čas!

A kdo něco ví, sem s tím! :twisted:

Zuzano - proč to nevyjde??!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
16.9.08 19:18
janine24 píše:
Knoflice píše:
To se nedělá, takhle to nakousknout a pak nic. To, že Markýsek je smyšlená postava, to víme. Ale kdo je to a proč si to vymýšlel? To už se jako ví? :roll: :roll: :roll:

Ve skutečnosti nevím nic. Omlouvám se za to, že jsem ve vás vzbudila falešné naděje, že by se tohle konečně rozseklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
16.9.08 19:19

Já to uvedla jenom jako zjištění, co mě taky dostalo. Ale ano, souhlas, Markýsek není student. Kde jsou ty info? Já už jsem zvědavá až to hezký není :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
16.9.08 19:28

Janine - já vím. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie