Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ginuš píše:![]()
![]()
no to taky nevím.. Já budu asi brouzdat na netu
![]()
no to já dělám i tak takže fakt nevím…
sakra abych ještě neobjednala zase nějaký dárky.. kruciš.. ![]()
@Sherry píše:
no to já dělám i tak takže fakt nevím…
sakra abych ještě neobjednala zase nějaký dárky.. kruciš..
no mě už chybí jen pro mamču
kupujeme si spíš symbolicky po jednom dárku. Děti v rodině zatím nejsou.
Videla jsem, jak tady nad tim diskutujete a tak jsem sjela dostupne dily na netu (takze posledni tri) nevarim s vnitrnostma, ale pastiku nebo jazyk bych zmakla a jinak mi prislo, ze ani ted ve stredu tam nebylo nic az tak extra narocneho… Sileny musi byt ten tlak, to bych asi zapomela postup pripravy, ale v klidnu doma mi hodka na tri predkrmy prisla jako tezka pohoda. Mam navic takovy dojem, ze ta „moderni“ kuchyne se stale opakuje, ale je fakt ze jsem gurman a varim ledacos ![]()
Takze nezavidim jim tlak casu a kamer a treba pristi tyden uvidim neco co mi vyrazi dech ![]()
Tak to já jsem stejně stará jako Lucie, ale přece jenom ona není poznamená dvěma dětmi
![]()
@Ginuš Tfuj,tfuj, tfuj a nohy nahoru ![]()
Holky lucka je moc hezKa hlavne taklva upravena a to i po vareni:)) a z tiche mysky to dotahla hodne daleko:)) bylo by dobre kdyby se dostala do finale s jirkou ktery proti ni stale neco ma. Ale uvidime jak to dopadne. Vetsinou ty na ktere je nejvic zaberu v ukazkach nechavaji.
Tak jsem poctivě přečetla celou diskusi a výborně jsem se bavila.
Jsem zvědavá, kdo to vyhraje… fandím Romanovi, ale každopádně všichni jsou dobrý. No a cukrouš? Přidávám se do klubu.
A mně se o něm zdálo dokonce už dvakrát. ![]()
@Bobiše Cukrouš je ten blonďatej porotce.
V pondělí masterchef není, až ve středu.
@Janieska píše:
@Bobiše Cukrouš je ten blonďatej porotce.V pondělí masterchef není, až ve středu.
Ten v kožené bundě?
Čím, ze je cukrous? ![]()
@Bobiše Jj, ten v kožený bundě.
To nevím, proč je cukrouš, to tady vymyslely holky, ale asi proto, že je sladkej, k sežrání a sexyyyy. ![]()
@Janieska píše:
Tak jsem poctivě přečetla celou diskusi a výborně jsem se bavila.Jsem zvědavá, kdo to vyhraje… fandím Romanovi, ale každopádně všichni jsou dobrý. No a cukrouš? Přidávám se do klubu.
A mně se o něm zdálo dokonce už dvakrát.