Masérsky kurz a jen 47 kil?

Anonymní
13.10.24 18:18

Masersky kurz a jen 47 kil?

Zdravím, mám dotaz, honí se mi hlavou delší dobu, že bych si udělala masersky kurz.
Když jsem to řekla v rodině, každý se chytal za hlavu. Měřím jen 156 cm a vážím mezi 47-50 kil. Jak kdy. A jedna doktorka z rodného města masersky kurz má masáže provozuje, ale váží dobře přes 100 kil, je celkově svalnata. A maminka má tím pádem dojem, že když nemám minimálně 100 kil, tak bez šance. Ale jsou různé druhy masáží, než jen sedrat lidí z kůže. Já kdysi chodila na masáže měkké techniky, což mi předepsal doktor na cervikokrakialni syndrom, tam se jednalo o masáž hlavy a tam se nemůže používat asi síla. Spíš jde o provedení, jen nevím jestli zrovna tohle nepatří přímo do rukou fyzioterapeuta. Mám totiz kurz instruktorky jógy, že by se mi to k tomu hodilo. Já si jednou ten kurz mákem udělala, jen tam zasáhla vyšší moc
Teď mě to zase chytlo, že možná. Opravdu bude těch 47 kil málo? Děkuji za odpověď. Poprosím anonym, aby rodina zas nedemotivovala.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15399
13.10.24 19:13

Proč by to mělo být bez šance. Některý lidi mají záda jak letiště, musí to dat práci a čím menší ruce tím větší fuška. Určitě to, ale není tak, že malý člověk nemůže být masér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16448
13.10.24 19:16

Ty Thajky taky nevypadají zrovna moc velké :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.24 19:26

Dělám masáže a fyzioterapii koní :lol: ja sama tedy vážím víc, ale kolem mě to dělá spousta éterických bytostí. Třeba ti to jako info pomůže.

• Citovat
  • Upravit
839
13.10.24 19:46

Byla jsem na masáži u mnoha asiatek, které určitě 50 kg neměly. A masírovaly velmi dobře. Nicméně fyzicky náročná práce maséra určitě je, s tím je potřeba počítat. Jinak to klidně zkus, maximálně zjistíš, že ti to nevyhovuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3707
13.10.24 21:20

Na tantricke masaze mas idealni miry. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5660
13.10.24 21:48

Nebála bych se toho, pokud tě to láká tak to určitě zkus.
U nás na maloměstě masíruje taková drobná éterická víla a nemá s tím problém.
Je teda fakt že je trénovaná. Za studií si přivydělávala masážemi v lázních a kolikrát prý masírovala i 6 hodin v kuse, tak prý si postupně tu fyzičku a potřebnou sílu vybudovala. Takže z toho usuzuji, že postava má s fortelem na masáže málo co dočinění, ale důležitější je technika a celková kondice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
13.10.24 21:57

Chodím k masérce, ta má padesát kilo i s postelí. Je bývalá fyzioterapeutka a prý je to víc o technice než o síle. A také že přesně ví kam sáhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze