Masterchef - TV show bez spoilerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20376
3.12.15 23:48
@Ginuš píše: :lol: :lol: :lol: no to taky nevím.. Já budu asi brouzdat na netu :lol: :lol:

no to já dělám i tak takže fakt nevím…
sakra abych ještě neobjednala zase nějaký dárky.. kruciš.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
3.12.15 23:52
@Sherry píše:
no to já dělám i tak takže fakt nevím…
sakra abych ještě neobjednala zase nějaký dárky.. kruciš.. :lol:

no mě už chybí jen pro mamču :dance: :dance: kupujeme si spíš symbolicky po jednom dárku. Děti v rodině zatím nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
4.12.15 01:50

Videla jsem, jak tady nad tim diskutujete a tak jsem sjela dostupne dily na netu (takze posledni tri) nevarim s vnitrnostma, ale pastiku nebo jazyk bych zmakla a jinak mi prislo, ze ani ted ve stredu tam nebylo nic az tak extra narocneho… Sileny musi byt ten tlak, to bych asi zapomela postup pripravy, ale v klidnu doma mi hodka na tri predkrmy prisla jako tezka pohoda. Mam navic takovy dojem, ze ta „moderni“ kuchyne se stale opakuje, ale je fakt ze jsem gurman a varim ledacos :)
Takze nezavidim jim tlak casu a kamer a treba pristi tyden uvidim neco co mi vyrazi dech :D

• Citovat
  • Upravit
Meha
4.12.15 08:12

@Papuchalka Tak se tam přihlaš, bude casting na novou řadu ;).

• Citovat
  • Upravit
3736
4.12.15 08:58

Tak to já jsem stejně stará jako Lucie, ale přece jenom ona není poznamená dvěma dětmi :D :D :D

@Ginuš Tfuj,tfuj, tfuj a nohy nahoru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
4.12.15 11:49

@msonulka :hug: :hug: :hug: děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
4.12.15 11:53

Holky lucka je moc hezKa hlavne taklva upravena a to i po vareni:)) a z tiche mysky to dotahla hodne daleko:)) bylo by dobre kdyby se dostala do finale s jirkou ktery proti ni stale neco ma. Ale uvidime jak to dopadne. Vetsinou ty na ktere je nejvic zaberu v ukazkach nechavaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
4.12.15 12:45
@nestela píše:
@Kobea Bruschetta s liškami. ;)

Díky. Jdu se podívat, co to je :).

• Citovat
  • Upravit
270
4.12.15 13:01

Tak jsem poctivě přečetla celou diskusi a výborně jsem se bavila. :mrgreen: Jsem zvědavá, kdo to vyhraje… fandím Romanovi, ale každopádně všichni jsou dobrý. No a cukrouš? Přidávám se do klubu. :mrgreen: A mně se o něm zdálo dokonce už dvakrát. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
4.12.15 15:19

Kdo je cukrous? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
4.12.15 15:20

A proč se budete dívat až ve středu? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
4.12.15 15:23

@Bobiše Cukrouš je ten blonďatej porotce. :-) V pondělí masterchef není, až ve středu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
4.12.15 15:53
@Janieska píše:
@Bobiše Cukrouš je ten blonďatej porotce. :-) V pondělí masterchef není, až ve středu.

Ten v kožené bundě? :-) Čím, ze je cukrous? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
4.12.15 16:19

@Bobiše Jj, ten v kožený bundě. :-) To nevím, proč je cukrouš, to tady vymyslely holky, ale asi proto, že je sladkej, k sežrání a sexyyyy. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
4.12.15 16:20
@Janieska píše:
Tak jsem poctivě přečetla celou diskusi a výborně jsem se bavila. :mrgreen: Jsem zvědavá, kdo to vyhraje… fandím Romanovi, ale každopádně všichni jsou dobrý. No a cukrouš? Přidávám se do klubu. :mrgreen: A mně se o něm zdálo dokonce už dvakrát. :oops:
:lol: :lol: :lol: vítej v klubu :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky