Může být tatínek u vyvolávání porodu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25.3.17 21:15

Dekuju moc vsem za rady a zkusenosti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
25.3.17 22:18

@Adlita: Ty jo, ono to v dnešní době fakt ještě někde funguje tak, že je rodička v první době porodní na nějaké „hekárně“ s dalšími cizími ženami? 8o To jsem si myslela, že už je hluboká minulost a že porodní boxy jsou právě od toho, aby tam žena byla celou dobu od prvních kontrakcí až po bonding. Koukám, že můžu být vděčná za „svou“ porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101969
25.3.17 22:25

@Kassy Jasně, třeba u Apolináře… prostě nemají prostory na to aby žena mohla mít celou dobu soukromí… o sprše přímo v boxu ani nemluvě. Je to daň za vyhlášenou porodnici a historickou budovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
26.3.17 10:44

@Kassy No oni to maji taky vymyslene dobre.. 3 porodni boxy se sprchou i wc. Ale nejak nestihaji naval rodicek. Kdyz tam maji misto 3 maminek najednou treba 5 nebo 8, tak to jinak ani delat nemuzou. Jako statni nemocnice si asi nemuzou dovolit odmitat, ze maji plno, tak se proste rodi, jak se da. Brzy snad uz budu moct pridat vlastni zkusenost. Termin porodu jsem mela vcera a myslim, ze dlouho uz 2v1 nezustanu. Prvni dite jsem rodila prave kvuli tomu os. pristupu v Melniku a nakonec to bylo uplne jedno, protoze porod nebyl prirozeny, ale chemicky, aby to dite ze me nejak dostali, tkzmi v zaveru prislo zbytecne jezdit tak daleko a vzala jsem prvni porodnici, co mam na dojezd nejblize.. Ono je to podle me jedno, kde maminka rodi. Hl. ze jsou tam schopni doktori a neonatologicke odd, kdyby byl nejaky prusvih.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
27.3.17 22:12

Ahoooj :) taky u nás byl od zacatku do konce od 8 ráno do 15:40. Byla strašně vděčná za to ze tam nejsem sama. Ikdyz poslední dvě hodiny jsem o něm ani nevedla :lol: Ale byl tam. Když se říká zeby to chlap měl vidět aby pak pochopil, vážil si a pomáhal, tak to netrvá dlouho (aspoň u nás ne) :mrgreen: Ale to je asi úděl nás maminek 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí