Ukončení diety

Anonymní
17.6.20 17:11

Ukončení diety

Ahoj, chtěla bych se tady poptat o radu, a jaký popřípadě s tím máte skusenosti, už nějaký 3 měsíce jsem se pokoušela zhubnout, cvičila jsem a jedla spíše méně kalorické jídla dá se říct, např. Omeleta, saláty, ovesná kaše, hodně zeleniny a ovoce a tak podobně, vážila jsem kolem 60 kilo a za ty 3 měsíce jsem zhubla na 51 kilo a řekla jsem si že bych už mohla s dietou skončit, a mohla začít normámlne jist běžné jídlo takový ty guláše apod :D no ale do toho jsem dostala angínu a brala antibiotika měla sem klidový režim a za ten týden co jsem. Marodila jsem přibrala 2 kila navíc, a mám trochu obavy že se mi teď vrátí kila co jsem shodila když začnu normálne se stravovat chtěla bych si váhu udržet a zároveň normálně jist sem tam to sladké jelikož mám slabost pro mléčnou čokoládu kterou jsem si o dietě tolik nedopravala, byla bych ráda za nějakou radu, nebo doporučení jak správně ukončit dietu a nepribrat to co jsem zhubla, :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20893
17.6.20 17:17

To co chcete je nereálné. Pokud jste nějakým jídelníčkem předtím přibrala, tak po něm přiberete úplně pokaždý a zase a znova. Můžete si takové jídla dopřát a i tu čokoládu, ale MNOHEM méně často než předtím. S tím že většinu toho zdravého jídelníčku a sportu zachováte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
17.6.20 18:24

To je právě problém diet - že jednou musí skončit, vy začnete jíst jako předtím a taky přibírat jako předtím. Je potřeba změnit jídelníček a sestavit ho tak, abyste tak jedla už pořád. K tomu se dosti často musí překopat i celej svůj denní režim - chystat si jídlo, hýbat se, jíst pravidelně atd. Je to velmi těžké zezačátku, po čase už si zvyknete a půjde to lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.20 18:34
@Cenarius píše:
To co chcete je nereálné. Pokud jste nějakým jídelníčkem předtím přibrala, tak po něm přiberete úplně pokaždý a zase a znova. Můžete si takové jídla dopřát a i tu čokoládu, ale MNOHEM méně často než předtím. S tím že většinu toho zdravého jídelníčku a sportu zachováte.

Děkuji moc za radu, začnu jist normálně a k tomu priradim i tu zdravou stravu, a více budu sportovat, a to sladký menší množství, děkuji! :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.6.20 18:41
@DruhaStrana
@DruhaStrana píše:
To je právě problém diet - že jednou musí skončit, vy začnete jíst jako předtím a taky přibírat jako předtím. Je potřeba změnit jídelníček a sestavit ho tak, abyste tak jedla už pořád. K tomu se dosti často musí překopat i celej svůj denní režim - chystat si jídlo, hýbat se, jíst pravidelně atd. Je to velmi těžké zezačátku, po čase už si zvyknete a půjde to lépe.

Máte pravdu, děkuji moc! :))

• Citovat
  • Upravit
72725
17.6.20 21:15
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se tady poptat o radu, a jaký popřípadě s tím máte skusenosti, už nějaký 3 měsíce jsem se pokoušela zhubnout, cvičila jsem a jedla spíše méně kalorické jídla dá se říct, např. Omeleta, saláty, ovesná kaše, hodně zeleniny a ovoce a tak podobně, vážila jsem kolem 60 kilo a za ty 3 měsíce jsem zhubla na 51 kilo a řekla jsem si že bych už mohla s dietou skončit, a mohla začít normámlne jist běžné jídlo takový ty guláše apod :D no ale do toho jsem dostala angínu a brala antibiotika měla sem klidový režim a za ten týden co jsem. Marodila jsem přibrala 2 kila navíc, a mám trochu obavy že se mi teď vrátí kila co jsem shodila když začnu normálne se stravovat chtěla bych si váhu udržet a zároveň normálně jist sem tam to sladké jelikož mám slabost pro mléčnou čokoládu kterou jsem si o dietě tolik nedopravala, byla bych ráda za nějakou radu, nebo doporučení jak správně ukončit dietu a nepribrat to co jsem zhubla, :)

Co chceš je nereálné.. Proto se nemají držet diety, že.. Pokud začneš zase prasit, tak zákonitě priberes.. Nauč se jinak jist a ne držet dietu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
17.6.20 22:30
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se tady poptat o radu, a jaký popřípadě s tím máte skusenosti, už nějaký 3 měsíce jsem se pokoušela zhubnout, cvičila jsem a jedla spíše méně kalorické jídla dá se říct, např. Omeleta, saláty, ovesná kaše, hodně zeleniny a ovoce a tak podobně, vážila jsem kolem 60 kilo a za ty 3 měsíce jsem zhubla na 51 kilo a řekla jsem si že bych už mohla s dietou skončit, a mohla začít normámlne jist běžné jídlo takový ty guláše apod :D no ale do toho jsem dostala angínu a brala antibiotika měla sem klidový režim a za ten týden co jsem. Marodila jsem přibrala 2 kila navíc, a mám trochu obavy že se mi teď vrátí kila co jsem shodila když začnu normálne se stravovat chtěla bych si váhu udržet a zároveň normálně jist sem tam to sladké jelikož mám slabost pro mléčnou čokoládu kterou jsem si o dietě tolik nedopravala, byla bych ráda za nějakou radu, nebo doporučení jak správně ukončit dietu a nepribrat to co jsem zhubla, :)

Tady by leda šlo a netvrdím ze je to super jo, ale zhubnout ještě víc, tím pádem pokud chceš mít 51 zhubnout třeba na 45,pak to dorovnas a tělo si zvykne, ale nemůžeš zase jist jak turbo, ale ne přestat úplně ale postupně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková