Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, máte někdo zkušenost se stravovacím deníkem od Nutrimy? Potřebuju nakopnout k hubnutí a zapisuju strašně ráda. Pomohlo už tady někomu s motivací a s hubnutím zapisování a plánování? ![]()
Zkuste spíš Kalorické tabulky na zapisování. Je to i apka do mobilu.
Určitě to nakopne v tom, že vám to hnedka počítá kalorie, množství tuků, sacharidů apod. takže hnedka víte co jste snědla a co vám to dalo. Navíc najednou zjistíte, že ty porce váží nějak moc ![]()
Příspěvek upraven 18.06.20 v 14:25
Taky už po něm nějakou dobu koukám, vypadá moc dobře, ale zatím jsem ho ještě sama nezkoušela. ![]()
Kalorické tabulky znám, ale já jsem na pc v práci nonstop a mám radši tužku a papír. Více mě to motivuje a je to pro mě přehlednější a rychlejší. Akorát nevím jestli koupit deník nebo se podívat ještě po něčem jiném. ![]()
@Dominika.l jsem se schválně podíval a to je chujovina
já nevím teda, ale tohle je spíš jen tak ze srandy nebo nevím. Z toho nezjistíte vůbec nic, kromě toho co tam napíšete nebo si za šílený prachy budete kupovat sranda nálepky. Ty kalorické tabulky máte i na PC ve webu a úplně zdarma. Placená je až rozšířená werze, když chce to sledovat hodně detailně ten jídelníček. Podle mě ten deník jsou vyhozený prachy.
Nedávno mi přišel. Moc se mi líbí, ale uvidíme jak mi to půjde. Chystám se začít od pondělka.
Kdyžtak dám vědět. ![]()
@Cenarius já nepotřebuju nic zjišťovat, kalorické tabulky už jsem zkoušela, ale já vím kolik jíst. Spíš mi jde o tu motivaci. Chci se zamyslet nad tím dnem, jak jsem jedla, ale nechci být otrok vážení a zapisování gramáží. Buď mi doporučte nějaký jiný produkt, který je podobný a vyhovuje vám nebo nemusíte komentovat, pokud deník nemáte a nemáte mi k tomu co říct. Kalorické tabulky znám, jak jsem psala, připadají mi nepřehledné a já chci vidět celý týden černý na bílým. ![]()
@Sabinalosakova nemůžete přidat nějaké fotky deníku, které nemají na stránkách?
jsem nerozhodná ![]()
@Dominika.l nějaká ukázka, nechce se mi to fotit všechno a asi bych ani neměla zveřejňovat obsah. ![]()
@Cenarius s motivačními nálepkami a diáři jsou teď celé eshopy
není to o tom něco zjistit
taková móda pro baby
@Cenarius je to spíš taková kniha, je tam hodně informací a stran. Každý nepočítá každý gram jídla a neváží každý pokrm.
Ale je to ryze ženská záležitost. ![]()
Pomohl mi zjistit, že při a po menstruaci mám o hodně větší chutě na sladké. A že mi nedělají dobře potraviny obsahující droždí. Musíte si tam zapisovat i nevolnosti, pocity, nálady a pak na lecos příjdete. Za mě dobrá pomůcka, ale samozřejmě za vás nezhubne. ![]()