Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky
mám prosbu tak jsme se nedávno bavily s „tchýní“ a přišla řeč na masovej nákyp co se dřív dělal ve školní jídelně a já na něj dostala hroznou chut
na netu jsem našla hodně masových nákypů, ale nevim kterej recept odpovídá tomu ze školy
je tam hodně možností. Máte některá tenhle recept? Díky za každou odpověd snad ho některá děláte už mám hlad
![]()
Netuším, co je to masový nákyp, to nám ve škole nedělali, dělali nám masovou haši, to většinou lidi neměli rádi, ale mě to chutnalo, ale to asi nemyslíš, navíc netuším, jak to dělali (vypadalo to, že to někdo vyblil, ale to asi nebude ta správná technologie přípravy
).
@Samamama :
tak tenhle název si vybavuju taky ale to asi nebude ono
jááá nevim
…třeba to bylo ono a ted se tomu řiká nákyp
mě to právě taky chutnalo tyhle blafy jejich..už jsem se naučila i to školní červený rizoto to tady frčí každej měsíc ![]()
Ale nákyp si představuju tak, že to drží pohromadě, ta haše byla taková šlichta hnědošedá, rozmixovaná, ale fakt mi to chutnalo. Jenže já myslím, že v jídelnách mají často různé sušené či jiné polotovary a jiné výmysly, takže v domácích podmínkách nelze dosáhnout stejného efektu.