Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
xyz - já si ale myslím, že na ty pravidla etiky jsou v tomhle případě použitelný zákony. Takže jak to napsal právník paní novinářce. Vznikla asi újma a pro mě je to skutečně precedens. Pokud to necháme bejt, že prostě na netu se dějou zvěrstva, tak ta dotyčná nebo ten dotyčný ani nepochopí, co způsobil a příště přidá. A pokud je to důsledek nějakýho traumatu nebo choroby, tak je přece dobrý se jít léčit. A pokud to ten člověk neví nebo neumí, tak prostě potřebuje trochu přitlačit k tý léčbě. Když to přeženu, příště takhle vymlátí půlku rodiny a někdo, kdo ho bude chtít podržet, kvůli tomu může přijít o svůj pohodovej vztah nebo z toho může mít trauma. A neříkejte mi, že jste v životě nezachraňovali tady na fóru nebo v reálným životě někoho a neposlouchali od svých blízkých, že na ty svý kámošky z emimča máš čas, ale my tu jsme o hladu a nám se nevěnuješ ![]()
Zuzano - no jistě, až teď když jste to napsala, jsem si uvědomila, že tyhlety lidi mají potřebu přitvrzovat a ještě zrychlujou dávkování „tragédií.“
Takže jsem tragicky nevyspalá, tragicky hladová, tragicky rozpačitá a místo toho, abych s tím něco dělala, tak čtu a píšu. Kdo je lepší?
Ne, tak bude nějaký radikální zjištění? New info je new info ![]()
A já se z toho asi tragicky osypu, fakt ![]()
Já chci taky nové info. Z toho nebudu spát. A to padám na hubu únavou s měsíčním mimčem
![]()
Jinak by mi bylo úplně fuk, i kdyby se ve skutečnosti jmenoval Markýsek třeba Valentin Štísko a bydlel na severním pólu. Je mi to fuk, ale pokud si vymýšlí úmrtí miminek, tak je to opravdu dost bestiální
![]()
Moc mi to kecá, měla bych to nechat být. Ale nevařím z vody, fakt … Prostě už je jasné, že Markýsek je smyšlená postava.
Knoflice píše:
Moc mi to kecá, měla bych to nechat být. Ale nevařím z vody, fakt … Prostě už je jasné, že Markýsek je smyšlená postava.
To se nedělá, takhle to nakousknout a pak nic. To, že Markýsek je smyšlená postava, to víme. Ale kdo je to a proč si to vymýšlel? To už se jako ví?
![]()
Netuším, jestli se to přímo týká i markýska, ale teď jsem řešila něco po netu s kolegyní, dělá dálkově VŠ a pochlubila se mi, že nemá dost lidí na dotazník, co potřebuje k bakalářce, tak prý otázky z něj hodila na net, na nějaký fórum a do půl hodiny měla tolik reakcí, že z toho poskládá anketní výsledky
Neříkám, že kvůli tomu tady markýska dělala, co tu dělala, jen mi to otvírá oči, že ty provokatéři, co se tu občas objeví, můžou bejt i takovýhle typy. Prý to často dělají i studenti sociologie a psychologie, že to mají jako ukázku chování populace a jejich školy to prý ví a tolerují jako možný zdroj informací. Prostě jsem naivka a fakt čučím ![]()
janine24 píše:
Netuším, jestli se to přímo týká i markýska, ale teď jsem řešila něco po netu s kolegyní, dělá dálkově VŠ a pochlubila se mi, že nemá dost lidí na dotazník, co potřebuje k bakalářce, tak prý otázky z něj hodila na net, na nějaký fórum a do půl hodiny měla tolik reakcí, že z toho poskládá anketní výsledky![]()
![]()
Neříkám, že kvůli tomu tady markýska dělala, co tu dělala, jen mi to otvírá oči, že ty provokatéři, co se tu občas objeví, můžou bejt i takovýhle typy. Prý to často dělají i studenti sociologie a psychologie, že to mají jako ukázku chování populace a jejich školy to prý ví a tolerují jako možný zdroj informací. Prostě jsem naivka a fakt čučím
To se bezne dela, a neni to nic divneho,sama jsem se s tim setkala na jinych forech
Jak s verzi-hodim anketu, tak s verzi vyprovokuju lidi a pak napisu praci. Ovsem s tim,ze obvykle to dotycny na konci uvede na pravou miru .
Vetsinou je to ale v jednom zalozenem tematu s konkretni otazkou,byt fiktivni. To,co delala Markysek je myslim z uplne jine kategorie a s referatem to nema nic spolecneho.
Zuzaa píše:janine24 píše:To se bezne dela, a neni to nic divneho,sama jsem se s tim setkala na jinych forech
Netuším, jestli se to přímo týká i markýska, ale teď jsem řešila něco po netu s kolegyní, dělá dálkově VŠ a pochlubila se mi, že nemá dost lidí na dotazník, co potřebuje k bakalářce, tak prý otázky z něj hodila na net, na nějaký fórum a do půl hodiny měla tolik reakcí, že z toho poskládá anketní výsledky![]()
![]()
Neříkám, že kvůli tomu tady markýska dělala, co tu dělala, jen mi to otvírá oči, že ty provokatéři, co se tu občas objeví, můžou bejt i takovýhle typy. Prý to často dělají i studenti sociologie a psychologie, že to mají jako ukázku chování populace a jejich školy to prý ví a tolerují jako možný zdroj informací. Prostě jsem naivka a fakt čučím
Jak s verzi-hodim anketu, tak s verzi vyprovokuju lidi a pak napisu praci. Ovsem s tim,ze obvykle to dotycny na konci uvede na pravou miru .
Vetsinou je to ale v jednom zalozenem tematu s konkretni otazkou,byt fiktivni. To,co delala Markysek je myslim z uplne jine kategorie a s referatem to nema nic spolecneho.
ano souhlasim
Já si nemyslím, že by Markýsek sbírala nějaké info k nějaké práci komunikovaly jsem spolu docela často nejdříve rozsáhlé SZ přes net pak mi jednou napsala že má skype tak už jsem se bavily přes skype
Což to ano - ale nevěřím tomu, že by Markýsek byl nějaký „student“ sociologie…to by se určitě odtajnil, pokud by to prasklo. A hlavně z tohoto by neměl žádné „vypovídající“ závěry. To, jak lidé reagují na neštěstí druhých je známé …reagujeme stejěn tady na netu jako jinde… A jiné výsledky by fakt z jeho „vpádu“ nebyly… Navíc když se vezmete, že tu byla rok a má skoro 3tis. příspěvků…na to by žádný student sociologie neměl čas!
A kdo něco ví, sem s tím! ![]()
Zuzano - proč to nevyjde??!!
janine24 píše:Knoflice píše:To se nedělá, takhle to nakousknout a pak nic. To, že Markýsek je smyšlená postava, to víme. Ale kdo je to a proč si to vymýšlel? To už se jako ví?
Moc mi to kecá, měla bych to nechat být. Ale nevařím z vody, fakt … Prostě už je jasné, že Markýsek je smyšlená postava.![]()
![]()
Ve skutečnosti nevím nic. Omlouvám se za to, že jsem ve vás vzbudila falešné naděje, že by se tohle konečně rozseklo.
Já to uvedla jenom jako zjištění, co mě taky dostalo. Ale ano, souhlas, Markýsek není student. Kde jsou ty info? Já už jsem zvědavá až to hezký není ![]()