Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky ![]()
Kdo kupujete jasmínku z netu, můžete prosím hodit tip na stránky?
Teď mám 5kg za 500,– z Makra, až ji spotřebujeme, chtěla bych zkusit jinou.
Našla jsem pár stránek, ale ráda bych nějaký ověřený tip…
Díky moc ![]()
@Štuclíček neuraz se, ale ty se tam nebojis (nestitis) kupovat potraviny?
Nebojim, tak čerstvé bylinky, krásnou zeleninu a dobrou ryži, potažmo i vše na sushi nikde jinde nekoupim. Mam tam tedy už vytipovany stále stejný, čistý obchůdek
nikdy zadny problém. Včera jsem koupila hlívu v Albertu a vespod byla plesniva…za 46,– Kč… @Jaruna
@Jaruna Btw štítím se nakupovat v blízkém Tescu…smrad, špína, vše na pultu okoralé, tvrdé rohlíky smíchané s čerstvými, zelenina a ovoce shnilé, prošlé jogurty…
@Jaruna píše:
tak maso bych si tam asi nekoupila, ale s rýží, fazolemi, sojovkou nemám problém.
Ale i to maso si tam nakupují sami vietnamstí obchodníci pro sebe, takže pochybuju, že je špatné. ![]()
@páájaa2 no, na maso bych si taky netroufla. Ale koupili jsme tam škeble slávky a byly výborné a čerstvé ![]()
@Jaruna píše:
My tam jezdíme taky nakupovat a nemůžeme si to vynachválit. Taky kupujeme jenom v jednom stejném stánku a jsme spokojení, stejně jako všichni známí, kterým rýži taky kupujeme - naposled jsme vezli přes 200 kg
- jiná rýže už se u nás ani u našich známých nejí
Určitě nejlíp u vietnamců
nemusíš zrovna do sapy, v dnešní době prodává jasmínku skoro každej vietnamec co má večerku
já beru u nás 5 kg pytel za 230 kč, nádherná cena
ještě mám od vietnamců ten jejich hrnec na rýži, takže rýži mám úplně stejnou jak když si koupíš čínu, fakt super ![]()
@baldurka Hrnec mám taky a jsem schopná tu rýži jíst i samotnou ![]()
@baldurka píše:
Určitě nejlíp u vietnamcůnemusíš zrovna do sapy, v dnešní době prodává jasmínku skoro každej vietnamec co má večerku
já beru u nás 5 kg pytel za 230 kč, nádherná cena
ještě mám od vietnamců ten jejich hrnec na rýži, takže rýži mám úplně stejnou jak když si koupíš čínu, fakt super
Taky jim uz X let jen jasminovou, delanou v originalnim hrnci na ryzi a nehodlam na tom urcite nic menit ![]()
Jasmínová rýže se mě dneska povedla.Na Olomoucké nejsou jen hadry, ale taky perfektní základy na dokonalé pokrmy.
Kupuji obr pytel u vietnamcu, uz jsme si zvykli je vynikajici ![]()
@KackaDoup píše:
Kupuji obr pytel jasminove thajske u vietnamcu, uz jsme si zvykli je vynikajici