Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj dámy, prosím vás vedeli by ste mi poradit nejaký masážny prístroj proti celulitide, ktorý je fajn? Nech nestojí zase nejak moc ale. Lúbi sa mi tento, len kto vie jaká je kvalita a nenašla som žiadnu recenziu.
Prípadne jaký máte vy oblúbený, díky ![]()
@zuzka28 píše:
Ahoj dámy, prosím vás vedeli by ste mi poradit nejaký masážny prístroj proti celulitide, ktorý je fajn? Nech nestojí zase nejak moc ale. Lúbi sa mi tento, len kto vie jaká je kvalita a nenašla som žiadnu recenziu.
Prípadne jaký máte vy oblúbený, díky
Jiný přístroj na celulitidu, který pomáhá, je pohyb.
Pomáhá i vacupress. Nevím, co je na trhu, ale tusim, že i Lidl něco takového nabízel.
@mamina89 no, ten je sice fajn, ale čo som v istej skupinke a tam co holky fakt že cvičia a chudnu - celulitidu stále majú, nezmizela, ani sa nezmirnila. Ani rychla chuze atp nepomohla. Ano, treba aj cvičiť a upravit stravu, no keď má niekto dedičné, to je jine kafe ![]()
@zuzka28 ahoj neporidila jsi si nakonec tebou uvedeny přístroj? Přemýšlím o jeho zakoupení jen nikde nic moc žádné recenze ![]()
@andreabak ahoj, ne ne kupila som si obyčajný tento cez nejaký eshop, je super a k tomu od Ryoru břečtanový krém proti celulitide, ten je fakt TOP, keď to denne masirujes s týmto, tak paráda ![]()