Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Vrtul jako jo, chápu.. dřív jsem byla v baráku, tak to v pohodě šlo, měli jsme 2 pračky.. teď mám též jednu a pročišťuju
ale už nemám mimčo, tak je mi to celkem fuk..
@Lazy Jane když mě štve že když to dá tchyni tak je to celkem pěkný a když to vyperu já, tak to vypadá jak kdyby to ani pračku nevidělo
![]()
No a až budu prát pro prtě tak nevím no, asi to budu pokaždé prohánět tím čističem nebo octem ![]()
Holky, asfalt pustí technickým benzínem když to tím setřete. Malá teď byla věčně od asfaltu a krásně to pustilo, i z botiček.
@martina.se proč? Však pračka je čistá. To bys musela mít pračku spešl pro mimino
Ahoj, nemám automechanika, ale zemědělce, takže monterky špinavé od vyjetého oleje, vazelíny, grafitu a všelijakých ostatních mazadel už neřeším. Nejde to vyprat, ani kdybych se na hlavu postavila. Něco sice pustí, ale dost tam toho zůstane. Naštěstí se motá jenom na dvoře kolem traktorů, nechodí s tím nikam na veřejnost, tak si s tím nemusím ani lámat hlavu, že vypadá jako čuník.
Jinak teď mě baví ta reklama, jak ta mladá paní či slečna si ušpiní halenku při dolévání oleje do auta o špinavý motor (dle reklamy údajně olej) a vypere to Persilem. Předem upozorňuji, že Persilem peru, takže Vám můžu prozradit, jak takový test dopadne. Ale určitě to uhádnete taky ![]()
@Ijaa ahoj, ja se teda musim persilu zastat, normalne peru v arielu ale na monterky mam persil. Jak pises, nevypere to ale me se zda ze lepe nez ariel urcite. ![]()
No muž je právě v tom nucen chodit na veřejnost, navíc fasujou asi jedny monterky ročně nebo kolik, takže se toho musí vyprat co nejvíc..
no a druhá pračka, není kam dát
já vždycky vyperu třeba tři čtyři pračky monterek, pak čistič, pak dvě tři pračky našeho oblečení a pak to mimnčí.. ale jako u toho malinkýho novorozence jsem neměla úplně dobrý pocit… ale přežili oba ![]()
Ahoj, sice doma automechanika mám, ale jelikož se to týká dárku, který mu chci dát, potřebuji radu od někoho jiného
Chtěla bych mu koupit montážní lehátko na opravu aut. V garáži zvedák nemáme, tak mě napadlo, že bych mu takhle ulehčila práci, když leze pod auto, ale…nevím, zda se tak dá něco opravit, zda opravdu nemusí to auto být úplně zvednuté? A jestli s tím má někdo zkušenosti ![]()
Děkuji ![]()
@Elisenika Tak samozřejmě, že se tak dá něco opravit, akorát je to větší opruz, ale jestli toho takhle opravuje tolik, aby lehátko využil, to nevím ![]()