Masový nákyp - recept

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2521
26.10.13 12:02

Masový nákyp recept

Ahoj holky :mavam: mám prosbu tak jsme se nedávno bavily s „tchýní“ a přišla řeč na masovej nákyp co se dřív dělal ve školní jídelně a já na něj dostala hroznou chut :P na netu jsem našla hodně masových nákypů, ale nevim kterej recept odpovídá tomu ze školy :nevim: je tam hodně možností. Máte některá tenhle recept? Díky za každou odpověd snad ho některá děláte už mám hlad :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5473
26.10.13 12:23

Netuším, co je to masový nákyp, to nám ve škole nedělali, dělali nám masovou haši, to většinou lidi neměli rádi, ale mě to chutnalo, ale to asi nemyslíš, navíc netuším, jak to dělali (vypadalo to, že to někdo vyblil, ale to asi nebude ta správná technologie přípravy :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2521
26.10.13 12:29

@Samamama : :lol: tak tenhle název si vybavuju taky ale to asi nebude ono :nevim: jááá nevim 8)…třeba to bylo ono a ted se tomu řiká nákyp :) mě to právě taky chutnalo tyhle blafy jejich..už jsem se naučila i to školní červený rizoto to tady frčí každej měsíc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
26.10.13 13:14

Ale nákyp si představuju tak, že to drží pohromadě, ta haše byla taková šlichta hnědošedá, rozmixovaná, ale fakt mi to chutnalo. Jenže já myslím, že v jídelnách mají často různé sušené či jiné polotovary a jiné výmysly, takže v domácích podmínkách nelze dosáhnout stejného efektu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí