Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
A co presne ti na tom pripada nechutne?
Osobni zkusenost z tehotenstvi nemam, ale proc ne?
@eviku-miluna píše:
A co presne ti na tom pripada nechutne?Osobni zkusenost z tehotenstvi nemam, ale proc ne?
No ta samotna cinnost. Proc delat z intimnich partii pro chlapa uz jen nastroj na rodeni deti. Myslím, ze bychom si mely stale uchovat tu ženskost a ne byt jen matky. ![]()
@Anonymní píše:
No ta samotna cinnost. Proc delat z intimnich partii pro chlapa uz jen nastroj na rodeni deti. Myslím, ze bychom si mely stale uchovat tu ženskost a ne byt jen matky.
A sex a vsechny hratky okolo jsou ti tez neprijemne? ![]()
My (ne)masirovali pravidelne jinak
ze tri porodu jsem mela poprve 4 stehy, takze manzelova snaha zabrala.
My se vzdycky chystali k masazi hraze a vzdycky se masirovano zvrhlo bud v hezky sexik nebo aspon ve vzajemne uspokojeni ![]()
Jak rada jsem na to v sestinedeli vzpominala, ocistky mi odchazeli dlouho a museli jsme vydrzet sedm pomalu osm tydnu. Byli jsme oba nadrzeni jak stepni kozy, cekali jsme ze to bude jako pri prvnim ditku, kdy jsme meli krasny nezny sex uz tri tydny po porodu.
@Anonymní píše:
Ahoj holky,právě jsem se v jedne skupine docetla, ze si ženské nechávají od svých chlapů masirovat hraz, kdyz čekají dítě. Jsem tu jediny exot, komu to prijde nechutne?Nebo vam to přijde prirozene?
Mně připadá nechutných tolik věcí co dělají jiní, ale nemám potřebu o tom zakládat diskuze. Nechceš to nechat na nich, ať si doma dělají co chtějí? ![]()
Pro me je to taky nechutny, ale je mi burt co delaj lidi doma ![]()
Já se na to ptala na předporodním kurzu. Nakonec jsme to nepraktikovali.
Naštěstí jsem porodila bez poranění, ale pokud by to někdo praktikoval a pomohlo to, proč ne.
Jsou tu diskuze kde se „praktikují“ jiní „zvrhlosti“ a lidem to vyhovuje.
Já jsem cvičila s epinem, takže to nebylo třeba, ale nechutné mi to nepřijde…
To vám přijde nechutné i kdyz vás partner uspokojuje prsty nebo orálně?
Ahoj holky,
právě jsem se v jedne skupine docetla, ze si ženské nechávají od svých chlapů masirovat hraz, kdyz čekají dítě. Jsem tu jediny exot, komu to prijde nechutne?
Nebo vam to přijde prirozene?