Masér bez salónu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1850
23.5.13 09:32
@Anonymní píše:
Lebudík, ale však když si někdo nechá schválit provozní řád pro mobilního maséra na hygieně, (i mobilní masér musí mít provoní řád), ale když jsem jako mob. masér tak mě potom stejně nemají kde zkontrolovat. mě jde o to, kdyby někdo prásknul, že mobilní masér masíruje občas doma. :?: jako klient si může vybrat kde chce být namasírován a není podmínkou že to musí být u něj doma, může se třeba nechat namasírovat u kamarádky doma, tak proč je problém že se nemůže masírovat u maséra doma. já vím, prostě by to nehrálo v zákoně, asi že? ;)Bohužel je to asi tak :( Protože když masíruješ „stále“ doma, tak to berou asi „jako provozovnu“ a tam jsou fakt docela náročné podmínky. Např. záchod pro klienta a pro tebe, úklidovou komoru, … Takže pokud masírovat doma - tak buď mít vyhrazenou místnost schválenou jako provozovnu nebo si nedělat letáky s místem výkonu a doufat, že tě nikdo „nenapráší“ :( To jsou ty dnešní „pomoci“ začínajícím podnikatelům :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.13 10:14

Však já už se pokoušela o provozovnu doma a jak píšeš, požadavky hygieny někdy nesmyslné a pro mě nesplnitelné :( jako že přímo na záchodě musí být umyvadlo a ne v koupelně, která se nacházela hned vedle. speciální uklidová místnost s výlevkou, prostě stavební práce navíc a to se bohužel nevyplatilo, jak píšeš krásná pomoc začínajícím podnikatelům, házejí jen klacky pod nohy. a ti pak tvrdnou na pracáku, místo toho aby makali a odváděli pěkně daně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1
7.7.14 20:53

Čeští státní úředníci aliaz podvodník a zloděj

Moje zkušenosti?90 procent studií provozuje svou činnost na černo, nedaní a ani nepřiznává zaměstnance.90 procent úředníků jsou arogantní a řeknou na první zvednutí telefonu že nemáte otravovat a že vaši žádost o kolaudaci ani nebudou řešit. A ne vždy tak slušně. Toliko statistika. Mě to stálo 350 tisíc, jen to že nám úřad poskytl nejdřív informace a když jsme to podle něj překopali tak to vedoucí úřadu shodila ze stolu a nakonec vyšlo najevo že nejen že to nečte, ale neumí číst ani v technické dokumentaci a že se s námi nehodlá zabývat. Na dvou dalších úřadech v pracovní době nebývá ani jeden úředník, který by mi mohl pomoci, všichni prý chodí domů jak se jim zachce, řekla nám přepojovatelka. Hodně štěstí. My ho nemáme :( Stát nás prostřednictvím svých zaměstnanců poškodil, okradl a urazil k tomu. Odvolat se můžeme podle zákona k úřadu, který nás poškodil. Jelikož jsme mluvili s vedoucí úřadu, máme smůlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat