Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janieska píše:
Tak jsem poctivě přečetla celou diskusi a výborně jsem se bavila.Jsem zvědavá, kdo to vyhraje… fandím Romanovi, ale každopádně všichni jsou dobrý. No a cukrouš? Přidávám se do klubu.
A mně se o něm zdálo dokonce už dvakrát.
Noo…mě už taky dvakrát. Šmarja, ten kdyby věděl, co s těma holkama dělá ![]()
@msonulka To jo, ten by asi koukal. I když určitě musí vědět, že po něm ženský pálej.
Jsem říkala manželovi, že se mi líbí a on na to: „Co na něm vidíš, vždyť má pupek a nagelovaný vlasy“. Nevim no, ale něco na něm je, já si nemůžu pomoct. ![]()
@Janieska taky myslím, že to moc dobře ví a proto ta lehká arogance
háájzlík ![]()
@Ginuš
Já nevím proč, ale myslím si, že určitě krásně voní, jsem prdlá, fakt. Chtěla bych ho vidět osobně, jestli je to opravdu takovej cukrouš. ![]()
@Meha píše:
Přísahám na pupík, že mně se nelíbí a fakt mě překvapuje, jaký sklízí úspěch.Myslím si, že je to i tím, že je z nich jediný svobodný, takže je jakoby dosažitelný.
no mě se přesně takovej chlap líbí a fakt v tom nehraje roli jestli je svobodný a nebo ne. Prostě má něco co mě přitahuje
Každá máme jiný vkus. Domů bych ho fakt nechtěla, spíš by to bylo pobavení
. S podobným jsem byla 3 roky a pak jsem se s ní ještě 7 dalších let potkávala… Prostě přitažlivost ![]()
@Janieska hmm vonět bude určitě a určitě né kuchyní
. No ještě že poslední dobou nemám sny
![]()
@Ginuš Věřím Ti
.
Já mám ráda tmavovlasé a štíhlé, takže blonďatý pupkoun prostě u mě nemá šanci
.
@Meha píše:
@Ginuš Věřím Ti.Já mám ráda tmavovlasé a štíhlé, takže blonďatý pupkoun prostě u mě nemá šanci
.
no já mám doma hubeného hnědovlasého
. Ale prostě cukrouš je mňam… No každý má chemii na někoho jiného ![]()
@Ginuš píše:
no já mám doma hubeného hnědovlasého![]()
![]()
![]()
. Ale prostě cukrouš je mňam… No každý má chemii na někoho jiného
Uvařit bych si od něj ale nechala ráda
.
@Meha píše:
Uvařit bych si od něj ale nechala ráda.
no mě by mohl i uvařit
![]()
@Janieska píše:
@msonulka To jo, ten by asi koukal. I když určitě musí vědět, že po něm ženský pálej.Jsem říkala manželovi, že se mi líbí a on na to: „Co na něm vidíš, vždyť má pupek a nagelovaný vlasy“. Nevim no, ale něco na něm je, já si nemůžu pomoct.
Prostě chemie
. Brácha dělá šéfkuchaře v Praze, asi mu musím říct, ať se tam trošku snaží, aby se dostal až k němu a pak svou sestru seznámil
.
Jooo a ještě jsem se dívala včera na jeden rozhovor s ním a tam říkal, že poslepu uvaří míchané vajíčka…to budou ty po té noci
jak už jsme tu dabatily dříve.
@msonulka píše:
Jooo a ještě jsem se dívala včera na jeden rozhovor s ním a tam říkal, že poslepu uvaří míchané vajíčka…to budou ty po té nocijak už jsme tu dabatily dříve.