Mašinka Tomáš vláčkodráha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6463
6.10.14 11:30

@glorča Ctu az ted, promin… zjistila. Nejdou :D Resp. jsou moc uzke a sklouzavaji. Kluci s nima drandi mimo koleje a fakt jsou idealni na tahani s sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
10.11.14 13:07

Dobrý den, mohla by jste mi poradit? Chceme synovi pořídit první vláčkodráhu Mašinka Tomáš, ale aby byla mašinka elektrická na baterky a táhla vagónky. Viděla jsem ty plastové, ale to se mi moc nelíbí, protože mají spojení mezi sebou na plastové háčky a u známe jsem viděla bytelné, kovové, které mezi sebou drží na magnety a jezdí sami(jsou i elektrické) a ty jsem nikde zatím neviděla. Jen takové menší na magnety, co ale nejezdí sami. Poradíte mi, která je to řada? Vím, že jsou nějaké trackmaster, take and play, ale není to ani jedna z nich.
Děkuji.
 Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
21.11.14 17:35

Nevím, jak ostatní, ale u nás máme originálního Tomáše a považujeme ho za naprosto vyhozené peníze. S vagónky nevyjede do nejmenšího kopce, na každé výhybce stejně neví, jak pokračovat :), jakmile je na kolejích hrbolek (třeba ne úplně přesně spojené koleje, protože jsme je k sobě narvali, aby „to vyšlo“ ), tak vykolejí… jezdí šíleně pomalu… s obyč dřevěnými je daleko větší zábava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí