Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@msonulka A nechceš se se mnou začít kamarádit? Ja jen, že by bratr mohl s ním seznámit sestru s kamarádkou. ![]()
@Janieska píše:
@msonulka A nechceš se se mnou začít kamarádit? Ja jen, že by bratr mohl s ním seznámit sestru s kamarádkou.
V zájmu cukrouše neznám sestru
![]()
@msonulka Já bych se na něj jen podívala, jestli je tak pěknej i ve skutečnosti. ![]()
@Janieska píše:
@msonulka Já bych se na něj jen podívala, jestli je tak pěknej i ve skutečnosti.
ale to bys ho mohla vykoukat..to ti asi neprojde
![]()
@Sherry Hmm, Hmm, tak to budu muset asi vymyslet nějak jinak, jak bych se k němu dostala. ![]()
@Janieska píše:
@msonulka Já bych se na něj jen podívala, jestli je tak pěknej i ve skutečnosti.
já ti ho kdyžtak vyfotím
, tak jsem hodná ![]()
Holky, já myslela, že když mluvíte o cukroušovi, tak, že je to ten hubenej tmavovlasej, Mára, či jak se jmenuje a celou dobu, co sleduju tuhle debatu, tak si představuju jeho
, no je vidět, že spousta lidí(ženských) spousta chutí ![]()
Jo a ještě k tématu- když vyhráli modří- já byla tááák ráda, Lucka i culíkář- pro mně 2 nejsympatičtější osoby- je vidět, že jsou to hodní lidi- no nicméně jsem zvědavá, jak se to bude vyvíjet dál, jasný, že by měl vyhrát nejlepší kuchař, což se těžko pozná z televizní obrazovky, ale já to strašně přeju jednomu z těch dvou
@msonulka píše:
já ti ho kdyžtak vyfotím, tak jsem hodná
To jo no, to jsi dokonce moc hodná.
![]()
Přidávám se do fanklubu cukrouška
. Manžel, jak ho viděl, tak se mu začal posmívat, že má břicho - no neřekla jsem mu, že on má úplně stejné
. Ale i ho blbě oblékají, vždyť tu košili musí mít o číslo větší, pásek upnutý. Pan Kalina taky není nejhubenější, ale oblékají ho tak ať se to skryje… Soutěžící mají můj obdiv, myslela jsem si o sobě, že umím vařit, ale oni, jak musí za půl minuty vymyslet co budou vařit a pěkně naservírovat - to bych nedala.
@Lucie008 píše:
Přidávám se do fanklubu cukrouška![]()
. Manžel, jak ho viděl, tak se mu začal posmívat, že má břicho - no neřekla jsem mu, že on má úplně stejné
. Ale i ho blbě oblékají, vždyť tu košili musí mít o číslo větší, pásek upnutý. Pan Kalina taky není nejhubenější, ale oblékají ho tak ať se to skryje… Soutěžící mají můj obdiv, myslela jsem si o sobě, že umím vařit, ale oni, jak musí za půl minuty vymyslet co budou vařit a pěkně naservírovat - to bych nedala.
Tak kdoví jak by vypadal v o číslo větší košili
. Třeba by mu to nešlo pod tu jeho koženou bundičku, kdoví. Úplně nejlepší by bylo, kdyby to obojí sundal
.
@msonulka Tak tahle představa mě bude celý den pronásledovat
.
@Patricia89 píše:
Holky, vy tady zase jedete..![]()
![]()
Se tady rezu smichy…
Prej, kdyby to sundal…![]()
![]()
Padaaaammmm..
![]()
![]()
![]()
Budeme se modlit, abysme ho videli i dalsi radu. A jestli nam ho vymeni, tak se nebudu koukat…
Na cukrouse nikdo nema..
Taky jsem nad tím už uvažovala, jestli tam bude zase on nebo někdo jiný. Doufám, že on a že mu bude hrozně moc horko
.
Tak se holky přihlašte a omylem na něj něco vylijte při tom prvním vaření
.