Může být tatínek u vyvolávání porodu?

25.3.17 19:11

Může být tatínek u vyvolávání porodu?

Milé maminky, kdyz se Nasi princezne nebude chtit do pristiho tydne ven z briska ceka nas vyvolavani porodu. Chci se zeptat jestli muze byt po celou dobu u me pritel? Mate zkusenosti? Dekuji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
414
25.3.17 19:14

Ahoj, u nás mohl být u vyvolávání porodu od začátku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
25.3.17 19:17

Mně první porod začali vyvolávat ve středu v 8 večer a něco se začalo dít až druhý den kolem 2 odpolední, takže přítomnost manžela by byla dost zbytečná. Já jsem měla v plánu mu volat právě až se začne něco dít. Ale jinak by to asi neměl být problém přes den, v noci na klasickém pokoji asi těžko, na nadstandardu by to jít mělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.17 19:17

@Verpa5 ja cetla ze to muze trvat i treba 2 dny? 8o Desi me predstava, ze by ho poslali domu s tim ze se nic nedeje a ja bych mezi tim zacala rodit :? Cetla sem hodne takovych prispevku prave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
25.3.17 19:25

Určitě ho spíš pošlou domů, zavoláš mu teprve až porod začne, to může trvat i několik dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
25.3.17 19:25

Me se to rozjelo do hodiny ;) a sli jsme rovnou na porodni box ale skoncilo to cisarem :( byt vama delam vse pro to at na vyvolani nemusite zvysuje se pak pravděpodobnost cisare :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.17 19:30

@ChZuzka ver, ze se snazime co to jde ale bohuzel na Nas nic neplati :( Uz 4 tydny nalez porad stejny, absolutne nepripraveno na porod. Ani Hemiltna mi doktorka nemohla udelat???? Zkouseli sme vypuzovat vsemy zpusoby a nic. Zitra zacinam 42 tyden a mam strach, ze se tomu vyvolavani fakt nevyhnem ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pifinka
25.3.17 19:33

Ahoj, u mého vyvolávaného porodu muž byl od začátku do konce, za 6 hodin jsem to měla celé vyřízené. Držím palec :mavam:

• Citovat
  • Upravit
9909
25.3.17 19:33

U obou deti jsem mela manzela az kdyz jsem zacala mit kontrakce ted uz nevim po kolika minutach nepamatuji si to.kdyz jsem mu zavolala byl do pul hodinky u me i pres dopravni spicku v praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.17 19:38

Jasně, že tam může manžel být ;) Můj poslední porod byl vyvolávaný a byl nejlepší ze všech, oproti předešlým dvoum, které byly spontánní. V osm ráno mi zavedli tabletu a v deset byla malá na světě :) Tak pokud dojde k vyvolávání, tak ti přeji přinejmenším tak rychlý porod, jako jsem měla já :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
25.3.17 19:39

Tak abych te uklidnila- u nas trikrat vyvolavany porod ani jeden cisar. Vsechny jsem porodila normalne. Ano pokzd to jde pak jsem pro nevyvolavani ale v pozdejsich fazich uz starne tychleji placenta a nemusi zcela pokryvat naroky mimca. Od toho jsou kontroly aby se rozhodlo jestli je male jeste dobre nebo jestli uz musi ven.
Jinak zalezi na zvyklostech pirodnice a stavu cest. U me napr kdyz nesel ani ten Hamilton tak predpriprava bez pritomnosti manzela cca dva dny na stand. oddeleni. to bylo bez kontrakci. Po zacatku prav. kontrakci kdy se porod zacal rozbihat presun na porodni box kde uz jsem muze mela. Na vse je casu dost. Prvni porod 10hodin, druhy 7 a treti 4. Takze si myslim ze na dojezd partnera je casu dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101950
25.3.17 19:42

@M.Terryna.M No, ono nejvíc záleží na tom, kde budeš rodit, protože teoreticky sice s tebou být může, ale prakticky, pokud pro to tebou vybraná porodnice nemá podmínky, tak máš smůlu. Příkladem je třeba Apolinář, na jednu stranu špičková porodnice, na druhou společné pokoje pro více žen, společné sociálky, takže pokud nemáš tu kliku, že bys rodila sama (což se většinou nestává), tak za tebou může až na porodní box, do té doby to technicky nejde, neb ostatní nejsou na cizího chlapa zvědavé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
25.3.17 19:44

@M.Terryna.M no tak to taky vidim bidne :( tak zkus miminku domluvit ze se na nej tesis a chces at si ten cas vybere samo jinak ze mu pomuzou doktori. Nekdy pomuze i toto ;) ja si myslim ze kdyby porod zacal sam tak to cisarem nezkonci ;) protoze bych byla vetsinu casu doma a ne hned od zacatku v porodnici. Sice jsem nechtela zadny zasah lekaru ale stejne me premluvili :( takze aby se to urychlilo tak mi prakli vodu, dali oxitocin, pak neco proti bolesti a bylo toho hodne a z toho mixu jsem byla uplne sjeta neotvirala se a mezi kontrakcema jsem spala usinala jsem i na balone ve sprse. A ke konci jsem uz vedela ze bych to nezvladla ze uz jsem chtela i ten cisar ktereho jsem strasne nechtela :( k dalsimu chci soukromou PA tak se tohle uz nestane ;) jinak tabletu jsem dostala v 7 rano a ve 21:26 malou vytahli :) jinak pry pomaha i ricinovy olej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
25.3.17 19:49

Miminku neporučíš. Mě dělaly dva Hamiltony a nic. vyvolavačka 41+4 tuším a manžel se mnou byl od začátku.. přeju všem, hlavně zdraví :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.17 19:51

@ChZuzka I slavny napoj z ricinaku jsme podstoupili a az na tvrdnuti bricha a poslicky nic :roll: malou premlouvaˇe a vyhrozujeme kazdy den ale dlabe na nas :mrgreen: ach jo budu jeste doufat ze to nakonec pujde prirozene. Ani se Ti nedivim, ze chces soukromou PA. Takovyhle cpani hormonu a buhvi ceho do tela :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí